{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 20. juuli

  ...

 

foto : unsplash / Victor Serban

Jäär

Armastus. Ära võta kõike nii isiklikult ja ära otsi teistes ainult vigu ning kõik läheb hästi. Töö. Hakka oma tuleviku peale mõtlema. Tervis. Lõpuks ometi kaovad kõik mured ja murepõhjused. Raha. Praegu pole õige aeg kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: mõtle ainult selle peale, mida sa tahad


Sõnn

Armastus. Ilmselt toob tänane päev ühe suure pettumuse kaasa. Aga kas selle pärast maksab nüüd hakata kohvreid pakkima? Ära dramatiseeri üle. Töö. Suhe töökaaslastega võib muutuda pingemisemaks, ära muuda olukorda hullemaks. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Katsu olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära mine mujalt otsima seda õnne, mis on su käeulatuses


Kaksikud

Armastus. Tänane päev peaks tulema ilus ja rahulik, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Töö. Kasuta oma tutvusi ära. Tervis. Muretsemiseks pole põhjus, hoia rohkem oma närve. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ole optimistlikum


Vähk

Armastus. Ära räägi asjadest, mis viivad teid tülli ja tekitavad pahandust. Kui sa oled vallaline, peaks üks väga ilus kohtumine täna aset leidma. Töö. Ole paindlikum ja arvesta ka teiste arvamusega. Tervis. Hea oleks, kui sa võtaksid aega puhkamiseks. Raha. Mis kiiresti tuleb, see kiiresti läheb.

Väike nõuanne: kasuta aega oma rumaluste ennetamiseks, mitte nende parandamiseks


Lõvi

Armastus. Sa oled hakanud liiga palju kahtlustama viimasel ajal oma kaaslast. Ära tee endale haiget ilmaasjata. Kui sa oled vallaline, siis toovad planeedid sulle täna õnne kaasa. Töö. Väga hea periood on algamas, mis toob sulle kaasa edu ja õnne. Tervis. Hea oleks, kui sa ei hakkaks oma võimeid proovile panema. Raha. Ära mängi oma raha maha.

Väike nõuanne: organiseeri oma tööd paremini

 


Neitsi

Armastus. Mitte midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Töö. Keegi võib sulle kaikaid kodaratesse loopida, sooviga su mainet rikkuda. Tervis. Võta aega selleks, et olla üksi. Raha. Tänane päev ei tohiks tuua ühtegi probleemi kaasa.

Väike nõuanne: alati imede peale lootma jääda ei saa


Kaalud

Armastus. Ära lase rutiinil ja üksluisusel oma suhtele halba teha, võta midagi ette, enne kui on liiga hilja. Töö. Jupiter aitab sul oma seljatagust kindlustada. Tervis. Sa oled natuke närviline, katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Mitte ükski planeet ei mõjuta su raha sektorit hetkel.

Väike nõuanne: armastada tuleb tingimusteta


Skorpion

Armastus. Sa oled hakanud liiga palju oma elu üle järele mõtlema aga ei tee seda koos oma kaaslasega, vaid üksi omaette. Tee õige valik. Töö. Kõik läheb hästi, kui sa ise seda tahad. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Su rahaprobleemid peaksid täna lahenema.

Väike nõuanne: ära mängi jaanalindu

 


Ambur

Armastus. Ära mängi tulega, sa kõrvetad endal sõrmed ära. Töö. Tee oma tööd ja ära sekku nii palju teiste asjadesse. Tervis. Ära unusta sporti teha ja tervislikumalt toituda. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse


Kaljukits

Armastus. Täna peaksid sa olema oma kaaslasega ühel lainel, kasuta seda perioodi ära, et rääkida südamest südamesse. Kui sa oled aga vallaline, võib su elus aset leida üks romantiline kohtumine. Töö. Jupiter aitab ja toetab sind kõiges, mida sa ette võtad. Tervis. Täna peaksid sa olema üsna heas vormis, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära usu kõike, mida sa kuuled.

Väike nõuanne: sa ei pea olema selline nagu teised, sinu ainulaadsus on su rikkus


Veevalaja

Armastus. See on võib-olla mööduv aga mis puutub armastusse, siis on su elus olnud paremaid aegu. Töö. Täna on sind ees ootamas üks väga hea üllatus. Tervis. Söö rohkem täisteratooteid. Raha. Tänane päev peaks sulle raha tooma.

Väike nõuanne: muuda ise oma päev ilusaks


Kalad

Armastus. Ole avameelsem ja räägi oma tunnetest. Töö. Kui sa leiad, et sulle tehakse liiga, siis leia võimalus, et omavahel asjad sirgeks rääkida ja ära klaarida. Tervis. Ära unusta sporti teha ja rohkem liikuda. Raha. Su väljavaated on hetkel väga head.

Väike nõuanne: ära oota, et teised sinu eest kõik ära teeksid

Kommentaare ei ole