{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 29. juuni

  foto : unsplash / Erik-Jan Leusink Jäär Armas...

 

foto : unsplash / Erik-Jan Leusink

Jäär

Armastus. Uraani mõjutusel võid sa täna korraga tunda soovi kõik sinnapaika jätta ja mujale minna. Sa leiad, et su pereelu on muutunud igavaks. Aga õnneks Jupiter paneb sulle mõistuse õigel ajal pähe. Töö. Ilmselt on sind täna üks suur ebaõnnestumine ees ootamas, üks hea tehing libiseb sul käest minema. Tervis. Planeedid soovitavad sul toituda tervislikult. Raha. Ära mängi oma raha maha.

Väike nõuanne: hoolitse oma välimuse eest, sest nagu ütleb üks Hispaania vanasõna: isegi, kui su taskud on tühjad ja raha pole, jälgi alati, et su kaabu oleks otse peas


Sõnn

Armastus. Sa oled romantilises meeleolus. Ära ainult hakka endale illusioone tegema ja ära hakka unistama suhtevälisest armastusest. Sa rikud oma elu ainult nii ära. Hoia ennast tagasi. Töö. Ära võta midagi suuremat täna ette. Tervis. Joo palju vett, ära viibi liiga palju päikese käes, hoia oma toad jahedana, tõmba kardinad magamistoas ette ja tee sporti hilisõhtusel ajal. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid


Kaksikud

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis tee end ilusaks: täna kohtud sa oma suure armastusega. Sellest pole midagi, kui sa ei otsi kedagi ja tahad üksi elada, kui ikka see õige inimene tuleb ja äratab kõik sinu tunded je meeled, ei mõtle sa enam mitte millelegi. Töö. Sa viid täna suuri asju korda. Tervis. Jupiter kaitseb su tervist aga paneb sind ka rohkem sööma. Anna oma organismile puhkust. Raha. Lahenda oma kiiremad rahaprobleemid ära. 

Väike nõuanne: ära pööra liiga palju tähelepanu kuulujuttudele


Vähk

Armastus. Merkuur soovitab sul muuta oma eraelu ilusamaks. Pane oma kujutlusvõime tööle. Töö. Mõned ootamatud sündmused võivad täna aset leida. Ära lase teistel endale pähe istuda. Tervis. Sinuga on nii, et kui su enesetunne on hea, siis on kõik hästi. Raha. Võimalik, et tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: võta inimesi sellistena nagu nad on, mitte nii nagu sina tahaksid, et nad oleksid

 


Lõvi

Armastus. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Kui sa oled vallaline, peaksid sa olema optimistlik ja lootusrikas. Sinu naeratus ei jäta kedagi ükskõikseks. Töö. Tõenäoliselt on sind ees ootamas väga hea päev. Raha. Jupiter kingib sulle täna erakordse võimaluse tõsta oma ostujõudu.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum teiste suhtes


Neitsi

Armastus. Katsu oma mugavustsoonist välja tulla ja jaga oma mõtteid ning unistusi rohkem oma elukaaslasega. Kui sa oled vallaline, siis võib tänane päev tuua su ellu armastust. Töö. Võta kõik suured plaanid täna käsile, ilmselt avaneb sul võimalus oma positsiooni kindlustada. Tervis. Sa oled küll heas vormis aga natuke liiga närviline. Raha. Su majanduslik olukord peaks hakkama vaikselt paranema.

Väike nõuanne: usu paremasse tulevikku


Kaalud

Armastus. Planeetide seis ei ole kõige parem ja võib juhtuda, et üks vahejuhtum tekitab sinus armukadedust. Kui sa oled vallaline, siis ära aja omavahel segi armastust ja rahaasju. Töö. Tegutse õigel hetkel ja vajaduse korral ole madalam, kui muru. Tervis. Jupiter ja Uraan mõjutavad täna su tervise sektorit, midagi tõsist sul karta pole vaja. Raha. Ilmselt hakkavad su sissetulekud kasvama. 

Väike nõuanne: tegele ühe asjaga korraga


Skorpion

Armastus. Ilmselt hakkab su suhe kaaslasega paremaks muutuma. Kõik probleemid ja arusaamatused peaksid kaduma. Töö. Tänu Jupiteri mõjutusele saadab sind edu kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Marss toetab sind ja selle tõttu peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Lõpuks ometi hakkab su seis paranema.

Väike nõuanne: ole tolerantsem: et ise elada, lase ka teistel elada

 


Ambur

Armastus. Mõned probleemid ja arusaamatused võivad tekkida. Ilmselt on põhjuseks rahaprobleemid või laste kasvatus. Kui sa oled vallaline, siis planeedid ei unusta sind täna. Töö. Hea päev on sind ees ootamas, tõenäoliselt saad sa ühe väga hea uudise. Tervis. Sa peaksid täna olema väga heas vormis. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda


Kaljukits

Armastus. Pööra rohkem tähelepanu oma elukaaslasele täna, õpi teda paremini kuulama. Töö. Ära maha ühte head võimalust maha. Tervis. Ilmselt oled sa praegusel hetkel liiga närviline. Ja seda tänu sellele, et praeguste kuumade ilmadega on sul raske magada ja sa ei puhka välja. Raha. Su rahaline seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Veevalaja

Armastus. Veenuse aspekt on väga hea, Pluuto aga avaldab pigem negatiivset mõju. Ilmselt oled sa täna kahevahel: tahaks rohkem armastust aga samas tekib soov vaielda ja rääkida suud puhtaks. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Söö rohkem valgurikkaid tooteid, piira rasva ja alkoholi tarbimist. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: ära kurna ennast ära


Kalad

Armastus. Ära mängi liiga palju teise inimese tunnetega, sa rikud oma suhte nii ära. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas hea päev. Töö. Merkuur toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Sa peaksid olema väga heas vormis. Raha. Jupiter mõjutab su raha sektorit. Ja selle tõttu ei tohiks ühtegi probleemi täna tekkida.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu

Kommentaare ei ole