{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millisele kolmele tähemärgile toob juunikuu kõige rohkem õnne kaasa?

foto : unsplash / Tim Zänkert    Suvi ei ole enam kaugel. Kä...

foto : unsplash / Tim Zänkert

 

 Suvi ei ole enam kaugel. Käimas on Kaksikute ajastu. Kaksikutega ei ole alati lihtne hakkama saada, paljud peavad neid kahepalgelisteks (see on vale, meie lükkame selle ümber) aga ometi teavad just Kaksikud kõige paremini, kuidas meelt lahutada ja elu nautida. Suvised aiapeod ja jaanipäev kuu lõpus: Kaksikud tekitavad just õige meeleolu selle kõige jaoks ja tahavad, et kõik tunneksid end hästi. Tõenäoliselt just praegu võid sa tunda soovi hakata eelseisvaks suveks plaane tegema ja organiseerima midagi. 

Merkuuri retrograad saab selleks korraks läbi ja tänu sellele lahenevad kõik suhte- ja olmeprobleemid. Nüüd võime rahulikuma südamega edasi elada. Sellest samast Merkuurist, mis enne põhjustas väikeseid pahandusi, saab nüüd meie liitlane. Ta aitab meil lahendada materiaalset laadi probleeme, muuta suhteid teistega paremaks ning projektidel tulemuslikumalt edeneda. Ja see sobib hästi, sest ka Jupiter on sama meelt. Jupiteri energia (hea õnn)  Jäära märgis, liidetuna Kaksikute (energia) ja Merkuuri energiaga aitab meil oma plaane kiiremalt ellu viia. Praegu on kõige parem aeg selleks, et teha suuremaid plaane ja liikuda kiiremini oma projektidega edasi. Planeetide seis on selline, et just praegu on õige aeg selleks, et viia oma unistused ellu. Planeedid ise aitavad sind selles. 

 

 

Juunikuul on varuks häid üllatusi sellele tähemärgile

Sõnn

Sa oled väga töökas, ei lase end nii kergesti millestki välja viia ja valmis kõigeks, et kindlustada oma tulevikku. Selle aasta algusest saadik oled sa kõvasti pingutanud. Sa ei ole kokku hoidnud töötundide pealt ega lasknud oma tähelepanu mujale juhtida. Nüüd on kätte jõudnud aeg saada tasu oma töö eest. Järgnevate nädalate jooksul hakkavad asjad su elus kiiremini liikuma. 1 - 13. juunini toob Merkuur sulle raha juurde. Sa hakkad ka tegelema uute projektidega, võtad ühendust endiste tuttavatega, kes võivad sulle ühel või teisel viisil kasulikuks osutuda. Väga head võimalused on tekkimas. Veenus on hetkel sinu märgis ja toob sulle väga palju õnne rahaasjades. Just nimelt, sest Veenus ei räägi ainult armastusest, ta räägib samuti küllusest ja rikkusest. Armastus ja raha on sinus elus väga tähtsal kohal. Sa leiad vajalikud vahendid, mida sa vajad selleks, et viia ellu oma unistusi, plaane ja soove. 

 

Juunikuu tuleb väga hea selle tähemärgi jaoks

Neitsi 

Juunikuu toob head õnne ka teise maamärgi jaoks. Neitsi on juunikuu õnnelikum tähemärk. Hea õnn naeratab talle juunis, palju häid võimalusi on tekkimas, mis aitavad tal parandada oma majanduslikku seisu ning elu. Merkuur, Veenus ja Jupiter muudavad Sõnni elu päikeselisemaks juunis. Ja kuna Sõnn on üks Neitsi parimaid sõpru, siis lõikab ka Neitsi sellest kasu. Seega võib Neitsi valmis olla selleks, et juunikuu toob tema ellu palju häid üllatusi. Nii armastusest, kui töö juures. Hea õnn aitab Neitsil luua korda oma elus ning mõtetes ning panna iga asja omale kohale. Konkreetsemalt tähendab see, et järgnevate nädalate jooksul sooritab Neitsi väga häid tehinguid ning leiab oma ellu armastust. Töö juures on teda ootamas head uudised. Tema oskusi hinnatakse, tema tarkusest peetakse lugu. Neitsi võib kindel olla, et edu ei ole enam kaugel. Kõik tema pingutused leiavad väärilist tasu. Võib-olla on tegemist palgatõusuga, võib-olla ametikõrgendusega. Neitsi võib juunis saada palju raha. 

 


Millise tähemärgi elu võib muutuda juunikuus?

Veevalaja

Viimasel ajal pole elu olnud väga helde meie kalli Veevalaja jaoks ja selle tõttu on Veevalaja kaotanud oma rõõmsa meele. Rahaprobleemid ei anna rahu, suhted teistega on pingelised, liiga palju arusaamatusi ja möödarääkimisi on tekkinud. Veevalaja ei tea enam, kus ta koht on. Viimastel kuudel pole tal palju õnne olnud. Õnneks on tema elu järgnevatel nädalatel muutumas ja hea õnn naeratab talle jälle. Ja see muudab Veevalaja meele rõõmsamaks. Ta leiab inspiratsiooni ja motivatsiooni ning hakkab taas oma suurepäraseid plaane ellu viima temale omase innukusega. Ta sihib kaugele ja tal on suured soovid. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes. Jupiter Jäära märgis saadab talle head õnne ning tuletab Veevalajale meelde, et ta oleks veelgi julgem. Marss Jääras aitab tal raskustest üle saada ja probleeme lahendada. Veevalajal on seega siht teada ja ta läheb otsemat teed oma unistusi ellu viia.


 

Kommentaare ei ole