{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : augustis viib selle tähemärgi esindaja oma unistused ellu

  foto : unsplash / Joe Caione  Augustis suvi kestab veel ed...

 

foto : unsplash / Joe Caione

 Augustis suvi kestab veel edasi. Igaüks valib ise, kuhu ta kõige paremini minna tahaks: kes seab sammud matkaradadele, kes tahab jälle randa päevitama. Marjad saavad aias valmis ja ootavad korjajaid. Augustikuu on ka viljalõikuskuu. Mida planeetidel aga meile augustikuuks varuks on? 

Kui osadel on puhkus alles ees, siis teistel on selleks aastaks puhkus läbi saanud. Ja seda parem nende jaoks, sest Sõnnile, Vähile, Neitsile, Skorpionile ja Kaljukitsele kindlustab Merkuur augustis edu töö juures, toetades neid kõikides tööalastes ettevõtmistes. Vähi ja Neitsi ellu toob augustikuu aga armastust.

See periood on ka hea selleks, et mõtelda natuke oma elu üle järele. Jupiter ja Saturn liiguvad augustis retrograadselt ja soovitavad meil keskenduda natuke rohkem oma kõige suurematele soovidele ning liikuda siis selles suunas. August on hea plaanide tegemiseks, mitte tegutsemiseks. Mõningaid tähemärke on aga ees ootamas suured muutused. Eriti puudutab see Lõvi. 

 


Lõvi võib viia augusti oma suuremad unistused ellu

Lõvi kohta võib ühte kindlasti öelda ja see on see, et ta on hästi sihikindel ja visa. Ja töökas. See toobki talle suurt kasu augustis. Õnne planeet Jupiter ise toetab kõiki tema pingutusi ning toob talle head õnne kaasa. Lõvi teab rohkem, kui kunagi varem, mida ta tahab ning on otsustanud näidata kogu maailmale, milleks ta võimeline on. 

Käes on küll suvi ja puhkuste aeg, Lõvi mõtted keerlevad aga ainult tööasjade ümber. Just augustis tekivad väga head võimalused, mis aitavad tal oma positsiooni kindlustada ning oma eesmärke ellu viia. Augusti esimene nädal toob talle kaasa väga häid uudiseid. Üks väga tähtis inimene ilmub välja ja ulatab talle oma abikäe. Augustis teeb ta hiilgavat karjääri. 

Unistused ei täitu aga ainult töö juures, ka Lõvi eraelus on muutusi ette näha. August toob ta ellu õnne ja armastust. Häid sõpru ning lähedasi. 12. juuli paiku peaks leidma aset üks väga tähtis ja märkimisväärne kohtumine. Kui ta on aga juba kellegagi koos, siis tekivad võimalused, mis aitavad tal oma suhet paremaks muuta. Väga ilus kuu on teda ees ootamas.

Kommentaare ei ole