{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 26. juuni

  foto : unsplash / Tim VH Jäär Armastus. Sulle ei ...

 

foto : unsplash / Tim VH

Jäär

Armastus. Sulle ei meeldi selline suur romantika igapäevases elus. Sa tahad tugevaid tundeid. Hommikul võid sa olla külm ja ligipääsmatu, õhtul aga tuline ja kuum. Töö. Ära tegele ainult nende asjadega, mida sa juba hästi teha oskad, sihi kõrgemale ja huvitu kõigest. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Et oma tervist hoida, söö rohkem värsket. Raha. Tänane päev sind rikkamaks ei tee. 

Väike nõuanne: ära täna headele juhutustele lootma jää

 

Sõnn

Armastus. Täna peaks sind ees ootama ilus ja rahulik päev. Ilmselt oskad sa seda vääriliselt hinnata. Töö. Kaitse oma õigusi ja ära lase teistel endale pähe astuda. Tervis. Hea oleks, kui sa liiguksid rohkem. Raha. Ära hakka liiga palju muretsema, organiseeri oma rahaasju paremini ja katsu eelarvest kinni pidada. 

Väike nõuanne: ära räägi oma elust esimesele ettejuhtuvale


Kaksikud

Armastus. Tänane Kuu seis mõjutab positiivselt sinu armastuse sektorit. Tänu sellele oled sa palju paremas tujus, rahulikum ja järeleandlikum. Töö. Hea edu saadab sind täna su ettevõtmistes, kõik läheb hästi. Tervis. Ära unusta tervislikumalt toituda. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: jagatud mure on pool muret


Vähk

Armastus. Tõenäoliselt tuleb sul endal palju pingutada, et kodurahu hoida. Kui sa oled vallaline, võid sa täna kohtuda inimesega, keda oled nii kaua oodanud. Töö. Haara kõikidest võimalustest kinni ja ära lobise liiga palju. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Mõned su probleemid lahenevad täna.

Väike nõuanne: aeg annab arutust

 


Lõvi

Armastus. Sa oled lausa truuduse verstapost. Keegi ei saa sulle mingeid etteheiteid teha. Töö. Üks oluline vahejuhtum leiab täna aset. Ole eesolevateks muutusteks valmis. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju, see aitab sul probleeme ära hoida.

Väike nõuanne: ära kurda oma elu üle


Neitsi

Armastus. Ilus ja rahulik päev on sind ees ootamas. Vallaline, üks tore kohtumine võib täna aset leida. Töö. Hea õnn saadab sind täna. Tervis. Planeedid soovitavad sul hoolitseda rohkem oma tervise eest, vältida kõike, mis sisaldab suhkrut ja valget jahu. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära lase minevikul oma elu rikkuda


Kaalud

Armastus. Jupiter kingib sulle ilusa päeva. Töö. Kui peaks mõni arusaamatus või probleem tekkima, siis seisa oma huvide eest väljas. Ja jää igas olukorras rahulikuks. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Tänane päev võib sulle tuua raha juurde. 

Väike nõuanne:ära põgene oma probleemide eest selleks, et rahu saada


Skorpion

Armastus. Mõned arusaamatused võivad tekkida või muud suhtlemisprobleemid. Ole järelandlikum. Kui sa oled vallaline, siis oled sa praegusel hetkel liiga emotsionaalne. Töö. Ilmselt võid sa praegusel hetkel tegutseda oma äranägemise järgi. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis. Raha. Kõik läheb hästi. 

Väike nõuanne: ära muutu liiga autoritaarseks, see võib sulle endale kahju teha

 


Ambur

Armastus. Rahaprobleemid võivad päevakorrale kerkida. Katsu jääda rahulikumaks. Kui sa oled aga vallaline, võib üks töökaaslane su vastu huvi välja näidata. Töö. Marss toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Sa oled heas vormis, kõik läheb hästi. Raha. Tänane päev ei tohiks mingeid muutusi kaasa tuua.

Väike nõuanne: ära usalda alati iseennast


Kaljukits

Armastus. Tänu Veenuse heale aspektile on sind ees ootamas rahulik päev. Ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Töö. Mõned väga head võimalused tekivad. Tervis. Ära unusta sporti teha ja palju liikuda. Raha. Ole ettevaatlikum ja hoidu kahtlastest tehingutest. 

Väike nõuanne: julge elada


Veevalaja

Armastus. Sa ei ole kunagi rahul, keegi ei tea, kas sa oled üldse õnnelik oma elus. Töö. Saturn võib kaasa tuua mõningaid probleeme ja viivitusi. Tervis. Sa peaksid olema väga heas vormis. Raha. Ära usu kõike, mida räägitakse.

Väike nõuanne: mõtle häid mõtteid

 

Kalad

Armastus. Hoolitse rohkem oma kaaslase eest, võib juhtuda, et tal on probleeme, millest ta sulle ei räägi. Töö. Suhe töökaaslastega on väga hea ja see on suur boonus. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: hoia oma närve

Kommentaare ei ole