{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige egoistlikemate tähemärkide edetabel

  foto : unsplash / Keren Fedida  Ka tähemärkide seas on nei...

 

foto : unsplash / Keren Fedida

 Ka tähemärkide seas on neid, kes ei pea end teistega võrdväärseteks, arvates, et nad on palju paremad. Kui sa peale selle artikli lugemist pead pisikese teelusikaga oma suure ego kokku pühkima, siis me teame, millises tähtkujus sa oled sündinud.

Üldiselt on nii, et mida suurem on ego, seda haavatavam on inimene. Seega on lihtne selgeks teha kelle ego on kirsi- ja kelle ego on arbuusi suurune.

Ilmselt oled sa juba ka ise ära aimanud, milline tähemärk on kõige suurema egoga. 

Alustame viimasest kohast.


12. Kalad

See, et Kalad on selle edetabeli kõige viimasel kohal, on sellepärast nii, et Kalad ei tea isegi seda, mida tähendab individuaalsuse mõiste. Kaladel pole raasukestki egot. Ja Kalad on mitmuses sellepärast, et nad mõtlevad kõigepealt kõikide teiste peale ja alles siis iseenda.


11. Kaalud

Talle meeldib ise kiita, mitte kiitusi vastu võtta. Tegelikult on asjalood hoopis nii, et mitte üksi sinu tutvusringkonnas olev Kaalude tähtkujus sündinu poleks seal, kus ta praegu on, kui ta poleks selle jaoks teiste egot kõditanud, teisi meelitanud ja tänu sellele endale hea koha saanud.


10. Veevalaja

Umbes nagu Kalade puhul on Veevalajal üks suur soov ja see on arvestada teistega. Ta tahab asju kollektiivselt. Ta on uhke kõige selle üle, mida ta teiste abiga on korda saatnud. Aga ta võib solvuda, kui sa tema mõtteid ja arvamust kritiseerid, sest ta peab end väga targaks. Seega jäta ta parem rahule.

 


9. Kaksikud

Ka Kaksikud kuuluvad samasse punti nendega, kes ei paista silma just suure egoismi poolest. See aga ei tähenda sugugi nagu laseks ta teistel endale pähe istuda või ei armastaks ta ennast. Aga ta võtab asju pigem naljaga pooleks, kui tõsiselt. Tema jaoks ongi elu üks suur mäng.


8. Neitsi

See, et tal on mõnikord madal enesehinnang, ei tähenda seda, et tal puuduks ego. Otse vastupidi. Tema ego võib näha tema töö kvaliteedis. Sellepärast ta ongi nii suur koristushull.


7. Skorpion

Skorpion on küll paljus ekstreemne aga mis puutub egosse, siis sellega on kõik korras ja see on täiesti tasakaalus. Ta tunneb oma väärtust ega lase end kergesti millestki välja viia aga elu tuletab talle igal sammul meelde, et ta on kõigest üks inimene teiste kõrval, kes ühel hetkel kaob. Keegi pole väitnudki, et Skorpionitel on hea huumorimeel ja et nendega võiks lõbus olla.


6. Vähk

Vähk tahab, et talle meelde tuletatakse ja öeldaks, kui tore ja vajalik ta ikka on. Tegelik põhjus seisneb muidugi milleski muus. Ta on hästi muutliku tujuga aga ego on tal nii tugev nagu kaitsev kest tema ümber.

 

5. Sõnn

Sõnn usaldab iseennast igal eluhetkel. Tõtt öeldes usaldab ta kaljukindlalt oma viite meelt ja tänu sellele on tema egoga kõik korras. Ta tunneb iga rakuga, et ta on väärt rohkem, kui kõik teised kokku siin maamuna peal.

 

 

4. Jäär

Sinu arvamusest ei huvitu Jäär sugugi, ainult tema enda arvamus on see, mis läheb tema puhul arvesse. Tõtt öeldes on see tema metsik ja sõltumatu loomus, mis toidab tema ego. Kõik Jäära tähtkujus sündinud ettevõtjad kordavad kogu aeg kõikidele, kes neid kuulda tahavad (ja isegi teistele), et nad on ise oma kümne küünega ja palehigis oma varanduse kokku ajanud ja end üles töötanud ega vaja mitte kellegi abi.

 

3. Kaljukits

See, et Kaljukits on nii ambitsioonikas, on sellepärast, et ta tunneb oma väärtust. Ta on piisavalt ratsionaalne, et pidada end teistest paremaks ja ronida alati tippu. Seega jah, kui sa temalt seda küsid, vastab ta sulle muidugi, et ta on suurepärane. Otse loomulikult.

 

2. Ambur

Sa ei pea temalt seda eraldi küsima, sest tal on õigus ja ta üritab sulle seda terve õhtu jooksul selgeks teha, kui sa tal lased ainult rääkida ja ei katkesta teda igal sõnal. Ta ei ole just ennast täis aga ta on hästi enesekindel, nii enesekindel, et see tundub mõnikord ebaloomulik. Ta on suure egoga inimene, kõik on kusjuures tema juures nagunii ülivõrdes.

 

1. Lõvi

Otse loomulikult on Lõvi esimesel kohal selles edetabelis, kuidas ta muidu saakski, kuna teda valitseb Päike isiklikult. Paneb ikka uhkustama küll. Lõvid armastavad ilma kompromissideta ega tunne valehäbi. See seletab ka, miks ta on nii vastuvõtlik meelitusteleja miks tema ego saab nii tihti kannatada. Tema ego on lihtsalt nii hästi välja arenenud, et niipea, kui midagi peaks juhtuma, on temaga kõik läbi ja ta veedab õhtu pisaraid valades. 


>

allikas: elle.fr

Kommentaare ei ole