{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 28. juulil on taevas noorkuu ja toob kaasa armastust ning edu kõikidele tähemärkidele

  foto : unsplash / Niklas Ohlrogge Täna, 28. juulil on taev...

 

foto : unsplash / Niklas Ohlrogge

Täna, 28. juulil on taevas noorkuu Lõvi märgis ja toob kaasa head õnne kõikidele sodiaagimärkidele. Peale viimaste kuude keerulisi sündmusi hakkavad lõpuks ometi asjad liikuma õiges suunas. Noorkuu toob kõikidele kaasa armastust ja õnne.

Kas sa oled tundnud viimasel ajal, et sa oled natukene väsinud? See on täiesti normaalne, sest Merkuuri viimasest retrograadist saadik on paljudel raske oma elus taas tasakaalu leida. 

Aga ära muretse, sest sul ei ole vaja enam kaua kannatada. Kaks nädalat tagasi säras taevas selle aasta kõige võimsam täiskuu, täna, 28. juulil on taevas aga aasta kaunim noorkuu.

Seekord on noorkuu Lõvi märgis ja see tõotab meile kaasa tuua ainult head. Kasu sellest lõikavad aga kõik tähemärgid.

Sest noorkuu Lõvi märgis ei ole tavaline, sest ta on täis Päikese energiat ja aitab meil oma unistusi ellu viia. 

 

 

Noorkuu on alati millegi uue alguseks. Uus leht, uus peatükk iga inimese elus. Nii nagu aasta alguski. Võimalus alustada uuesti, panna paika uued eesmärgid, liikuda uute unistuste suunas ja uskuda, et see kõik võib täituda. 

Unusta kõik oma hirmud ja kartused nagu neid poleks olemaski. Nagu poleks su elus enam mitte ühtegi probleemi. Ja usu, et järgneb kuu toob su ellu palju häid uudiseid. 

Noorkuu Lõvi märgis toetab sind su ettevõtmistes, ole ainult ise julge ja tegutse. Sul ei ole mitut võimalust. 

Kirjuta oma unistused ja soovid üles, seejärel peida see paberileht ära ja oota, imed hakkavad juba varsti juhtuma. Suured imed lausa! Sest tulemärk pole veel kellelegi pettumust valmistanud. 

Ükskõik, millised soovid sul ka ei ole: tahad sa siis oma ellu armastust, paremat tervist, tööalast edu, rohkem sõpru, paremat palka - kõik muutub võimalikuks tänu noorkuule Lõvi märgis. 

Ka kõige tagasihoidlikumad sodiaagimärgid peaksid tundma praegu ennast julgematena. Sest noorkuu Lõvis annab tiivad. 

Lõvi energia tahab mitte seda, mis on hea vaid anda parimat. Paista silma. Saavutada edu. Jõuda tippu. Unistada suurelt. Uskuda võimatut. Praegu ei ole õige aeg selleks, et hakata oma võimetes kahtlema või leppida vähemaga. 

 

 

Võta ennast üks kordki elus kätte ja mõtle päriselt sellele, millist elu sa tegelikult elada tahaksid, kui kõik oleks võimalik.

Milline inimene sa olla tahaksid? Millist tööd sa teha tahaksid? Kellega sa koos elada tahaksid? Millist tervist sa endale tahaksid? Millisest sissetulekust sa unistad? 

Ära lepi vähemaga vaid pane kirja kõik oma unistused ja soovid. 

Kui sa need üles märgid, on su soovid noorkuule edastatud ja järgneva kuu aja jooksul pead sa lihtsalt olema positiivne, rõõmus ja uskuma imedesse. Usu sellesse, et kõik on võimalik. Et su elus ei ole mingeid piire. Kui kõik oleks võimalik, mida sa siis sooviksid? Küsi seda, mida sa väärt oled.

Lisaks kõigele toob meile õnne ka Jupiter Jääras, mis moodustab ilusa trigooni Kuu ja Päikesega Lõvis. 

See ühendus toob kõikidele head õnne kaasa. Ja aitab ka ellu viia unistusi.  

Ei maksa ära unustada ka seda, et Lõvi on lisaks ka väga romantiline. Seega on praegu ideaalne hetk selleks, et rääkida armastusest. Ja muuta oma elu natukene romantilisemaks. 

Julget unistamist. 

 


Mida toob noorkuu kaasa aga kõikidele tähemärkidele? 

Jäär, kõik su unistused võivad täituda. Usu ainult ise sellesse. Sa oled õigel teel ja juba varsti saad seda, millest oled ammu unistanud.

Sõnn, juuli lõpus keerleb su elu pere ja lähedaste ümber. Su hingeelu on samuti tähtsal kohal. Planeedid soovitavad sul leida oma elus tasakaal.

Kaksik, sa oled alati tahtnud oma elus midagi muuta, praegu on õige hetk seda teha. 

Vähk, head uudised on sinu poole teel ja need uudised puudutavad raha. 

Lõvi, praegu on õige aeg teha järgnevaks pooleks aastaks tulevikuplaane. 

Neitsi, katsu leida hingerahu, sul on seda praegu väga vaja. 

Kaalud, ära unusta teiste abi. Koos teistega viid sa oma plaanid kiiremini ellu.

Skorpion, lõpuks ometi saad sa häid uudiseid.

Ambur, näe oma ninaotsast kaugemale ja unista suuremalt. 

Kaljukits, kuula oma südant, ta juhatab sind õiges suunas.

Veevalaja, mõtle oma lähedaste peale ja ole avatum.

Kalad, aeg on puhkust võtta. Ja hoolitseda enda eest.

Kommentaare ei ole