{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid teevad sellel suvel hiilgavat karjääri?

  foto : unsplash / Marco Silva  21. juunil on suvine pöörip...

 

foto : unsplash / Marco Silva

 21. juunil on suvine pööripäev ja koos sellega algab suvi. Ilusad ja päikesepaistelised ilmad ei ole enam kaugel. Paljudel on ilmselt suured plaanid ja veel suuremad unistused eesolevaks suveks. Milliseid tähemärke ootab aga ees sellel suvel muutused elus ja karjääris? 


Kaalud

See aasta on sinu jaoks suurte muutuste aasta. Sa oled muutunud enesekindlamaks, julged öelda välja seda, mida sa varem ütlemata jätsid ning hakanud rohkem mõtlema oma isiklike soovide ja tahtmiste peale. Sa oled hakanud iseennast rohkem kuulama. Sa oled sügavalt mõtelnud oma elu üle järele ning otsustanud teha mõningad muutused, mis aitavad sul muuta oma tulevikku paremaks. Liitlastest ja toetajatest sul juba puudust ei tule. Ja tänu ühele planeedile saadabki sind edu. Hea õnne planeet Jupiter on Jääras maikuust oktoobrini ning toob sulle kaasa palju häid võimalusi, mis aitavad sul oma elujärge märkimisväärselt parandada. Sa pead aga ka ise tegutsema ja langetama õigeid valikuid. Ära kõhkle liiga palju. Ära otsi vabandusi, ära hüppa alt ära, mine ja tegutse oma õnne nimel. Vii oma unistused ellu ja ära maga kogu oma elu maha. Tõenäoliselt, kui sa oled tark ja arukas, siis sa leiad võimaluse tegutsemiseks. See aasta on sinu aasta, sul on kaks võimalust: muuta oma elu paremaks või tukkuda edasi ja oodata, kuni keegi sulle kandikul kõik kätte toob (mida ei pruugi juhtuda). Otsusta, mida sa tahad teha, millist elu sa tahad elada ja võimalused hakkavad tekkima järgnevatel kuudel. 

Sind on ees ootamas hiilgav tulevik. Kasuta oma tutvusi ära, sest sul läheb neid vaja. Sa saad väga häid pakkumisi. Sa saad väärilist tasu oma töö ja vaeva eest, kõik see on sinu käeulatuses. Edu saadab sind kõikides su ettevõtmistes. Planeet Merkuur annab sulle tuult tiibadesse. Tänu Merkuurile Kaksikute märgis muutud sa veelgi enesekindlamaks, leiad motivatsiooni ja hakkad uskuma paremasse tulevikku. Juulikuu lõpus teeb Jupiter sammu tagasi Jäära märgis, sellel hetkel pead sa tegema kõik, et oma huve kaitsta. Sa saad suuremat tegevusvabadust juurde. Ja võid teha seda, mida süda soovib. Augustis võtavad asjad konkreetsema suuna, sest Merkuur toob sulle kaasa väga ahvatlevaid pakkumisi. Sa võid jõuda v äga kõrgele ja teha suurt karjääri. Sulle usaldatakse väga tähtsate projektide ellu viimine. Uued võimalused avanevad sinu ees. Karjäärimuutused, uus töökoht või parem ametipost on sind ees ootamas. Kasu saad sa lõigata kõigest sellest kuni 11. septembrini. 

 


Jäär

Oma hinges on Jäär ettevõtja. Ta vajab adrenaliini ja selle jaoks alustab kogu aeg uute projektide ning plaanidega. Ja sellel aastal tal võimalustest puudust ei tule. Jupiter jõudis Jäära märki 11. mail ning sellest ajast on Jäär saanud palju erinevaid väljakutseid. Jupiter aitab tal karjääri teha. Kõik on alles algusjärgus. Kui sa oled sündinud Jäära märgis, siis tea, et Marss on sinu märgis kuni 5. juulini ja toetab sind kõikides su ettevõtmistes. Kui sa tahad alustada oma isikliku ettevõtte loomisega, siis praegu on selleks kõige sobivam aeg. Sa leiad vajalikke vahendeid ja toetajaid, mida sa vajad. Alates 29. juulist teeb Jupiter sammu tagasi ja aitab sul aru saada, millised on su tõelised soovid ja unistused. Sellel perioodil leiab aset üks tähtis sündmus, mis aitab sul karjääri teha. 

Sa ei karda muutusi. Sul on nii palju trumpe taskus, mida sa saad vajadusel ära kasutada ja mis aitavad sul igast probleemist jagu saada. Juunikuu toob sulle palju häid uudiseid. Head võimalused hakkavad tekkima. Kui sa suudad täide viia selle missiooni,  mille Universum sulle annab ja kui sa õigel hetkel tegutsed, siis võid sa teenida väga suurt raha. Üks suur muutus on sind ees ootamas. Sul on kõik olemas, mida vaja selleks, et teha hiilgavat karjääri ja jõuda kaugele. Sa võid saada palju parema töökoha ja saada palju paremat palka, kui sa kunagi oleksid julgenud seda unistada. Ja seda kõike tänu ühele imelisele planeedile. Marss on Kaksikute märgis alates 21. augustist (kuni aasta lõpuni) ja tekitab sinus soovi laiendada oma teadmisi ning oskusi. Imeline suvi on sind ees ootamas, mis tõenäoliselt toob sulle kaasa palju head õnne.

 


Kaksikud

Ka sind ei jäta mõjutamata sellel suvel õnne planeet Jupiter Jäära märgis. Jupiter Jääras aitab sul oma tegevust laiendada. Sa haarad härjal sarvist ning alustad uute plaanide ellu viimisega, sul on võimalus teha kõike oma ärenägemise järgi. Sind on ees ootamas suured muutused. Sa pead kõigepealt kindlaks tegema, mida sa oma elult õieti tahad, millist tööd sa tegelikult teha tahaksid ja seejärel unistama suurelt. Sa oled väga hea suhtleja, ilmselt sellel alal saadaks sind hea edu. Ilmselt tead sa isegi, mida sa teha tahaksid ja sellel suvel avaneb sul võimalus saada oma tahtmist. Sa ei kaota oma eesmärki silmist, oled otsusekindel ja valmis muutma oma elu paremaks. 

Muutused sinu elus saavad alguse juba 20. juulil, sellel kuupäeval kingib Jupiter sulle ühe väga hea võimaluse, harukordselt hea juhuse, mis aitab sul rikkaks saada üsna lühikese ajaga. Järgnevad kuud on sinu elus otsustavad. Mitte miski ei peata sind. August on otsustav kuu, sest mitmed võimalused tekivad. Kui midagi konkreetset ei peakski juhtuma, siis saad sa palju häid ideid ja suuri tulevikuplaane, mida ellu rakendada. Jupiter eelistab mõtlemist tegutsemisele. Aeg annab arutust ja aitab sul leida vajalikke vahendeid. Suuremad muutused peaksid aset leidma suve lõpus või sügisel. Kuidas ka ei ole, väga head uudised ja üllatused on sind ees ootamas. Uus peatükk on sinu elus algamas. Su elu on muutumas imeliseks.

Kommentaare ei ole