{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 13. juuni

  foto : unsplash / Nicolas Horn Jäär Armastus. Sul...

 

foto : unsplash / Nicolas Horn

Jäär

Armastus. Sulle ei meeldi, kui probleemid tekivad ja sellepärast võid sa täna rahulikult hingata ja nautida õnneliku elu oma kaaslase kõrval. Kui sa oled vallaline, võid sa just täna kohtuda selle õige inimesega. Töö. Sinu ümber on kadedust ja vaenulikkust. Ära alahinda oma vastaseid. Tervis. Su tervis peaks olema üsna hea, katsu leida võimalusi, mis aitavad sul maandada stressi taset. Raha. Hoidu liigsete kulutuste tegemistest, sa ei pea alati teistele muljet avaldama.

Väike nõuanne: keskendu kõige tähtsamale, kui sa tahad oma eesmärke rutem ellu viia

 

Sõnn

Armastus. Kui sa oled juba paarisuhtes, on sind ees ootamas ilus päev. Kui sa oled vallaline, võib juhtuda, et järgmisel ööl näed sa oma tulevast unes. Töö. Väga hea edu saadab sind täna, vaata, et sa liiga uhkeks ei lähe ja nina püsti ei aja. Tervis. Liigu rohkem ja ära istu nii palju. Raha. Investeeri. 

Väike nõuanne: ära ole nii ambitsioonikas, sest lõpetada tuleb õigel ajal


Kaksikud

Armastus. Kui su paarisuhtes on viimasel ajal liiga palju probleeme olnud, siis tänasest päevast peaks su suhe muutuma paremaks. Planeedid annavad teile teise võimaluse. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt on keegi sulle juba silma jäänud aga praegusel hetkel ei taha sa sellest veel rääkida. Töö. Sa tahad kõike saada ja kohe, viivitamatult. Sa oled kannatamatu ja ärritud väiksemagi takistuse pärast. Tervis. Söö rohkem küüslauku, see aitab alandada kolesterooli taset veres. Raha. Neptuun mõjutab täna sinu raha sektorit ja tänu sellele saadab sind täna rahaasjades hea õnn.

Väike nõuanne: ära lase endale liiga teha, kaitse oma huve


Vähk

Armastus. Ohtlik päev on sind ees ootamas, sest Pluuto loobib sulle kaikaid kodaratesse. Kui sina ootad, et su kaaslane oleks sinu vastu tähelepanelik ja hooliv, siis tegelikkus näitab sulle hoopis midagi muud. Töö. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida aga ära sellegipoolest riku oma häid võimalusi ära. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Väga head võimalused tekivad, mis aitavad sul kindlustada oma majanduslikku seisu.

Väike nõuanne: ära vaidle tühiste asjade pärast, katsu elada rohkem üksmeeles

 


Lõvi

Armastus. Hea oleks, kui sa võtaksid aega, et järele uurida, mis su kaaslasel südamel on. Paljud asjad saaksid selgemaks. Töö. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea pakkumine. Tervis. Aeg on hakata tervislikumalt toituma. Lõpeta see maiustamine, see ei tee su kehakaalule head. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära soorita ühtegi kahtlast tehingut.

Väike nõuanne: ära lase teistel endale nii palju muljet avaldada


Neitsi

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib su tee just täna ristuda ühe võluva tundmatuga, keda sa oled nii kaua oodanud. Töö. Sa vajad uusi väljakutseid ja tahad oma võimeid proovile panna. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära oota, kuni õnn sinu õuele tuleb: mine oma õnnele vastu, sest kes otsib, see leiab.


Kaalud

Armastus. Mõned ootamatud vahejuhtumid võivad täna aset leida. Ära hakka olukorda üle dramatiseerima. Ja ära unusta, et alati on palju kergem midagi lõhkuda, kui parandada. Töö. Mõned takistused ja viivitused võivad tekkida, katsu olla kannatlikum. Tervis. Ilmselt tunned sa end üsna hästi aga sul on kalduvus liialdada hea ja paremaga. Raha. Jupiter toob sulle täna head rahaõnne kaasa.

Väike nõuanne: hoia pessimistlikest inimestest eemale


Skorpion

Armastus. Suhte suurimad vaenlased on rutiin ja harjumused. Katsu midagi ette võtta enne, kui on liiga hilja, sest ära unusta, et peale sinu on veel teisigi. Töö. Kiire ja tegus tööpäev on sind ees ootamas. Tervis. Ilmselt kannatad sa liiga suure närvipinge all. Raha. Lahenda oma rahaprobleemid võimalikult ruttu ära.

Väike nõuanne: ära unusta, et peale töö on sul ka muu elu

 


Ambur

Armastus. Täna peaks sind ees ootama ilus päev, võib juhtuda, et keegi teeb sulle abieluettepaneku. Töö. Sa tead, mida sa tahad ja liigud oma eesmärkide suunas. Tervis. Hakka tervislikumalt toituma. Raha. Veenus kaitseb su rahaasju täna ja võib sulle tuua ühe väga ilusa üllatuse.

Väike nõuanne: ära ärritu kohe, kui teised aru ei saa


Kaljukits

Armastus. Võib juhtuda, et tänane päev avab su silmad ühe asja suhtes, millest sa teadlik ei olnud. Töö. Sul on kõik vajalikud vahendid, mille abil edu saavutada, ole ainult ise ettevõtlikum. Tervis. Üldiselt ei ole sul muretsemiseks põhjust, katsu ainult rohkem puhata. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid ja lõpeta muretsemine


Veevalaja

Armastus. Ilmselt ei tea sa päris hästi, mida sa õieti tahad ja sinu otsustamatuse tõttu kannatab eelkõige sinu suhe. Töö. Sul on tunne, nagu istuksid sa kahe tooli peal. Ühelt poolt tahad sa suuremat tegevusvabadust ja panna oma sõna maksma. Teiselt poolt kardad sa läbi kukkuda ja oma kohta kaotada. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära unusta viia oma unistusi ellu


Kalad

Armastus. Veenus mõju sinu paarisuhtele on täna väga positiivne. Hea päev selleks, et rääkida suud puhtaks ja lahendada ära kõik probleemid ning arusaamatused. Töö. Sündmusterohke päev on sind ees ootamas. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ära tee valesid otsuseid.

Väike nõuanne: ole paindlikum ja järeleandlikum

Kommentaare ei ole