{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks kaart ja vaata milline sõnum sind ootab praegusel eluperioodil

      Vali üks kaart ja vaata, milline on sinu sõnum praeguseks eluperioodiks.   Täida oma elu positiivsete mõtetega ja...

 

 

 

Vali üks kaart ja vaata, milline on sinu sõnum praeguseks eluperioodiks.

 

Täida oma elu positiivsete mõtetega ja liikuge alati oma unistuste suunas, sest kui inimene teab, kuhu ta läheb, avab elu talle uksed. Ja ärge kahelge, sest parim on alles ees.

 

Vali üks kaart, mis meeldib sulle kõige rohkem.

 


 

1. Õnnekaart


See kaart tuletab sulle meelde, et ükskõik, mis ka ümberringi ei toimu, õnn on hingeseisund. Mõned olukorrad võivad panna proovile sinu jõu ja nõrkused, aga täna usule, julgusele ja elurõõmule saad sa ruttu aru, et see, mis tundub sulle pingutuse või ohverdusena täna, muutub homme sinu suureks õnneks. 

Ära unusta, et päike tõuseb igal hommikul. Elu aga annab sulle võimaluse iga päev uuesti alustada ja liikuda edasi kindlalt oma unistuste rajal. Sa oled see, mida sa usud ja väärid seda, millest sa unistad.

 

 


2. Eluvool


See kaart tuletab sulle meelde, et elu on nagu jõgi. Sul on võimalus minna vooluga kaasa või ujuda kangekaelselt vastuvoolu. Ära unusta, et kõik mis juhtub, juhtub mingil põhjusel. Igal sündmusel on oma põhjus, nii nagu igal asjalgi.

Sa pead mõistma, et minevikuga jõu katsumisest ei tule midagi välja. Sa pead elama tänases päevas. Sest kui sa ei saa muuta olukorda, pead sa muutma iseennast.

See kaart tuletab sulle meelde, et sa pead unustama mõned asjad, mis on seoses sinu minevikuga. Sa pead elama nüüd ja praegu.


3. Tasakaalu kaart

 

See kaart tuletab sulle meelde, et elus valitseb kõikjal tasakaal.

Et igale teole järgneb tagajärg ja et elu toob sulle alati tagasi selle, mida sa oled andnud, on siis tegemist armastuse, kavatsuste või tegudega. Kui sa oled valmis palju andma, siis ole valmis ka palju vastu saama.

Sa pead mõistma, kuidas andmine ja vastu võtmine on sinu ja teiste elule kasulik. Ära unusta, et kui sa tahad oma ellu õnne, rõõmu ja jõukust, siis pead sa seda kõigepealt andma. 

 

 


4. Lootuse kaart

 

See kaart tuletab meelde, et kui asjad elus lähevad nii nagu nad lähevad, siis on see millegi jaoks vajalik ja sellel on oma põhjus. Mõnikord on raske uskuda sellesse, et homne päev tuleb parem. Kui sa aga otsutad ise oma elu muuta ja viia oma unistused ellu, siis märkad sa, et kõik hakkab liikuma sinu soovide ja unistuste suuna.

Sa pead kõigepealt teada saama, mida sa tahad, mis sind huvitab ja mida sina saaksid siin ära teha. Mida teadlikum sa sellest oled, seda rohkem elu aitab sul su unistusi ellu viia.



Kommentaare ei ole