{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 21. juuni

  foto : unsplash / Silvia Mara  Jäär Armastus. Mid...

 

foto : unsplash / Silvia Mara

 Jäär

Armastus. Midagi väga ilusat on täna sinu elus juhtumas! Töö. Ära lase oma meeleolu rikkuda kuulujuttude rääkijatest. Tegele oma asjadega. Tervis. Kui sul on mõningaid terviseprobleeme olnud, hakkab su tervis nüüd paranema. Raha. Kõik peaks üldjoontes hästi minema ja tänasel päeval võib sulle varuks olla häid üllatusi.

Väike nõuanne: ära söö liiga palju

 

Sõnn

Armastus.  Tõenäoliselt tunned sa lihtsalt väsimust ja oled tüdinud sellest igapäevasest rutiinist ning üksluisusest. Võta midagi ette enne, kui olukord hullemaks muutub. Kui sa oled aga vallaline, võib sind ees oodata üks üllatav kohtumine. Töö. Tänu Pluutole suudad sa täna suuri asju ära teha. Tervis. Sa vajad puhkust ja rohkem aega iseendale. Raha. Lõpuks ometi saad sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole sina ise


Kaksikud

Armastus. Tänu Veenusele on sind ees ootamas hea päev, täis harmooniat ja üksmeelt. Kui sa oled vallaline, siis mõtled sa hetkel ainult lõbutsemise peale. Töö. Tänane päev ei tule kõige kergem, üks ootamatu seik võib aset leida, mis võtab su tuju ära. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, katsu ainult rohkem liikuda. Raha. Jupiter tuleb sulle külla ja see tähendab, et täna peaksid sa raha saama.

Väike nõuanne: ära hädalda nii palju, sest nagu ütleb üks vanasõna: ainult vaikus on suur, kõik muu on nõrkus


Vähk

Armastus. Suhe elukaaslasega on liiga pingeline, iga sõna tõlgendatakse valesti. Katsu hoida rohkem keelt hammaste taga, vähemalt täna ja oota, kuni olukord paremaks muutub. Ilmselt olete te mõlemad väsinud ja vajate puhkust. Töö. Sind ärritab üks teatud töökaaslane, kes su kogu aeg varju jätab, sulle tundub, et ta kasutab sind ära. Tervis. Sa oled natuke liiga närviline viimasel ajal. Tõenäoliselt ei maga sa piisavalt. Raha. Lahenda oma kiiremad probleemid nii ruttu ära, kui võimalik. 

Väike nõuanne: ära otsi endale probleeme juurde

 


Lõvi

Armastus. Rahu, üksmeel ja õnn valitsevad täna sinu paarisuhtes. Sa ei pea isegi ütlema, mida sa tunned, kõik su soovid täidetakse enne veel, kui sa jõuad suu avada. Töö. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid. Tervis. Ära mängi jaanalindu. Raha. Üks väga hea võimalus tekib täna.

Väike nõuanne: muuda oma harjumusi ja sa muudad oma elu


Neitsi

Armastus. Tänu Jupiterile on sind ees ootamas ilus päev. Sa peaksid olema heas tujus ja tänu sellele paraneb su suhe elukaaslasega. Kui sa oled aga vallaline, siis oled sa hetkel tõeline südametemurdja. Töö. Tänu heale suhtlemisoskusele suudad sa lahendada ühe keerulise probleemi. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja teha sporti, see aitab pingeid maandada. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära anna alla


Kaalud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis kogud sa ilmselt austajaid, sa tahad vaheldust oma ellu. Ära mängi teiste tunnetega. Töö. Ilmselt ärritab sind see, kui asjad ei lähe sinu ootuste ja soovide kohaselt. Tervis. Katsu rohkem sporti teha, see teeks su tervisele head. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid


Skorpion

Armastus. Mõned pinged võivad tekkida. Sa oled närviline, ärritud ruttu, võtad kõike isiklikult ja lisad omalt poolt õli tulle. Ja kuna su elukaaslane ei ole ka suu peale kukkunud, siis raiute te nagu kaks seppa hilisõhtuni välja ning ajate oma õigust taga. Kui sa oled vallaline, siis ei ole sa praegu valmis oma vabadusest loobuma. Töö. Ära hõiska enne õhtut. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, katsu ainult rohkem oma närve hoida. Raha. Planeedid kaitsevad täna su rahaasju.

Väike nõuanne: ära hädalda nii palju

 


Ambur

Armastus. Planeetide seis on täna väga hea, kodune õhkkond peaks olema sensuaalne ja romantiline. Kui sa oled vallaline, siis on aeg teatrisse minna, sest sa isegi ei aima, millega see lõppeda võib. Töö. Jupiter paneb sind kahekordselt pingutama, sa tead, mida sa tahad ja teed kõik, et seda saavutada. Tervis. Ära söö nii palju, millal sa viimati kaalu peale astusid? Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: muuda oma vaatenurka 


Kaljukits

Armastus. Ole järeleandlikum ja tolerantsem. Ära tee oma elukaaslasele kogu aeg haiget. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt pole sul hetkel aega südameasjade peale mõtlemiseks. Töö. Sul on tunne, et asjad ei liigu piisavalt kiiresti ja sa pead kogu aeg ainult ootama selle asemel, et tegutseda. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: ära riku oma elu ära probleemidega, mida isegi olemas ei ole


Veevalaja

Armastus. Täna on sind ees ootamas üks väga tõsine jutuajamine. Kui sa oled vallaline, siis satud sa ilmselt praegusel hetkel kogu aeg valede inimeste otsa, kellel on teised ootused, kui sinul. Töö. Väga edukas päev on sind ees ootamas. Tervis. Sa pead hakkama rohkem liikuma, kui sa tahad oma tervist hoida. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: tee rohkem heategevust


Kalad

Armastus. Mõned probleemid võivad tekkida tänu eriarvamustele. Kui sa oled vallaline, võib täna üks kohtumine aset leida, ära ole ainult liiga tagasihoidlik. Töö. Jaga oma mõtteid ka teistega, sul on väga head ideed. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Parem oleks, kui sa oleksid täna kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju

Kommentaare ei ole