{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 25. juuli

foto : u...

foto : unsplash / Kristaps Ungurs

 

 Jäär

Armastus. Päike hoolitseb täna sinu armastuse sektori eest. Kui viimasel ajal pole su suhe olnud kõige parem, siis täna avanevad võimalused, kuidas parandada omavahelisi suhteid. Töö. Erimeelsused kolleegidega ei muuda õhkkonda just kõige paremaks. Tervis. Jupiter annab sulle jõudu ja energiat juurde. Raha. Võiks öelda, et õhtul on, mida tähistada.

Väike nõuanne : isegi, kui sa oled äkiline ja tormakas, leiad sa alati lahendusi


Sõnn

Armastus. Tänane päev teeb sinu südamele pai. Töö. Ilmselt suudad sa suuri asju ära teha täna ja võid ise ka oma päevaga rahul olla. Tervis. Söö kartulit. Su tervis vajab seda praegu. Raha. Väldi kahtlaseid tehinguid. 

Väike nõuanne: las igaüks lahendab ise oma probleemid, tegele sina rohkem oma isikliku eluga


Kaksikud

Armastus. Mõned raskused võivad tekkida, ilmselt leiab su kaaslane põhjuse teha sulle etteheiteid ja süüdistada sind kunagi ammu aset leidnud asjades. Töö. Tõenäoliselt toimub sinu ümber nii suur sagimine, et sul on raske keskenduda. Tervis. Väike väsimus vaevab sind, ära unusta vitamiine võtta. Raha. Hea oleks, kui sa lükkaksid oma suuremad ostud edasi.

Väike nõuanne: ole kannatlikum oma lähedaste vastu


Vähk

Armastus. Tee kõik, et hoida kodurahu, see on kõige tähtsam praegu. Töö. Lõpuks ometi hakkab jutt minema palgatõusu või ametikõrgenduse peale. Tervis. Ära kurna ennast ilmaaegu ära. Raha. Hoia oma rahaasjadel silm peal.

Väike nõuanne: aita ise oma saatust kaasa, luues häid võimalusi

 


Lõvi

Armastus. Kui saoled vallaline, siis Marss muudab sind vastupandamatuks ja Päike toob su teele selle õige inimese. Töö. Praegu on õige aeg käärida käised üles ja võidelda oma õnne nimel. Tervis. Su tervis peaks olema täna üsna hea. Raha. Miks sa ei võiks lotopiletit osta täna? Hea rahaõnn saadab sind terve tänase päeva.

Väike nõuanne: ära otsi endale probleeme kaela


Neitsi

Armastus. Saturn lahkub sinu märgist ja tänu sellele peaks su omavaheline suhtlemine elukaaslasega muutuma palju paremaks. Töö. Põhimõtteliselt ei tohiks ühtegi probleemi täna ette tulla. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Praegu pole ilmselt sinu elus kõige parem aeg.

Väike nõuanne: hoolitse, et igal asjal oleks oma koht ja iga asi omal kohal


Kaalud

Armastus. Hoia oma elukaaslasel silma peal, sest võib olla on üks tema kolleegidest hakanud talle silma tegema. Töö. Ära tuku! Tervis. Kõik läheb hästi, ära unusta ainult sporti teha. Raha. Tänane päev võib sulle tuua palju raha.

Väike nõuanne: lõpeta see enesehaletsemine, sinu hingeseisund ei ole alati kõige tähtsam. Katsu näha asu paremast küljest


Skorpion

Armastus. Sa vajad väga hetkel hoolitsust ja armastust, sa ei ole enam kindel, kas sa ikka oled õige inimesega koos. Töö. Planeetide seis on üsna hea, ära muutu liiga autoritaarseks ainult ja ära aja liiga palju nina püsti. Tervis. Hoia oma närve. Raha. Mõned materiaalsed probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära muretse tühiste asjade pärast

 


Ambur

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis peaks kaasa tooma paar toredat üllatust. Töö. Hoia madalat profiili. Tervis. Jupiter muudab su tervist paremaks ja tugevamaks. Raha. Planeedid sind täna ei aita. 

Väike nõuanne: ole rõõmus


Kaljukits

Armastus. Ära muutu liiga nõudlikuks ei iseenda ega teiste vastu. Töö. Mõned muutused võivad aset leida, võib-olla on tegemist tööaegade muutustega või juhtkonna vahetusega. Tervis. Sa pead hakkama tõesti oma tervise eest hoolitsema. Raha. Jupiter kaitseb sind täna ja toob sulle rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: kõik ei ole kuld, mis hiilgab


Veevalaja

Armastus. Kui sa otsid oma ellu vaheldust ja juhututtavaid, siis sul ei tule tänases päevas pettuda. Töö. Ära ole nii mässumeelne ja ära provotseeri. Tervis. Tee sporti. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära uju vastuvoolu


Kalad

Armastus. Austa ka teiste inimeste eraelu ja isiklikku vabadust, sa ei saa ega peagi kõike kontrolliga ega teadma. Töö. Täna on sul tuul purjedes. Tervis. Jõudu ja energiat on sul palju. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: ära lase muredel oma päeva ära rikkuda

Kommentaare ei ole