{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : 4. juuli, esmaspäev

  foto : unsplash / Ameen Fahmy  Jäär Armastus. Tän...

 

foto : unsplash / Ameen Fahmy

 Jäär

Armastus. Tänu planeetide seisule on sind ees ootamas väga ilus päev. Igavuse üle pole sul vaja kurta, kui su kaaslane ei suuda kõiki su soove täita, siis anna talle seda läbi lillede teada. Täna on sinu päev. Töö. Lõpuks ometi hakkavad asjad liikuma õiges suunas. Tervis. Hoolitse natukenegi oma tervise eest. Raha. Õnneks ei ole kõik päevad vennad.

Väike nõuanne: ära hüppa tundmatus kohas vette

 

Sõnn

Armastus. Täna on vallalisi ees ootamas ilus päev. Sa lendad õielt õiele ja naudid elu. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis võib üks väike vahejuhtum tekitada suurt pahandust. Töö. Töö juures valitsev õhkkond paraneb tunduvalt, kõik omavahelised arusaamatused peaksid leidma lahenduse. Tervis. Tervis peaks sul olema hetkel üsna hea. Raha. Vaadates praegust planeetide seisu peaks tänane päev tooma sulle raha juurde.

Väike nõuanne: ära ole liiga naiivne


Kaksikud

Armastus. Armastuse planeet Veenus kingib sulle ilusa päeva. Töö. Üksi töö ei tundu sulle täna liiga raske. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle häid uudiseid. 

Väike nõuanne: vali parim lahendus


Vähk

Armastus. Ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu armastuse sektorit. Tänane päev peaks mööduma ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Täna on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Katsu parandada oma kehalist vormi. Raha. Tänane päev toob sulle ühe rõõmusõnumi.

Väike nõuanne: ära unusta oma isiklikku heaolu

 


Lõvi

Armastus. Katsu natukenegi pingutada, et oma elukaaslase eest hoolitseda, tee talle mõni ilus üllatus näiteks. Kui sa oled aga vallaline, siis vali paremini, kellega sa suhtled. Töö. Ära süüdista ennast kogu aeg, sa rikud ainult oma närve nii. Tervis. Ilmselt ei teki sul täna mitte ühtegi probleemi. Raha. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida.

Väike nõuanne: hoolitse oma lähedaste eest

 

Neitsi

Armastus.  Tänu Veenuse aspektile on sind ees ootamas ilus päev. Töö. Ole ettevõtlikum ja kasuta rohkem oma pead. Tervis. Ära ela selleks, et süüa vaid söö selleks, et elada. Raha. Hoia oma raha rohkem.

Väike nõuanne: ära tallu teiste tunnete peal


Kaalud

Armastus. Kui su paarisuhtes on olnud viimasel ajal palju arusaamatusi ja probleeme, siis varu kannatlikkust, tänane päev ei tohiks suuremaid muutusi kaasa tuua aga juba varsti hakkavad asjad paremuse poole liikuma. Töö. Ilmselt suudad sa paremini kohaneda iga olukorraga. tervis. Uraan kaitseb täna su tervist ja seega ei tohiks mingeid probleeme tekkida. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära otsi oma ellu probleeme, mida isegi olemas ei ole


Skorpion

Armastus. Kui sa oled vallaline, võid sa just täna kohtuda ühe väga toreda inimesega. Näiteks mererannas päikeseloojangut vaadates. Töö. Suhe töökaaslastega peaks olema täna väga hea, ühtekuuluvustunne peaks teid liitma omavahel rohkem. Tervis. Ära unusta natukenegi liikuda ja hoolitseda oma tervise eest. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: kasuta loogikat ka iseendaga suheldes, nii õpid sa ennast paremini mõistma

 


Ambur

Armastus. Üldiselt hindad sa oma kaaslast küll aga täna näed sa temas ainult vigu. Ära unusta, et mitme veaga teemant on ikkagi parem, kui ilus tavaline lihtne kivike, millel pole ühtegi viga. Töö. Su töö annaks palju paremaid tulemusi, kui sa arvestaksid rohkem teistega. Tervis. Ära unusta parandada oma eluviise. Raha. Ära mängi oma raha maha.

Väike nõuanne: kui sa oled kedagi solvanud tahtlikult või tahtmatult, siis vähemalt ole nii tark, et sa tunnistad oma viga


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis õpi vähemalt oma elukogemustest ja ära astu kaks korda samasse ämbrisse. Töö. Kui sul on tunne, et sind ei väärtustata ega hinnata, siis ära oota, kuni karikas täis saab. Tervis. Planeedid kaitsevad su tervist hetkel, muretsemiseks pole põhjust. Raha. Hoia oma raha, sul võib seda ühel hetkel vaja minna.

Väike nõuanne: hoia kokku nii aega, kui raha


Veevalaja

Armastus. Veenus kingib sulle ilusa päeva, kust ei tohiks puududa ei õnne ega armastust. Töö. Su pingutusi hinnatakse vääriliselt, ilmselt saad sa juba varsti häid uudiseid. Tervis. Ära ole nii närviline. Raha. Ära kuluta rohkem kui vaja.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse


Kalad

Armastus. Mõtle tõsiselt oma suhte tuleviku üle järele. Ja kindlasti siis, kui su suhe ei vasta enam sinu ootustele. Töö. Peale tormi tuleb päike jälle välja ja viib pilved minema. Tervis. Su tervis peaks muutuma palju paremaks. Raha. Ära muutu liiga ahneks, kui tänane päev peaks sulle häid uudiseid tooma.

Väike nõuanne: ära unusta, et seitse korda mõõda ja üks kord lõika

Kommentaare ei ole