{ads}

HIDE

Viimased

latest

13. juuli täiskuu Kaljukitses toob õnne kolmele tähemärgile

  foto : unsplash / Guzmán Barquín Kuu on Maa satelliit, ast...

 

foto : unsplash / Guzmán Barquín

Kuu on Maa satelliit, astroloogias on ta üks olulisemaid taevakehi. Kuu mõjutab meie emotsioone ning alateadvuslikke valikuid. Kuu on see, mis aitab meil iseennast paremini tundma õppida. Kuu näitab, mismoodi elukogemused võivad tuju mõjutada. Täiskuu ajal muutuvad emotsioonid tugevamaks ja intensiivsemaks. Selles mõttes võib öelda, et täiskuu valgustab just neid külgi elus, mis nõuavad tähelepanu ning mille kallal peab tööd tegema. Sest tagasihoitud tunnete taga on peidus väljaütlemata sõnad. 

13. juulil särab taevas taas täiskuu. Ja seekord tõuseb ta Kaljukitse märgis. Veelgi enam, tegemist on superkuuga, see tähendab seda et Kuu on oma orbiidil Maale kõige lähemal olevas punktis ja selle tõttu paistab ta taevalaotuses palju suurema ja säravamana. Ent see täiskuu pole tulnud nalja tegema. Praegu on kõige õigem selleks, et haarata härjal sarvist ning vabastada end kõigest sellest, mis sind piirab, takistab, koormab ja rõhub. Lõpeta see pidev muretsemine. Aitab sellest negatiivsest mõtlemisviisist, mis ei lase sul kunagi õnnelikuks saada. Vabasta end kõigest negatiivsest oma elus ja õpi nägema rohkem head, kui halba. Kas sinu klaas on pooleldi täis või pooleldi tühi? Mõtle selle peale. 

 

 

Kuidas ka ei ole, seekordne supertäiskuu toob head õnne kaasa kolmele tähemärgile sellel nädalal.


Kaljukits

Planeedid ise toetavad Kaljukitse sellel nädalal, aitavad tal jääd sulatada ning õppida paremini suhtlema. Tänu täiskuule on teda ees ootamas imeline nädal. Ta kohtab õigel hetkel ja õiges kohas just neid inimesi, keda ta vajab. Neid, kes aitavad tal oma eesmärke ellu viia. Neid, kes annavad talle head nõu. Neid, kes teda toetavad kõiges. Võib-olla ei alusta ta nende projektidega otsekohe (neid tuleb ju lihvida veel mõnda aega), siis vähemalt on ta motiveeritud ja täis indu ning õhinat. 


Vähk

Vähki on ees ootamas imeline suvi ja väga head väljavaated, mis tõotavad talle suurt edu tulevikus kaasa tuua. Alates 6. juulist toob Merkuur talle head õnne kaasa. Ta leiab vahendeid, mida ta vajab oma plaanide elluviimiseks ning toetajaid. Hea õnn saadab teda terve selle nädala. 

 

Kõik tema ettevõtmised õnnestuvad ja paljud tema soovid täituvad. Väikesed muutused hakkavad tasapisi aset leidma, mis tõotavad muuta ta elu palju paremaks. 


Neitsi

Neitsil juba headest plaanidest kunagi puudust ei tule. Planeedid soovitavad tal just praegu hakata ellu rakendama kõiki oma häid ideid, sest see võib talle suurt edu ja õnne tuua. Hea oleks, kui ta haaraks kinni kõikidest headest võimalustest ja neid tuleb palju, sest Merkuur Vähis ja Kuu Kaljukitses on otsustanud Neitsi ellu tuua palju õnne. Seekord peaks planeetide seis tooma talle ka palju raha kaasa, tänu millele võib Neitsi hakata tegema suuremaid tulevikuplaane. Tähtis oleks, et ta usaldaks oma võimeid ja oskusi. Ja ei unustaks ära, et kes ei riski, see šampust ei joo. Julge pealehakkamine on see, mis võib Neitsi sellel nädalal rikkaks teha.

Kommentaare ei ole