{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur suvehoroskoop

foto : unsplash / Melissa Askew   Jäär Sind on ees ootam...

foto : unsplash / Melissa Askew

 

Jäär

Sind on ees ootamas mõned väljakutsed aga see sulle ju meeldibki, muidu hakkaks igav. Lisaks muudab see sind ambitsioonikamaks. Sa viid oma plaanid ellu tänu headele juhustele ja võimalustele, mis avanevad. Kõikide märkide järgi toob see suvi sulle palju raha, sa saad kasumit teenida ning leiad võimalusi, kuidas targalt oma raha paigutada. 

Veenus valgustab sinu armastuse sektorit kuni septembri lõpuni. Ja tänu sellele peaks su elu olema üsna ilus. Sa peaksid ise rahul olema ja tõmbama enda peale kõiki pilke. Su kallim leiab võimaluse, kuidas oma armastust ja tundeid sinu vastu tõestada. 

Suve alguses on sul suured plaanid ja head kavatsused. Kui sa tahad kehakaalu hoida, siis tee sporti, liigu rohkem ja toitu tervislikumalt. Nii saad lahti oma liigsetest kilodest ja närvipingest. Ilusat suve! 

 

Sõnn

Sa suudad sellel suvel kõik oma probleemid lahendada. Kuula oma südant, su sisemine hääl annab sulle kõige paremat nõu. Ka peaksid su sissetulekud kasvama sellel suvel. Sa oled suure südamega, eriti siis, kui sa oled armunud. Ilmselt hellitad sa oma lähedased ära. 

Suur armastus on sinu ellu jõudmas, ajades kogu su elu pea peale. Alguses on sul endalgi raske seda uskuda ja sa vajad natuke mõtlemisaega. Aga mida sa ka ei teeks, on märke, mis ei peta. Suur armastus ja kirgede möll jäävad sinuga kuni 12. augustini, seega naudi. 

Ära unusta samuti sporti teha ja puhata. 

 

Kaksikud

Planeetide mõju on väga hea. Tõenäoliselt oled sa väga heas vormis ning rõõmsas tujus. Eesolev suvi on paljutõotav. Mitmed su unistused võivad täituda. Haara kõikidest headest võimalustest kinni, kui sa tahad oma majanduslikku seisu parandada. 

Juulikuus leiavad aset mitmed kohtumised. August tuleb natuke rahulikum. Ilmselt võtad sa rohkem aega iseendale ja veedad rohkem aega ka sõprade ringis. Augusti lõpus võib üks oluline kohtumine aset leida. 

Ära unusta oma tööalaseid eesmärke. Veenus koputab sinu uksele, seega kasuta juhust. Hoia eemale negatiivsetest inimestest. 

 

 

Vähk

Planeedid annavad sulle vajalikku energiat, et edu saavutada ja muutustega leppida. Sa kohaned uute olukordadega ruttu. Mis puutub rahaasjadesse, siis kindlusta oma seljatagust ja sea endale uued eesmärgid.

Veenus rikub juulikuus su plaanid ära. Ja toob natuke vaheldust su igapäevasesse ellu. See ilmselt ei ole sulle vastumeelt. 19. juulist kuni 12. augustini hõljud sa oma ilusal roosal pilvel. Su elu muutub muinasjutuliseks. 

Ära unusta elada tervislikumalt ja liikuda rohkem. 

 

Lõvi

Sa oled täis head energiat ja tõmbad ligi optimiste ning võitjaid. Sellel suvel tunned sa end hästi ja oled valmis mägesid vallutama. Õnneratas hakkab sinu kasuks keerlema. Sa saad palju raha sellel suvel juurde. Ja mõtled kinnisvara soetamise peale. 

Mis puutub armastusse, siis suve algus on natuke pilvine, õhus võib olla natuke elektrit. Õnneks ei lase sa oma tuju sellest rikkuda. 12 - 31. augusti vahel saabub suur armastus su ellu. Ja see toob sulle naeratuse näole tagasi. Sellel ajavahemikul oled sa tõeline südametevallutaja.

Ära unusta oma kehakaalu ja tervise eest hoolitseda. Terves kehas terve vaim. 

 

Neitsi

Sul võib tekkida tunne, et asjad seisavad ja miski ei liigu enam. Rahune maha ja ära muretse, sest 19. juulist alates hakkavad väga head võimalused tekkima. Võib juhtuda, et sa saad väga hea tööpakkumise või suurema summa raha täiesti ootamatult.

Mis puutub armastusse, siis Amor on võtnud sind sihikule oma noolega. Suur armastus ei ole enam kaugel, kokku peaksite te saama juuli keskpaigas. Ilus ja meeldejääv suvi on sind ees ootamas. Mitmed su unistused täituvad. Uued mesinädalad on ootamas neid, kes on juba paarisuhtes.

Ära unusta sporti teha ja enda eest rohkem hoolitseda. 

 

 

Kaalud

Ära anna alla ja ära kaota lootust. Kui sa rohkem pingutad, võid sa oma plaanid ellu viia. Augusti keskpaik toob sulle häid uudiseid. Ja raha juurde.

Juuli keskpaigas otsid sa oma ellu vaheldust ja tahad suuremat vabadust. Tõenäoliselt otsustad sa üksi puhkama minna. Sinu lähedased ei mõista seda soovi aga sina leiad, et sa pead rohkem omaette olema ja tahad oma mõtetes korda luua. Augustikuu tuleb natuke parem tänu Veenusele.

Tõenäoliselt tunned sa kerget masendust, ära unusta oma sõpru ja lähedasi. Õpi paremini suhtlema. See suvi toob su ellu suuri muutuseid.

 

Skorpion

Planeedid ei lase sul kõiki oma plaane ellu viia. Kannata kõik rahulikult ära ja oota paremaid aegu. Rohkem kui üks kord võid sa tunda soovi kõik sinnapaika jätta aga õnneks su sisemine hääl kutsub su korrale. Ära muretse, juuli keskpaigas tekivad head võimalused ja uued silmapiirid avanevad.

Sellel suvel tahad sa olla vaba. See võib tekitada arusaamatusi sinu kodus. Sind ei huvita aga see, mida teised arvavad, sa tahad elada oma elu. 

Tee rohkem sporti, see aitab masenduse vastu võidelda.

 

Ambur

Asjad hakkavad sellel suvel kiiremini liikuma. Ehkki tormamine ei ole alati kõige targem tegu, siis hea oleks, kui sa kohaneksid ruttu erinevate olukordadega. 

Kodune õhkkond ei ole kõige parem, juuli keskpaigas võivad tekkida pinged ja arusaamatused. Rahune maha, kõik see on ajutine ja läheb ruttu üle, kui sa ise suudad rahulikuks jääda. 12. augustist alates paned sa oma probleemid ja mured kappi ära ja hakkad elu nautima. 

Regulaarne spordi tegemine aitab sul pingeid maandada.

 

 

Kaljukits

Mõned muutused tekivad sellel suvel. Ja need muutused on positiivset laadi. Ära hoia harjumuse pärast vanast kinni, ole valmis riskima. Planeedid toetavad sind kõikides su ettevõtmistes augusti keskpaigast saadik. 

Veenus toetab sind juuli keskpaigast augusti keskpaigani. Ja toob su ellu õnne ning armastust. Augusti lõpus võid sa muutuda nostalgiliseks, sest üks suhe jääb liiga lühikeseks.

Hoolitse oma tervise eest ja tee sporti.

 

Veevalaja

Planeedid toetavad sind sellel suvel. Sul on suured plaanid ja kõik peaks minema sinu ootuste kohaselt. Suhtlemine teistega paraneb. 

Sa ei mõtegi hetkel armastuse peale aga Veenusel on sinuga teised plaanid. 1 - 19. juulini võid sa kohata suurt armastust. August peaks olema täis õnne ja armastust. 

Kui sa ei muutu liiga pessimistlikuks, läheb kõik hästi.

 

Kalad

Töö juures on sind head uudised ootamas, tõenäoliselt avaneb võimalus teha hiilgavat karjääri. Sinu kuulsus kasvab. Kõige suurem võit on see, mille sa iseenda üle saavutad. Mis puutub rahaasjadesse, siis ole kokkuhoidlikum. 

Mis puutub armastusse, siis oled sa sentimentaalne. Sellel suvel saadab hea õnn sind armastuses 19. juulist kuni 11. augustini. 

Tee seda, mida sa pole ammu teinud. Kutsu sõbrad külla, käi palju väljas, sind on ees ootamas ilus suvi

 


 © 2022 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole