{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, millise tähemärgiga sa kõige paremini kokku sobid

  Foto : unsplash / Amanda Sixsmith      Selleks, et elada ...

 

Foto : unsplash / Amanda Sixsmith

 

 

 Selleks, et elada nagu muinasjutus õnnelikult ja saada palju lapsi (ehkki sageli on need lood reaalsusest kaugel), tuleb valida õige inimene enda kõrvale. Sa võid leida abi ka horoskoopidest ning vaadata, milliste tähemärkidega on sul kõige parem klapp.


Jäär : Jäär on tulemärk, julge, idealistlik, sõltumatu ja alati valmis midagi uut proovima. Ta abielluks meeleldi mõne Amburi või Veevalajaga, kes on samuti oma hingelt seiklejad. 

Sõnn : Sõnni tähtkujus sündinud inimesed on oma loomult kannatlikud, lojaalsed ja tahavad end tunda hästi. Hästi tunneksid nad aga end koos mõne Vähi või Neitsi tähtkujus sündinud inimese kõrval.

Kaksikud : Neile meeldib meelt lahutada ja muuta oma elu huvitavaks. Kui sa oled sündinud selles märgis, siis peaksid sa valima endale sellise kaaslase, kes suudaks sulle sarnaneks ja kellega oleks huvitav vestelda. Mõni Lõvi või Veevalaja. 

Vähk : Vähid on väga emotsionaalsed, romantilised ja unistavad tõelisest hingesugulusest. Truudus on tema jaoks väga tähtis, ta tahab tõesti tundma õppida inimest, kellega ta oma elu jagab. Selleks sobib aga kõige paremini mõni Skorpioni või Sõnni tähtkujus sündinud inimene.

 

 

 

 

 

Lõvi  : Lõvi on uhke, kaitsev ja natuke dramaatiline. Ta sobib hästi mõne Kalade tähtkujus sündinud inimesega, kes tahab tunda end kaitstuna või siis Amburiga, kes muudaks ta elu põnevamaks. 

Neitsi : Neitsi jaoks on tema sõbrad ja lähedased väga tähtsad. Ühise keele leiab ta aga mõne Sõnni või Kaljukitsega.

Kaalud : Armastuses ei vea tal alati, sest ta satub valede inimeste otsa. Õnnelikuks saab ta aga mõne Kaksiku kõrval, kes tuletaks talle meelde, kui väärtuslik ta on. 

Skorpion :  Ta on tugev ja kirglik. Ta mõtleb hästi palju eluliste asjade üle. Ta vajab inimest, kes ei karda tema salapärast loomust. Ta tunneks end hästi mõne Kalade või Kaljukitse tähtkujus sündinuga.

 

 

 

 

Ambur : Ta armastab vabadust ja tahab avastada uusi paiku. Ta otsib elukaaslast, kes ei sunniks teda elama liiga üksluist ja monotoonset elu vaid kellega koos minna maailma avastama. Ta tunneks end hästi mõne Lõvi või Veevalaja kõrval.

Kaljukits : Tema jaoks on usaldus väga tähtis. Ta peab kalliks oma lähedasi ja abielluks hea meelega mõne Sõnni tähtkujus sündinud inimesega, kes oskaks oma elu hästi organiseerida. Või siis Vähiga, kellel oleks samad pereväärtused.

Veevalaja : Teda ei ole lihtne mõista ja sellepärast tunneks ta end hästi mõne teise Veevalajaga, kes saaks temast aru. 

Kalad : Ta on väga tähelepanelik aga unustab tihti reaalsuse, elades rohkem unistustes. Tal on vaja kedagi, kes tooks ta maa peale tagasi. Jäär või Skorpion täiendaksid teda suurepäraselt.

Kommentaare ei ole