{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 30. juuni

  foto : unsplash / Ethan Robertson Jäär Armastus. ...

 

foto : unsplash / Ethan Robertson

Jäär

Armastus. Mõned suhtlemisprobleemid võivad täna tekkida. Kui sa oled vallaline, siis oled sa ilmselt kellegist sisse võetud juba pikemat aega ja otsid võimalust, kuidas selle inimesega paremini tuttavaks saada. Töö. Planeetide seis on selline, et kõik sinu ettevõtmised õnnestuvad aga ainult tingimusel, et sa ei tegele asjadega, mis ei kuulu sinu ampluaa alla. Tervis. Sa oled natuke närvilisem. Mõtle rohkem häid mõtteid. Raha. Raha tuleb, raha tuleb.

Väike nõuanne: õpi oma vigadest

 

Sõnn

Armastus. Võttes arvesse Jupiteri seisu, peaks su suhe kaaslasega olema hetkel natuke delikaatne. Kui sa oled aga vallaline, võib üks väga ilus kohtumine sinu elus täna aset leida. Töö. Sul on kõik olemas, et oma projektid ellu viia. Tänasest saad sa ilmselt suuremat tegevusvabadust juurde. Tervis. Sa peaksid olema väga heas vormis. Raha. Mõned ootamatused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ole alati aus, sest alati on parem läbi kukkuda ausalt, kui pettuse teel


Kaksikud

Armastus. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu armastuse sektorit. Võib-olla rikud sa ise kõik ilusa ainult ära oma halva tujuga. Kui sa oled vallaline, siis pole sul hetkel aega selleks, et romantikaga tegeleda. Töö. Ära tee midagi, mis võiks su head mainet kahjustada. Tervis. Sul on tegemist küll palju aga mõtle mõnikord ka puhkamise peale. Raha. Ilmselt toob tänane päev sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: loe rohkem raamatuid


Vähk

Armastus. Tänane päev ei tule just kõige parem. See ei tähenda aga sugugi, et sa ise sinna midagi parata ei saa. Kui sa oled tark, võid sa kõik halva heaks muuta. Töö. Ära mängi tulega, muidu kõrvetad endal sõrmed ära. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab.

Väike nõuanne: ära jäta probleeme õhku rippuma

 


Lõvi

Armastus. Õhus on armastust. Ja sellest pääseda on raske, isegi kui see on sinu kavatsus. Töö. Marss annab sulle julgust ja jõudu. Ja muudab sind agressiivsemaks, katsu ise end paremini kontrollida. Tervis. Sul ei ole tõesti vaja midagi karta. Raha. Võimalik, et mõned viivitused või takistused tekivad. Oota paremad päevad ära.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju väikeste asjade pärast


Neitsi

Armastus. Tänane päev on täis rahu, üksmeelt ja hoolivust. Töö. Marss muudab sind ambitsioonikamaks ja paneb unistama. Tervis. Kui sul on mõningaid terviseprobleeme, siis ravi ennast. Raha. Ole mõistlik ja ära tõmba endale häda kaela.

Väike nõuanne: sa ei saa olla kindel milleski, kui sul pole tõendeid


Kaalud

Armastus. Ilus aeg on sinu elus algamas. Mis toob kaasa suurt rõõmu ja õnne ning muidugi armastust. Töö. Ilmselt saad sa täna töö juures kiita. Tervis. Kui sa ei laseks oma emotsioonidel ja tunnetel ennast nii palju kontrollida, oleks su tervis parem. Raha. Hea päev on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: ära anna töökaaslastele põhjust kritiseerimiseks


Skorpion

Armastus. Üks suur sõnavahetus võib täna aset leida. Hoia oma keelt rohkem hammaste taga. Kui sa oled vallaline, võib üks otsustav kohtumine päeva jooksul aset leida. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Hoia oma jõudu ja ära kurna ennast ära. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid ära.

Väike nõuanne: pane oma prioriteedid paika

 


Ambur

Armastus. Ära mängi tulega, sa kõrvetad oma sõrmed ära. Mujal ei ole rohi rohelisem. Töö. Sa oled muutnud liiga nõudlikuks, mõned su töökaaslased on võib-olla solvunud sinu märkuste peale. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Väga hea periood on algamas.

Väike nõuanne: ole tark


Kaljukits

Armastus. Võib juhtuda, et sa enam ise ka ei tea, mida sa õieti tahad. Keerata uut lehte või süüa vana suppi. Töö. Hea päev on sind ees ootamas, kõik läheb hästi. tervis. Ole ettevaatlik ja ära kurna ennast ära. Raha. Hetkel on sul väga head väljavaated, mis aitavad sul oma sissetulekuid kasvatada.

Väike nõuanne: ära mõtle liiga palju halbu mõtteid


Veevalaja

Armastus. Ilmselt võib sind ees oodata keeruline päev, mis võib viia isegi ajutise suhtepausini. Töö. Sa oled ambitsioonikas ja tead, mida teha, et saada oma tahtmist. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Neptuun soovitab sul olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu


Kalad

Armastus. Mitte midagi tõsist ega märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda. Töö. Ilmselt pannakse su kannatlikkus proovile täna, asjad ei suju nii nagu sa oleksid oodanud. Tervis. Hoia oma jõudu. Raha. Planeedid sinu rahaasjade eest täna ei hoolitse, seega peaks kõik minema rahulikult.

Väike nõuanne: katsu oma õnne, kui juhus avaneb

Kommentaare ei ole