{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 1. juuni

  foto : unsplash / Leslie Cross Jäär Armastus. Tän...

 

foto : unsplash / Leslie Cross

Jäär

Armastus. Täna võid sa teha, mida tahad, sest su kaaslane ei hakka sulle mingeid stseene tegema, isegi, kui sa peaksid tema nina ees kellegi teisega flirtima. Töö. Sa lausa pakatad töötahtest ja headest ideedest. Tervis. Ära riku oma vaimset tervist pideva vaidlemisega. Hoia rohkem oma hingerahu. Raha. Ükski planeet ei mõjuta hetkel su raha sektorit. Aga see ei tähenda sugugi, nagu ei tekiks häid võimalusi täna.

Väike nõuanne: mõtle ainult selle peale, mida sa tahad, mitte sellele, mida sa ei taha

 

Sõnn

Armastus. Kui su paarisuhe on tugev, siis ei suuda planeedid täna pahandust tekitada. Kui su suhe on aga nõrk, võib suur tüli mitte millestki tekkida. Töö. Tõenäoliselt ei ole sa täna kõige paremas tujus ja ei jaksa tööpäeva lõppu ära oodata. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja teha sporti. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: vali paremini oma mõtteid


Kaksikud

Armastus. Tänane päev tuleb ilmselt pingeline ja stressirohke. Katsu võimaluse korral olla asjast üle ja mitte võtta teise inimese sõnu liiga isiklikult. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Hoidu igasugustest liialdustest, toitu tervislikult ja liigu rohkem. Raha. Hea õnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: hoolitse rohkem nende eest, kes on sulle tähtsad


Vähk

Armastus. Igavuse üle sul ilmselt täna kurta pole vaja, tänasel päeval on sulle palju üllatusi varuks. Töö. Pinged töökaaslastega võivad tekkida. Ära tee välja kuulujuttudest. Tervis. Kuu mõjutab sinu tervise sektorit ja tänu sellele peaksid sa olema heas vormis. Raha. Täna avanevad head võimalused, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada. Sa võid saada raha juurde.

Väike nõuanne: lahenda oma sisemised probleemid ära, mis ei lase sul rahulikult elada

 


Lõvi

Armastus. Tõenäoliselt teete te praegu kõik, et teineteisele meele järgi olla. Kui sa oled aga vallaline, siis tõotab Veenus korda saata imesid sinu elus. Töö. Ilmselt tehakse sulle täna üks väga huvitav pakkumine. Tervis. Kõik terviseprobleemid hakkavad kaduma tasapisi. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: lahenda oma probleemid ära ja lõpeta muretsemine


Neitsi

Armastus. Üks kaunis tundmatu võib täna kogu sinu elu peapeale keerata. Töö. Väga head võimalused tekivad, mis aitavad sul oma positsiooni kindlustada. Tervis. Sa võid rõõmustada, sest ükski planeet ei ohusta su tervist hetkel. Raha. Jää mõistlikuks.

Väike nõuanne: ole diplomaatiline ja ära muutu ebameeldivaks teistega suheldes.


Kaalud

Armastus. Tänane päev peaks tulema harmooniline ja rahulik. Kui sa oled vallaline, otsid sa ilmselt oma ellu rohkem vaheldust, kui tõsist suhet. Töö. Ole ettevõtlikum, kui sa tahad kuhugi välja jõuda ja midagi saavutada oma elus. Tervis. Kas sa ikka võtad vitamiine? Raha. Kui sa ise ei hakka liiga palju kulutama, peaks sind ees ootamas rahulik päev.

Väike nõuanne: käitu teistega nii nagu sa tahaksid, et nemad sinuga käituksid, nii muutuvad su suhted paremaks


Skorpion

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis peaks kaasa tooma palju häid uudiseid. Töö. Kõik läheb hästi, mitmed võimalused tekivad, mis aitavad sul oma kogemusi ning oskuseid ära kasutada. Tervis. Muretsemiseks pole põhjust, ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervise sektorit. Raha. Tänane päev ei tohiks halbu üllatusi kaasa tuua, sellest hoolimata katsu olla kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ole tolerantsem

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib su partner täna sulle armastust avaldada või teha abieluettepaneku. Töö. Kui viimasel ajal on sul töö juures olnud pingelised ajad, hakkavad nüüd kõik probleemid lahenema. Tervis. Võib-olla peaksid sa rohkem puhkama. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära ärritu nii ruttu


Kaljukits

Armastus. Sul ei ole just kõige parem iseloom ja isegi sinu partneril on sinust teinekord raske aru saada. Räägi temaga rohkem. Töö. Hea edu saadab sind täna tänu Jupiterile. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Kõik võib täna sinu elus muutuda, võib juhtuda, et just täna saad sa täiesti ootamatult suure summa raha.

Väike nõuanne: ära kurna ennast liigse tööga ära


Veevalaja

Armastus. Ära lase töömuredel rikkuda oma eraelu ära. Töö. Võib juhtuda, et keegi katsub sulle muljet avaldada aga seda pelgalt omakasu pärast. Tervis. Sa peaksid olema täna heas vormis, ära unusta sporti teha. Raha. Täna leiad sa lahendused oma rahaprobleemidele.

Väike nõuanne: võta asju rahulikumalt


Kalad

Armastus. Veenus kaitseb sinu paarisuhet. Täna on sind ees ootamas ilus päev. Kui sa oled aga vallaline, siis ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Ära lange masendusse, vali paremini oma mõtteid. Raha. Tänu planeetidele on su rahaasjad kaitstud. 

Väike nõuanne: kaitse oma eraelu rohkem uudishimulike eest

Kommentaare ei ole