{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 19. juuni

  foto : unsplash / James Pritchett Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / James Pritchett

Jäär

Armastus. Sul võib tekkida tunne kohati, et su kaaslane sind lihtsalt ei mõista või nõuab sinult liiga palju. Võib-olla oled sa ise muutunud liiga nõudlikuks? Kui sa oled vallaline, siis algab täna sinu elus uus ajajärk. Pane ilusad riided selga ja ära unusta naeratust. Töö. Aeg on mõtelda oma tuleviku üle. Ja seejärel tegutseda vastavalt. Tervis. Ära riku oma tervist ära. Raha. Mõned takistused võivad tekkida.

Väike nõuanne: see, mis on tähtis sulle, pole sama tähtis mõne teise jaoks


Sõnn

Armastus. Kui sa oled paarisuhtes, on su kaaslast ees ootamas väga hea päev. Ära muutu kadedaks ja tunne parem rõõmu selle üle, et teisel hästi läheb. Kui sa elad aga üksi, siis Jupiter ja Päike viivad sind kokku ühe toreda inimesega. Töö. Ära praegu liiga suuri asju ette võtta. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis, ainult natuke väsinud. Katsu rohkem puhata. Raha. Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab.

Väike nõuanne: raha võib rikkuda armastust. Tõeline armastust aga raha ei vaja.


Kaksikud

Armastus. Täna peaks sind ees ootama ilus ja rahulik päev. Sa tunned soovi armastada ja olla armastatud. Töö. Ära oota, et kõik sulle kandikul kätte toodaks, sa pead isa ka midagi ära tegema. Tervis. Lõpeta see muretsemine ja hoia oma närve. Raha. Ära soorita kahtlasi tehinguid. 

Väike nõuanne: õpi teisi ära kuulama ja olema kaastundlikum

 

Vähk

Armastus. Ära ürita iga  hinna eest oma partnerit armukadedaks ajada. Sest olukord võib väljuda väga ruttu sinu kontrolli alt. Töö. Täna saadab sind hea edu kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja teha sporti. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: muuda ise oma elu paremaks: sa saad ise palju ära teha, et olla paremas füüsilises ja vaimses vormis. Alusta täna.

 


Lõvi

Armastus. Ära provotseeri nii palju oma kaaslast. Sest kättemaks võib olla väga valus. Muuda taktikat. Kui sa oled vallaline, siis ole muutusteks valmis, suur armastus on su ellu jõudmas. Töö. Veenus ja Jupiter toetavad sind ja aitavad sul oma plaane ellu viia. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, hakka paremini toituma ja sporti tegema. Raha. Praegu pole õige aeg suuremate kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: ära lase väikestel muredel oma päeva ära rikkuda


Neitsi

Armastus. Täna sa ilmselt ei otsi vabandusi ega ütle, et sul pea valutab ja sa oled liiga väsinud. Tõenäoliselt otsid sa ise lähedust kallima käte vahelt. Töö. Mõned muutused võivad täna aset leida. Katsu paremini kohaneda iga olukorraga. Tervis. Naera rohkem ja muretse vähem. Raha. Hoia rohkem oma raha.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga musti mõtteid


Kaalud

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas. Kui sa oled vallaline, siis ära ole nagu liblikas. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks, lobisemise eest palka ei maksta. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest ja tee sporti. Raha. Vaata ette, kuhu sa astud ja hoia igat senti. 

Väike nõuanne: jää alati rahulikuks, isegi kui sa ei jaga oma vestluskaaslase arusaama


Skorpion

Armastus. Suhe kaaslasega muutub rahulikumaks. Katsu ainult ise olla paremas tujus. Kui sa oled vallaline, siis on sul tõenäoliselt liiga suured ootused. Töö. Kuula targemate nõu. Nii hoiad sa aega kokku. Tervis. Ära ole nii emotsionaalne, sa ei pea võtma kõike isiklikult. Raha. Ilmselt ei saa sa kõike teha, mida sa tahaksid. 

Väike nõuanne: ära kuluta nii palju, vastasel korral kannatab su majanduslik seis

 


Ambur

Armastus. Selleks, et oma suhet hoida, pead sa olema järelandlikum. Isegi, kui su kaaslane peaks tulema koju liiga hilja, ära hakka teda kohe süüdistama. Töö. Ole ettevõtlikum ja algatusvõimelisel. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Praegu pole õige aeg kulutamiseks.

Väike nõuanne: ära idealiseeri nii palju


Kaljukits

Armastus. Elagu truudus! Sina igatahes jääd truuks oma elukaaslasele ehkki võimalustest pole puudust tulnud. Kui sa oled vallaline, siis kannatad sa ilmselt üksinduse all ja igatsed hingesõbra järele. Töö. Hea edu saadab sind täna, haara kõikidest headest võimalustest kinni. Tervis. Tänu Marsile oled sa heas vormis. Raha. Väga hea rahaõnn naeratab sulle täna!

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma palju õnne ja armastust. Töö. Sa leiad võimaluse, kuidas oma tahtmist läbi suruda. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust. Raha. Tänane päev peaks sulle raha juurde tooma.

Väike nõuanne: ära muuda oma elu liiga keeruliseks


Kalad

Armastus. Õhkkond koduseinte vahel on pigem pingeline, mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida. Hoia parem keelt hammaste taga. Töö. Tegutse ja ära oota liiga kaua. Kasuta oma tutvusi ära. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Hoidu riskidest.

Väike nõuanne: kuula alati lähedaste nõu, kes tahavad sulle ainult head

Kommentaare ei ole