{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 14. juuni

  foto : unsplash / Nick Fewings Jäär Armastus. Kui...

 

foto : unsplash / Nick Fewings

Jäär

Armastus. Kui sa oled vallaline, on sul ilmselt raske valida. Sa tunned oma väärtust ega ole valmis loobuma oma iseseisvusest. Teiselt poolt unistad sa pere loomisest ja sellest, et saaks õhtuti kellegi kaisus telekat vaadata. Töö. Kääri käised üles ja näita neile, milleks sa võimeline oled. Jupiter aitab sul edu saavutada. Tuult tiibadesse! Tervis. Sa oled tujust ära ja lausa tahad vaielda. Hoia parem rohkem oma närve. Raha. Hea õnn on täna sinuga ja tänada võid sa selle eest Saturni. 

Väike nõuanne: ära ole nii kriitiline kõige suhtes

 

Sõnn

Armastus. Veenus küll kaitseb täna sinu eraelu aga teised planeedid on otsustanud sind partneriga hoopis tülli ajada. Katsu jääda igas olukorras rahulikuks. Töö. Tõenäoliselt ei suuda sa puhkust ära oodata. Tervis. Tervis peaks sul hakkama paranema märkimisväärselt alates tänasest päevast. Raha. Ära pead kaota.

Väike nõuanne: sinule ei pea alati viimane sõna jääma, suhted teiste inimestega on tähtsamad


Kaksikud

Armastus. Tõenäoliselt on sind ees ootamas ilus ja rahulik päev, mis võib kaasa tuua palju õnne ja armastust. Kui sa oled vallaline, siis tee end ilusaks, sest tänane päev võib sind kokku viia sellega, kellest sa nii palju unistanud oled. Töö. Sa oled veelgi ambitsioonikam. Ära hakka üleliigseid riske võtma. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, su immuunsus on tugev ja ükski terviseprobleem sind kimbutada ei tohiks. Raha. Ei saa öelda, et su raha sektoris üldse midagi ei toimiks. Hea oleks, kui sa ei kulutaks täna liiga palju, Merkuur aitab sul hoiduda ebameeldivatest üllatustest.

Väike nõuanne: muuda oma suhteid teistega paremaks ja ole avameelsem


Vähk

Armastus. Planeedid näitavad, et sa kohtud täna oma vana armastusega. Sellest saab meie suvi, kuum ja armastust täis... Tegelikult oleks hea, kui sa tulega ei mängiks. Töö. Merkuur võib kaasa tuua mõningaid halbu üllatusi ja takistusi. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Muretsemiseks pole põhjust. Ära siiski liiga palju kuluta.

Väike nõuanne: õpi kannatlikum olema

 


Lõvi

Armastus. Täna peaks su suhe kaaslasega olema üsna hea, te pingutate mõlemad selleks, et probleeme ja arusaamatusi ära hoida. Töö. Planeedid toetavad sind täna ja muudavad sind ambitsioonikamaks. Neptuun ja Jupiter toovad sulle head õnne kaasa. Tervis. Su tervis on kaitstud ja hoitud, Jupiter hoiab sind haiguste eest. Raha. Mõtle rohkem tuleviku peale.

Väike nõuanne: ära anna katteta lubadusi


Neitsi

Armastus. Veenus tegutseb hetkel sinu armastuse sektoris ja seega võib tänasel päeval sulle varuks olla väga ilusaid üllatusi. Töö. Kõik läheb hästi, sind on ees ootamas väga hea päev. Tervis. Hea oleks, kui sa hoolitseksid natuke rohkem oma tervise eest. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: tee kõik vajalik täna ära


Kaalud

Armastus. Tänane päev võib ellu äratada kadunud tunded. Üks pilk, üks hetk... Õhkkond on hea ja armastust täis. Töö. Uraan ja Jupiter panevad asjad sinu kasuks liikuma. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust, mitte ükski planeet ei ohusta su armastuse sektorit. Raha. Ole kokkuhoidlikum ja seda mitte sellepärast, et tulevik on tume vaid selle tõttu, et sul võib seda raha  varsti suurema ostu tarbeks vaja minna.

Väike nõuanne: ära vii oma eesmärke ellu ükskõik, mis hinna eest


Skorpion

Armastus. Pööra rohkem tähelepanu oma elukaaslasele, sa õpiksid nii teda ja tema hingeelu paremini tundma. Kui sa oled vallaline, siis hea oleks, kui sa enam muinasjuttudesse ei usuks. Töö. Võib juhtuda, et sulle antakse suurem tegevusvabadus. Tervis. Jupiter soovitab sul hoolitseda täna oma tervise eest ja valida paremini, mida sa sööd. Raha. Muretsemiseks pole põhjust, kõik peaks minema täna väga hästi.

Väike nõuanne: selle asemel, et oma jõudu ära kurnata, hoia ennast

 


Ambur

Armastus. Tänane päev ei tohiks probleeme kaasa tuua. Kui sa oled vallaline, on su elus algamas eriti romantiline periood. Töö. Ära näe kõike nii halvas valguses. Tervis. Sa ei püsi pudeliski paigal, ära kurna ennast ära. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: sa ei saa alati kõike, mida sa tahad


Kaljukits

Armastus. Võib juhtuda, et täna koputab suur armastus su uksele. Pane oma vaim selleks valmis. Töö. Ole ettevõtlikum ja ära kõhkle nii palju. Tervis. Väga hea päev on sind ees ootamas. Raha. Ära ole liiga kannatamatu, sest kes kannatab, see kaua elab. Võta aega mõtlemiseks ja ära torma.

Väike nõuanne: ära viska pärleid sigade ette


Veevalaja

Armastus. Täna viib päike su elust minema murepilved, hea õnn naeratab sulle taas ja kõik läheb hästi. Töö. Sa viid kõik oma eesmärgid ellu, sest oma võluva naeratuse taga varjad sa vankumatut tahtejõudu. Tervis. Väike väsimus võib sind kimbutada aga ei midagi tõsist. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema ja see võimaldab sul suuremaid plaane teha.

Väike nõuanne: ära ole teiste suhtes nii kriitiline, hoia rohkem oma lähedasi


Kalad

Armastus. Tänu Jupiterile näed sa täna paljusid asju hoopis teises valguses. Sa avad oma silmad ja hakkad nägema seda, mida sa enne näha ei tahtnud. Töö. Praegu ei ole aeg tukkumiseks. Tegutse ja haara headest võimalustest kinni. Tervis. Hoia oma kehakaalu. Raha. Hea oleks, kui sa suuremaid tehinguid täna ei sooritaks. Planeetide seis ei ole kõige parem praegusel hetkel.

Väike nõuanne: valva oma vererõhku ja võta tempot maha

Kommentaare ei ole