{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 8. juuni

  foto : unsplash / Marek Piwnicki Jäär Ära kuula s...

 

foto : unsplash / Marek Piwnicki

Jäär

Ära kuula seda väikest häält, mis üritab sulle selgeks teha, et mujal on rohi rohelisem. Ära hakka tulega mängima. Töö. Sa võid täna suuri asju korda saata. Kõik su pingutused kannavad vilja. Tervis. Aeg on hakata paremini oma toitumist jälgima. Isegi, kui sa seda uskuda ei taha, siis sellest oleneb sinu tervis. Raha. Rahaasjad panevad sind natuke muretsema, kõige parem oleks, kui sa praegu ei mõtleks liiga kaugele ette. Iga asi omal ajal.

Väike nõuanne: sinust endast sõltub, kas sa viid oma eesmärgid ellu või mitte 


Sõnn

Armastus. Tänane päev peaks tooma su ellu armastust. Paljude paaride vahel valitseb üksmeel ja rahulolu. Töö. Ära ole nii nõudlik oma töökaaslaste vastu. Tervis. Täna peaksid sa olema väga heas vormis, ära unusta rohkem liikuda ja vähem süüa. Raha. Kõik läheb hästi, hoolimata sellest, et sa oled viimasel ajal liiga palju kulutanud.

Väike nõuanne: ära muutu liiga kannatamatuks. Lase asjadel kulgeda rahulikult ja omas rütmis, nii on kõige parem


Kaksikud

Armastus. Täna naeratab sulle õnn, ilus päev on sind ees ootamas. Töö. Marss annab sulle jõudu ja energiat. Vaata ainult, et võim sulle pähe ei hakka ja ära tee oma tööd liiga tormakalt. Tervis. Kui sa ette ei vaata, siis sa lähed paksuks, sa oled hakanud liiga palju sööma. Raha. Praegused ajad ei ole kõige paremad, ole ettevaatlik ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini


Vähk

Armastus. Üks väike pettumus võib täna aset leida. Kui sa oled vallaline, võib juhtuda, et sa armud valesse inimesse. Töö. Sul on kindlad eesmärgid paika pandud, nüüd teed sa kõik, et neid ellu viia. Tervis. Mine mere või jõe äärde jalutama, see teeb sulle head. Raha. Ettevaatamatus võib sulle kalliks maksma minna.

Väike nõuanne: ära maga kõiki häid võimalusi maha

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis võib juhtuda, et täna vajad sa hingamisruumi ja tahad olla rohkem omaette. Töö. Kiire ja sündmusterohke päev on sind ees ootamas. Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Täna saadab sind väga hea rahaõnn, hoia silmad lahti! 

Väike nõuanne: tegele keeruliste probleemidega esmajoones


Neitsi

Armastus. Sa unistad ikka veel tõelisest armastusest. Ja kui sa seda ei leia, siis otsid sa lohutust esimese ettejuhtuva käte vahelt. Töö. Ära kõhkle nii palju, ole ettevõtlikum ja tegutse õigel hetkel. Tervis. Sa oled heas vormis, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: otsi lahendusi, mitte probleeme


Kaalud

Armastus. Jupiter toob su ellu täna armastust. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib tänane päev teid muuta omavahel lähedasemaks. Kui sa oled aga vallaline, võid sa kohtuda selle inimesega, kellest sa oled ammu unistanud. Töö. Võib juhtuda, et kõik ei lähe sinu ootuste kohaselt täna. Tervis. Hoolitse enda eest rohkem. Raha. Raha eest õnne osta ei saa.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Skorpion

Armastus. See, milliseks tänane päev kujuneb, sõltub suurel määral sinust endast. Kui sa oled vallaline, siis õpi nägema seda, mis jääb pilgu eest varjatuks. Töö. Ära kahtle oma võimetes. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Väike rahaingel astub täna sinu juurest läbi ja toob sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära muuda ise oma elu keeruliseks, ära lase eluraskustel end maha murda

 


Ambur

Armastus. Veenus kaitseb sind täna, kui viimasel ajal on su suhe elukaaslasega olnud pingeline, siis kasutage tänast päeva ära, et omavahel rääkida. Kui sa oled vallaline, siis võib tänane päev sulle tuua häid uudiseid. Töö. Lahenda kõik erimeelsused ära. Tervis. Toitu mitmekesisemalt ja ära söö kogu aeg ühte ja sama. Raha. Täna on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: ära valeta iseendale


Kaljukits

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis kohtud sa täna ühe inimesega, kellest saab sinu selle suve armastus. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma, hoidu tühjast lobisemisest. Tervis. Sa oled väga heas vormis ja kõik läheb hästi. Raha. Praegu ei ole kõige õigem aeg suurte kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: ära nuta minevikku taga, ära muretse tuleviku pärast. Õpi elama käesolevas hetkes ja naudi tänast päeva


Veevalaja

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on sind ees ootamas väga ilus päev. Töö. Käsi peseb kätt, ära seda unusta. Tervis. Sa oled natuke väsinud ja peaksid puhkust võtma. Raha. Üks väga hea uudis on sind ees ootamas.

Väike nõuanne: püüa pall lennu pealt kinni


Kalad

Armastus. Täna pole sul ilmselt vaja kurta igavuse ja üksluisuse üle. Kui sa oled vallaline, on keegi sulle ilmselt silma jäänud aga praegu eelistad sa mitte sellest rääkida. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis aitab sul oma eesmärke ellu viia. Tervis. Tee kätekõverdusi ja kükke. Sa pead hakkama rohkem liikuma. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: koosta tegevusplaan

Kommentaare ei ole