{ads}

HIDE

Viimased

latest

Optiline illusioon: mitu auku on selles t-särgis? Ainult 17% vastanutest on arvanud õieti!

foto : unsplash / Markus Winkler    Sotsiaalvõrkudes on kõik...

foto : unsplash / Markus Winkler

 

 Sotsiaalvõrkudes on kõik tegelikult üks suur illusiooni küsimus. Vähemalt tahetakse meid seda uskuma panna. Kõik on hea selleks, et meelt lahutada või panna oma aju tööle. Selles artiklis olev piltmõistatus ei olegi kõige lihtsamate killast. 

Selle video postitas kõigepealt Bright Side oma lehel ja sellest räägiti isegi New York Post'is, mille järgi selgubki, et kõigest 17% inimestest on andnud õige vastuse küsimusele: mitu auku on selles t-särgis? Kas sina arvad ära? See pole üldse nii lihtne nagu seda võiks arvata. 

 

 

Esmapilgul pildile pilku peale heites tundub, et t-särgis on ainult 2 auku. Tegelikult on asjad aga hoopis teisiti. Sest selles särgis on veel rohkem auke! 

Särgi ees nagu kõik võivad näha, on 2 auku. Aga see tähendab seda, et särgi taga on samuti 2 auku. Nüüd oleme juba kokku saanud 4 auku. Aga see pole veel kõik. 

 

 

Nüüd, kus me oleme kokku lugenud särgi ees ja taga olevad augud, ei maksa ära unustada ka ... kaelaauku ja käeauke! See teeb kokku 2 + 2+ 2 + 1 = 7 auku kokku! 

Nüüd sa arvad ilmselt, et sellega kogu lugu piirdubki aga sa eksid! Ega sa viimast ei unustanud? Seda, mille kaudu särk selga tõmmatakse? Ehk siis kokku on sellel särgil 8 auku! Tõstke käsi, kes arvasid kohe ära õige vastuse.

Kommentaare ei ole