{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 18. juuli

  foto : unsplash / Oksana Zub Jäär Armastus. Kui s...

 

foto : unsplash / Oksana Zub

Jäär

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ilmselt igavuse üle sul täna kurta ei ole vaja. Kõike võib juhtuda, tänasel päeval on sulle lausa mitu üllatust varuks. Kui sa oled aga vallaline, siis ära aja nina liiga palju püsti. Tagasihoidlikkus sobib sulle rohkem. Töö. Sa vajad hetkel rohkem intellektuaalset tööd ja pead kasutama oma ajurakke. Tervis. Hakka sporti tegema, sa oled end natuke käest ära lasknud ja paindlikkus pole ka enam see, mis varem. Raha. Su rahaasjad hakkavad paremuse poole liikuma.

Väike nõuanne: ära luba kuud alla tuua, pea aga kinni nendest lubadustest, mis sa oled andnud


Sõnn

Armastus. Kõikide märkide järgi tundub, et tänane päev tuleb väga ilus. Sa võtad asju huumoriga ja oled üldse otsustanud näidata end meeldivast küljest. Kui sa oled vallaline, siis ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Töö. Tõenäoliselt tekivad täna mõned uued võimalused, mis aitavad sul oma seljatagust kindlustada. Tervis. Kui sa oled viimasel ajal olnud liiga närviline, siis tee natuke rohkem sporti. Raha. Tänan naeratab sulle hea rahaõnn ühel või teisel viisil. 

Väike nõuanne: lase oma peal puhata natuke, kui sa ei taha kõike ära rikkuda


Kaksikud

Armastus. Parem oleks, kui sa hoiaksid oma etteheited endale, sa ei pea alati kõike ära rikkuma kohe, kui midagi sulle ei meeldi. Räägi probleemidest rahulikult. Kui sa oled vallaline, siis varu kannatlikkust. Töö. Näita, milleks sa võimeline oled. Tervis. Ilmselt oled sa heas vormis, katsu ainult leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Hea oleks, kui sa hakkaksid korralikult oma rahaasjadega tegelema ja ei oota, kuni asjad on päris käest ära läinud.

Väike nõuanne: investeeri tulevikku


Vähk

Armastus. Isegi, kui see sind otseselt ei puuduta, võib üks sugulastega seotud lugu täna tekitada pingeid sinu ja su kaaslase vahel. Kui sa oled vallaline, siis mõtle natuke rohkem moraaliküsimuste üle ja tee omad järeldused. Töö. Planeedid kaitsevad sind täna, ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Tervis. Täna ei tohiks ükski terviseprobleem sind kimbutada. Raha. Head võimalused tekivad, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu kindlustada.

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid

 


Lõvi

Armastus. Jupiter toob su ellu täna armastust ja head õnne. Töö. Sa tahad tegutsemist ja ei kannata enam seda paigalistumist. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Mitte ükski planeet ei mõjuta otseselt sinu raha sektorit täna.

Väike nõuanne: leia kõiges kuldne kesktee, ära hakka niisama provotseerima ja tunnista oma viga, kui sa oled süüdi


Neitsi

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas, räägi oma soovidest ja unistustest oma kaaslasele, ta on valmis sinu soove täitma kodurahu huvides. Kui sa oled vallaline, otsid sa ilmselt vaheldust oma ellu. Töö. Tegutse rohkem ja oled julgem. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Sa oled hakanud liiga palju kulutama. 

Väike nõuanne: ära lase probleemidel end maha murda ja ära kaota oma rõõmsat meelt


Kaalud

Armastus. Hea oleks, kui sa kahtlustamise asemel räägiksid oma elukaaslasega. Kui sa oled aga vallaline, siis ära lange esimesele ettejuhtuvale kaela. Töö. Planeedid toovad sulle täna head õnne kaasa. Tervis. Ära maiusta nii palju. Raha. Head võimalused peaksid täna tekkima.

Väike nõuanne: ära pea ennast maailma nabaks


Skorpion

Armastus. Pluuto muudab su elu raskeks täna. Ta paneb sind kahtlema selles, mida sa üldse oma elust tahad ja sa hakkad mõtlema selle peale, kas sa suudad ja tahad selle inimese kõrval kogu oma elu elada. Töö. Ära hakka ennast haletsema ja võitle oma õiguste pärast. Tervis. Ära võta unerohtu, tee parem hingamisharjutusi. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära põgene reaalsuse eest selleks, et varjuda illusioonidesse

 


Ambur

Armastus. Ära muuda oma elu raskeks. Katsu natukenegi arvestada ka oma kaaslase soovidega ja ära mõtle ainult iseenda peale. Kui sa oled aga vallaline, siis teeb armastus sulle täna silma. Töö. Vii oma plaanid ellu. Tervis. Sul on tunne, et su tervisega ei ole kõik korras. Lõpeta muretsemine ja hoolitse selle asemel rohkem oma tervise eest. Raha. Head uudised ei jää tulemata.

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt


Kaljukits

Armastus. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Kui sa oled vallaline, siis ei too tänane päev ühtegi muutust kaasa. Töö. Lõpuks ometi kuuled sa häid uudiseid. Tervis. Lõpeta muretsemine. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: hoia kodurahu


Veevalaja

Armastus. Veenus muudab sind romantiliseks, kingi endale ilus päev. Töö. Üks väike probleem võib täna tekkida, millest sa ei saa ei üle ega ümber. Tervis. Ära kurna ennast ära ja hoia rohkem oma tervist. Raha. Otsi võimalusi, kuidas oma raha kõige paremini investeerida.

Väike nõuanne: ära tee midagi mõtlematult


Kalad

Armastus. Kõik oleneb sellest, milline suhe sul on. Kui su suhe on hea, siis hakake tulevikuplaane tegema. Kui su suhe on nõrk, siis ole järeleandlikum ja tee mööndusi. Töö. Asjad hakkavad liikuma ja head uudised, mis sind puudutavad, ei jää tulemata. Tervis. Hoia oma kehakaalu. Raha. Ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika


Kommentaare ei ole