{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 02. juuni

  foto: unsplash / Arno Smit Jäär Armastus. Kaks pl...

 

foto: unsplash / Arno Smit


Jäär

Armastus. Kaks planeeti mõjutavad täna sinu armastuse sektorit. Ühelt poolt Jupiter aitab sul muuta oma paarisuhet paremaks ja harmoonilisemaks, teiselt poolt aitab Veenus vallalistel oma ellu õnne leida. Töö. Sul on suured plaanid, täna avanevad võimalused, mis aitavad sul oma eesmärke ellu viia. Tervis. Muretseda pole vaja, hoolitse ainult rohkem oma tervise eest. Raha. Sa võid leida vahendeid, mille abil oma majanduslikku olukorda parandada. 

Väike nõuanne: ära ole kogu aeg rahulolematu. Katsu hinnata rohkem seda, mis hästi on. See aitab sul end paremini tunda.


Sõnn

Armastus. Mõned arusaamatused ja möödarääkimised võivad tekkida. Kui sa oled vallaline, siis ära tee endale illusioone. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida. Tervis. Sa võiksid parandada oma füüsilist vormi: tee näiteks sporti. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära riski.

Väike nõuanne: ära lase oma päeva rikkuda tühistel asjadel


Kaksikud

Armastus. Armastus teeb pimedaks, see on vana tõde. Töö. Täna on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Sa oled küll heas vormis, hoia ka oma vaimset tervist ja ära muretse nii palju. Raha. Tänane päev võib sulle tuua raha juurde.

Väike nõuanne: ära räägi oma muredest teistele


Vähk

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis ära hakka liiga ruttu kooselust ja pere loomisest rääkima. Töö. Planeedid toetavad sind su ettevõtmistes. Tervis. Hakka tervislikumalt toituma ja su tervis paraneb. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära ole nii nõudlik

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt otsid sa oma ellu vaheldust, sa ei taha hetkel end siduda. Töö. Täna leiad sa endale vajalikke toetajaid. Tervis. Hea oleks, kui sa hoolitseksid oma tervise eest rohkem. Raha. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda. 

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Neitsi

Armastus. Sul on nii palju plaane ja mõtteid, sa oled pettunud, et su elukaaslane omalt poolt midagi ei organiseeri ja sina pead kõik tegema. Töö. Tänane päev tuleb üsna hea. Tervis. Katsu võtta aega iseendale. Raha. Hea oleks, kui sa ei sooritaks täna suuremaid tehinguid.

Väike nõuanne: tunnista oma vigu


Kaalud

Armastus. Su elu peaks olema praegusel hetkel üsna rahulik. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Tõenäoliselt ei maga sa hästi, võib-olla oleks hea süüa õhtuti kergemat toitu ning vaadata vähem telekat. Raha. Täna võid sa sooritada väga kasulikke tehinguid.

Väike nõuanne: ära oota kogu aeg, hakka tegutsema


Skorpion

Armastus. Ära hiili oma kohustustest kõrvale. Su kaaslane ei anna sulle seda andeks. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem, mõned viivitused ja probleemid võivad tekkida. Tervis. Ära istu liiga palju. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära lase oma headust kurjasti ära kasutada

 


Ambur

Armastus. Sa tunned, et tahad muuta oma suhet paremaks, muidu sa lihtsalt lämbud selles igapäevases rutiinis. Töö. Tänane päev toob sulle häid uudiseid. Tervis. Hoia oma närve rohkem. Raha. Väike rahaingel võib sind külastada.

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu


Kaljukits

Armastus. Täna on sind ees ootamas rahulik päev, ilma suuremate muutusteta. Töö. Sul on suured plaanid ja õnneks leiad sa vahendeid, mis aitavad sul oma eesmärke ellu viia. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Raha. Täna ei ole sul vaja oma raha pärast muretseda.

Väike nõuanne: ära võta kõike nii isiklikult


Veevalaja

Armastus. Hoia oma elukaaslasel paremini silma peal. Töö. Hea õnn saadab sind täna. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Planeetide mõju on praegu väga positiivne. 

Väike nõuanne: ole paindlikum ja ära ärritu iga kord, kui midagi peaks juhtuma


Kalad

Armastus. Tänane päev tõotab tulle üsna romantiline. Töö. Väga hea õnn saadab sind täna tööasjades. Unista suurelt. Tervis. Hoia ennast rohkem. Raha. Tegele oma rahaprobleemidega kohe.

Väike nõuanne: ära otsi vastuseid probleemidele, millele lahendust ei olegi

Kommentaare ei ole