{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised sodiaagimärgid vinguvad kõige rohkem?

  foto : unsplash / Jessica Da Rosa Otse loomulikult võivad ...

 

foto : unsplash / Jessica Da Rosa

Otse loomulikult võivad kõik inimesed vinguda mingil eluhetkel. Aga olgem ausad: mõned ei oska enam ilma vingumiseta üldse eladagi. Sellest on saanud neile lausa elu mõte. 

Alustame viimasest kohast ehk siis neist, kes vinguvad kõige vähem. 


12. Kaksikud

Ta ei vingu üldse, sest ta on lihtsalt nii positiivne ja rõõmsameelne inimene. Ta võtab kõike naljaga pooleks. Ta on liiga lahe selleks, et hakata vinguma.


11. Kalad

Selleks, et vinguda, peaks ta olema kursis kõige halvaga, mis talle osaks langeb. Aga tal on selline hea omadus, et ta ei oska halba näha. Ja milleks siis vinguda, kui midagi pole juhtunud ja kõik on korras? 


10. Kaalud

Talle meeldib palju rohkem mossitamine. See sobib talle rohkem ka kui aus olla. Kui ta hakkaks liiga palju hädaldama võiks juhtuda, et keegi ei kutsu teda enam välja. Seda ta ka ei taha, see oleks veel hullem.




9. Skorpion

Kui sul on au mõnda Skorpionit isiklikult tunda, siis sa tead, kuidas tal on harjumuseks hädaldada. Ta teeb seda tagasihoitult. Ta hoiab oma rahulolematuse endale, sest ta ei taha, et teised näeks tema nõrku külgi. Ta ei taha endast liiga palju teistele rääkida, seega ta ei vingu.

 

8. Ambur

Vingumine on ju lõppkokkuvõttes oma arvamuse väljendamine negatiivsel viisil. Ja oma arvamust avaldada Amburile meeldib. Aga ta teeb seda sageli eelnevalt läbimõtlemata.

 

7. Neitsi

Ta on oma lati nii kõrgele tõstnud, et see oleks lausa võimatu, kui ta poole aja oma elust ei vinguks, kasvõi omaette siis, kui keegi ei näe ega kuule. Kogu ülejäänud aja veedab ta hingamisharjutusi tehes, see aitab tal teiste matslikust ja keskpärasust välja kannatada.

 

6. Veevalaja

Oma nördimuse väljendamine on ometi ju lubatud?!? Lisaks on see tema lemmik ajaviide, tõeline kutsumus lausa. Ta haarab igast võimalusest kinni, et hädaldada rumalate seaduste ja reeglite üle ning alustada mässu.

 

5. Kaljukits

Kaljukits vingub. Aga teeb seda tõsiselt ja väärikalt. Kulme kergitades. Ja nii, et see tema tööd ei segaks.

 

 

4. Lõvi

Tema probleem ei seisne selles, miks ta vingub, vaid see, et kõik teda kuuleksid. Ta leiab, et tal on täielik õigus ja isegi kohustus kaevata absoluutselt kõige üle. Halva teeninduse üle näiteks. Või, et poe tualettruum ei olnud piisavalt puhas. 


3. Sõnn

Midagi hullemat ei saakski talle osaks langeda, kui see, kui temalt võetakse ühekorraga ära õigus oma rahulolematust väljendada. Pidev rahulolematus ongi tema suhtlemisvorm.


2. Vähk

Kas sul on mitu Vähi tähtkujus sündinud tuttavat? Ilmselt oled sa siis juba märganud, kuidas nad väiksemagi kriimustuse puhul kohe emmele helistavad. Nendega koos olles kuuled sa kogu aja nende hädaldamisi ja tead, et vähemalt ei hakka sul igav. 


1. Jäär

Jäära jaoks on kõva häälega oma rahulolematuse välja ütlemine lihtsalt üks ellujäämise küsimus. Tema rahulolematuse põhjustajateks on tavaliselt need, kes ei käi, ei räägi, ei tegutse, ei mõtle ega söö piisavalt kiiresti. Ja kui vingumine ei aita, siis ta hakkab mühkama kõva häälega, see paneb nagu i-le punkti.

Kommentaare ei ole