{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks sind ikka ja jälle tõmbavad samas tähtkujus sündinud inimesed

foto : unsplash / Ryan Franco    Kas sulle endale ei tundu k...

foto : unsplash / Ryan Franco

 

 Kas sulle endale ei tundu kummaline, et kõik su eksid on sündinud Vähi tähtkujus? On see sinu arust lihtsalt juhuslik kokkusattumine? Miks sind alati tõmbavad kõik Vähid? Võta siis nüüd teadmiseks, et kui sa valid kogu aeg samu, siis on see kindel märk! Kõigele on seletus ja eriti astroloogia oskab igale asjale põhjenduse tuua. Kui sul iga kord on nõrkus samas tähtkujus sündinud inimeste vastu, siis see polegi niisama juhus.


Sul on niimoodi mugav ja tundmatu ei tõmba sind

Meil kõigil on omad kriteeriumid ja eelistused nii välimuse, kui iseloomu suhtes, nii samuti kui ühiste huvide suhtes. Kui sa aga kogu aeg satud samas tähtkujus sündinud partnerite otsa, siis on see sellepärast nii, et miski tõmbab sind nende poole. Ja see ei ole sugugi niisama juhuslik.

 

 Sest astroloogias ei ole midagi jäetud juhuse hooleks. Igal tähemärgil on näiteks oma kindel element: tuli, vesi, õhk või maa. Seega on loomulik, et sul on rohkem ühist nendega, kellel on sama element nagu sinul. Seega Sõnn leiab ühise keele ruttu Neitsiga või siis Kaljukitsega. 


Mõnikord on aga nii, et vastandid tõmbuvad

Kui sa aga imestad, et kuidas siis on võimalik, et sind tõmbab keegi, kellel on hoopis vastupidine element, kui sinul, siis ka see pole juhus. Nagu öeldakse, vastandid tõmbuvad ja see on väga hea. Sageli just erinevate iseloomudega inimesed leiavadki teineteist ja saavad väga hästi omavahel läbi. Nad täiendavad teineteised ja neil võib olla väga ilus suhe. Teinekord on jälle nii, et mõnedel inimestel lihtsalt on selline energia või aura, mille tõttu sa tunned tema poole rohkem tõmmet, kui mõne teise poole näiteks. Sulle võib meeldida Kaljukitsede töökas vaim või siis Kalade emotsionaalsus. Seega pole selles mitte midagi halba, kui sa tunned kogu aeg tõmmet just samas tähtkujust sündinud inimeste vastu.

Kommentaare ei ole