{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 4. juuni

  foto : unsplash / Rebeca G. Sendroiu Jäär Armastu...

 

foto : unsplash / Rebeca G. Sendroiu

Jäär

Armastus. Vaadates praegust planeetide seisu, on üsna tõenäoline, et tänane päev võib täita sinu suurimad unistused. Töö. Praktiliste probleemide lahendamisel ei ole sinust paremat olemas. Tervis. Sa võid tunduda väsimust, sest päevad lähevad liiga ruttu ja sa ei jõua kõike ära teha, mida oled plaaninud. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju. 

Väike nõuanne: ära kurna ennast ilmaasjata otsides lahendusi metafüüsilistele probleemidele

 

Sõnn

Armastus. Ära ole nii nõudlik ja kõik läheb hästi. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, tänu sinule saab üks raske probleem lahendatud täna. Tervis. Hea oleks, kui sa muudaksid oma eluviise paremaks ja vabaneksid näiteks ühest halvast pahest. Raha. Mõned takistused võivad tekkida tänu Jupiteri mõjutusel.

Väike nõuanne: kõik on kinni elurütmis: leia oma elurütm, austa teiste elurütmi ja ära ärritu, kui asjad ei liigu nii ruttu nagu sina seda tahaksid


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis on sul põhjust rõõmustamiseks, sest täna kohtud sa selle õige inimesega, kellest sa oled nii kaua unistanud. Töö. Tõenäoliselt igatsed sa uute väljakutsete järgi ja tunned hetkel suurt igavust. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ainult natuke liiga närviline. Raha. Kõik peaks väga hästi isegi minema, hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära hoia oma kohustustest kõrvale


Vähk

Armastus. Ära ole nii suur egoist. Töö. Ole tähelepanelikum ja kohusetundlikum, see on töö, mitte mingi meelelahutus. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta ja turgutada oma organismi. Tundub nagu oleksid sa ikka veel talveunes. Raha. Kõik peaks täna minema rahulikult.

Väike nõuanne: selleks, et parandada oma enesetunnet, hakka mõtlema selle peale, mida sa tahad. Lõpeta mustade mõtete mõtlemine. Käi rohkem väljas, reisi, mine külla, õpi midagi uut.

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tea, et tänasel päeval on sulle üllatusi varuks. Töö. Praegusel hetkel võib sulle küll tunduda, et igapäevane töö toob su ellu rohkem probleeme kui midagi muud. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta praegu su tervise sektorit. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära hädalda nii palju ja ära kritiseeri teisi liiga ruttu


Neitsi

Armastus. Sa igatsed suure ja tõelise armastuse järele ja oled selle tõttu palju nõudlikum. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa ei hakka liiga palju kulutama. 

Väike nõuanne: ära võta oma soove reaalsuse pähe ja kasuta rohkem praktilist mõtlemist


Kaalud

Armastus. Tee nii, et su kodus valitseks täna rahu. Ära lase pingelistel olukordadel tekkida. Töö. Üks kolleeg on hakanud sind ärritama ja see võib hakata probleeme tekitama. Tervis. Sa oled liiga närviline. Raha. Hoia oma raha.

Väike nõuanne: ära ole nii pessimistlik


Skorpion

Armastus. Täna oled sa magus nagu mesi. Loodame, et su kaaslane oskab seda hinnata. Töö. Jupiter muudab sind ambitsioonikamaks, ära kohe  liiga kõrgele sihi. Tervis. Sa oled heas vormis, hea oleks, kui sa hakkaksid sporti tegema. Raha. Mõned väikesed raskused võivad tekkida aga sa leiad igast olukorrast väljapääsu.

Väike nõuanne: ära kasuta teiste headust ära enda huvides

 


Ambur

Armastus. Mõned pingelised olukorrad võivad täna tekkida, ära ütle kõike väljan mida sa mõtled. Töö. Sa teed ma tööd kohusetundlikult ja hästi, tänane päev võib aga tuua takistusi, millega sa ei osanud arvestada. Tervis. Su tervis peaks olema praegu üsna hea. Raha. Sa oled hakanud liiga palju kulutama. 

Väike nõuanne: katsu iga päev natuke liikuda


Kaljukits

Armastus. Sul on tunne, et su elus ei juhtu enam midagi huvitavat. Iga uus päev sarnaneb eelmisele. Töö. Planeetidel on sulle täna üllatusi varuks. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Merkuur hoiab su rahaasju. 

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg sellele, mida sa ei taha


Veevalaja

Armastus. Saturn mõjutab sinu armastuse sektorit täna. Ainult, et natuke liiga jõuliselt. Ja selle tõttu on sind ees ootamas närvilisem ja stressirohkem päev. Kui su paarisuhtes on juba probleeme, tuleb sul ilmselt täna hakata neid lahendama. Töö. Võib juhtuda, et täna saad sa ühe väga hea uudise. Tervis. Katsu rohkem liikuda. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja maksa oma võlad ära.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel probleemidel oma päeva ära rikkuda


Kalad

Armastus. Kui sa oled vaene üksik süda, siis tõenäoliselt ei ole õnn enam kaugel. Töö. Sul võib tekkida tunne, et sa ei saa ise suurt midagi ära teha, sul ei ole piisavalt tegevusvabadust ja otsustamisõigust. Tervis. Sa oled täna väga heas vormis, kõik väiksemad terviseprobleemid hakkavad kaduma. Raha. Hooletus ees, õnnetus taga. 

Väike nõuanne: mõtle parem selle peale, kuidas oleks parem probleeme lahendada selle asemel, et ennast piinata

Kommentaare ei ole