{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui sa oled tark naine, siis ära vaata selliste probleemidega mehi

  foto : unsplash / Andrik Langfield 1. Tal pole kindlat...

 

foto : unsplash / Andrik Langfield

1. Tal pole kindlat töökohta

See fakt peaks sind ise juba ettevaatlikuks tegema aga alati see nii ei ole. Kui sa kohtud mehega, kellel pole kindlat töökohta, siis mine parem oma teed. Kui tal on siin ja seal mõned otsad ja midagi liigub, siis ära hakka ootama. Sest kui ta on kord harjunud juba sinu kulul elama, siis on sul väga raske teda muuta.


2. Ta kutsub oma sõpru lahedateks tüüpideks ja vendadeks

Kui ta sõbrad on tüübid ja lahedad kutid, siis ilmselt oleks ta tahtnud jääda kogu eluks teismeliseks, sest just see ajajärk tema elus märkis teda kõige rohkem. Kas sa ikka tahad raisata oma aega mehe peale, kes käitub nagu ta oleks ikka veel 21-aastane? Ilmselt olid just need aastad tema elu kõige ilusamad. 


3. Tal pole kodus mitte ühtegi raamatut

Selles on midagi väga imelikku, kui inimesel ei ole kodus raamatuid. Sellise inimesega on ilmselt raske millestki rääkida. Millistest teemadest sa temaga räägiksid, kui ta ei hari ennast üldse? 


4. Ta on raskustes loomeinimene

On siis tegemist mõne raskustes muusiku, kunstniku või fotograafiga ja kui raske ajajärk tal praegu ka elus ei ole, ära seo end temaga. Kui tal muidugi ei ole mingit kindlat töökohta kõrval ja ainsad raskused seisnevad sellest, et ta tahab saada kuulsaks ja on veendunud, et teda on ootamas hiilgav tulevik.


5. Ta teeb seksistlikke, rassistlikke ja homovastaseid nalju

Kindel ei. Täiesti välistatud. Sa võid sellise mehe kohe sealsamas maha jätta ilma ainsagi vabanduseta. Ära unusta, et sinu elus ei tohi olla ruumi vihale, teadmatusele ja tolerantsuse puudumisele. 

 

 


6. Ta elab oma vanemate juures

Tänapäeval kohtab üha rohkem selliseid inimesi, kes on kolinud vanemate juurde tagasi. Aga samas on selline elu issi ja emme juures ka omamoodi mugav. Ema peseb pesu, teeb süüa ja koristab kodu. Ära loodagi, et ta sinuga kokku kolides muutuks. 


7. Tal on sõltuvusprobleemid

Milline naine tahaks elada narkomaani või alkohooliku kõrval? Aeg-ajalt alkoholi tarbimises pole midagi halba. Kui tegemist on sõltuvusega, on see juba teine lugu. Sest sellisel juhul on alkohol ja uimastid selle mehe elus esmakohal. 


8. Ta ei tea, mida ta oma eluga teha tahaks

See on normaalne, kui inimene tunneb ebakindlust tuleviku suhtes. Kui täiskasvanud mees aga räägib nii nagu ta oleks ikka veel poisike, on midagi valesti. Kui tal pole ainsatki ideed, mida ta teha tahab, on see imelik. Ta on nagu Peter Paan, kes ei taha suureks kasvada.


9. Ta on ebaviisakas sinu lähedaste vastu ja räägib neist halvasti

Sina ja ainult sina võid rääkida ebaviisakalt oma sõpradest ja sugulastest. Me kõik oleme mõnikord liiga kriitilised oma lähedaste vastu aga nad on meile ikkagi tähtsad ja see annab meile selleks õiguse. Kui aga inimene, kellel sellist õigust ei ole, julgeb solvata sinu lähedasi või sõpru, siis las ta pakib oma kohvrid.


10. Ta on seelikukütt

Isegi, kui seda pole veel teaduslikult tõestatud, et üks naistekütt jääb igaveseks naiste järgi jooksma, siis kui sa näed, et ta on kergemeelne või petnud oma naist minevikus, siis ära raiska tema peale oma väärtuslikku aega. Sa ei taha anda talle ju võimalust, et ta sind petaks? 

 

 


11. Tal pole mingeid sääste

Kui 20-aastasel inimesel pole säästukontot, pole selles midagi imelikku. Hiljem aga peaks inimesel juba mingid säästud siiski olema. Ükskõik siis, kui palju raha ta kõrvale on suutnud panna. 


12. Ta mängib lapsikuid mänge

Ta mängib kogu oma vaba aja mingisuguseid mänge ega vasta kõnedele, ehkki sa tead, et ta telefon on kogu aeg sisse lülitatud ja tema kõrval. See võib pakkuda lõbu 23-24. aastaselt aga hiljem muutub see juba natuke imelikuks, kui inimene kogu oma vaba aja ainult mängib.


13. Ta on armukade

Isegi kui alguses sulle võib meeldida, et ta on armukade, siis ajapikku hakkab see sinu elu häirima. Sa ei taha just aru anda kõikidest oma käikudest ja tegemistest ja elada koos inimesega, kes sind üldse ei usalda.


14. Ta ei hoolitse üldse enda eest

Ta ei pese hambaid, ei vaheta oma riideid, ta kodus on selline segadus ja korralagedus, et sa ei julge midagi puutuda. Ta otsib ilmselt naist, kes oleks talle nii koristaja, kui ema eest. 


15. Ta ei toeta sind

Ta ei hinda sind inimese ega naisena, ta ei toeta sind su ettevõtmistes, ta teeb sulle ebameeldivaid märkuseid. Sa vajad meest, keda sa võid usaldada ja kes sind ei alanda. Kes käib su kõrval.

Kommentaare ei ole