{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid saavad sellel suvel rikkaks?

foto : unsplash / Angelo Pantazis    Ja ongi suvi käes. Suvi...

foto : unsplash / Angelo Pantazis

 

 Ja ongi suvi käes. Suvi on ka puhkuste aeg, mil erinevatest üritustest juba puudu ei tule. Ja raha kulub tavaliselt suvel rohkem, kui muidu. Tahaks ju ükskord aastaski võtta rahulikult ja nautida elu. Ja nii ongi, et suvel on tavaliselt väga raske kokku hoida. 

Sellel suvel võib aga juhtuda selline asi, et tänu asjaolude kokkusattumisele saavad vähemalt kolme tähemärgi rahaprobleemid lahendatud. Võib isegi juhtuda, et sellel suvel saavad nad rikkaks.


Sõnn

See suvi on sinu suvi, kallis Sõnn. Just sellel suvel avaneb sul palju häid võimalusi. Võimalik, et sa leiad võimaluse, kuidas kasulikult investeerida või siis hakkad rohkem raha teenima. Kõik, mida sa teed, võib sulle palju sisse tuua. Ja see on hea õnn, eriti sinu jaoks, sest sulle meeldib, kui rahaasjad on korras ja tulevik kindlustatud. Mis puutub rahaasjadesse, siis oled sa hästi ettevaatlik. Ja Merkuur toobki sulle häid võimalusi sellel suvel kaasa, kuidas oma sissetulekuid kasvatada. Sa leiad võimaluse, kuidas muuta oma majanduslikku seisu palju paremaks. Ilus suvi on sind ees ootamas. 

 

Juulis sõlmid sa ühe kasuliku lepingu, mida sa hiljem tähistad. Ja hakkad seejärel oma plaane ellu viima. Juulikuus saadab hea õnn sind kogu aeg. Planeedid toetavad sind. 6. juulist alates aitab Marss sul oma unistusi ellu viia, tuues sulle vajalikud vahendid. Su elu muutub imeliseks. Iga päev võib kaasa tuua mõne hea üllatuse. 5. augusti ringis toob Merkuur sulle aga palju raha.


Lõvi

See aasta on sinu jaoks olnud üsna hea, nüüd aga hakkavad su asjad veelgi paremini minema. Asjad hakkavad kiiremini liikuma järgnevatel kuudel, eriti töö juures. Praegu on kõige parem võimalus selleks, et olla ettevõtlikum ja algatusvõimelisem. Kõiki su ettevõtmisi saadab edu. Sellel suvel avaneb sul võimalus oma elujärge parandada. Tõenäoliselt hakkad sa suuremaid plaane tegema tänu sellele, et sul on rohkem võimalusi. Sa muutud töö juures populaarsemaks ja teed karjääri. Kõik uksed, millele sa koputad, avanevad, sulle tehakse väga häid koostööpakkumisi. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Sissetulekud kasvavad ja võimaldavad sul oma unistusi ellu viia. Ilus suvi on sind ees ootamas. 

 


Veevalaja

Kevad ei olnud sinu jaoks kõige kergem, nüüd aga on sind ees ootamas väga ilus suvi. Kui kevadel oli sul mitmed administratiivseid ja finantsalaseid probleeme, siis nüüd leiad sa võimalused, kuidas kõik oma probleemid lahendada. Viimasel ajal on su elus valitsenud paras segadus, liiga palju probleeme, takistusi ja kulutusi on ette tulnud. Kõik see on võtnud lausa tuju ära. Õnneks tuleb suvi parem. Juulikuu võib sind lausa rikkaks teha, kui sa ei maga häid võimalusi maha ja tegutsed õigel hetkel. Planeedid kaitsevad sind ja tänu sellele ei ole sul enam vaja muretseda. Ilmselt tekivad sul mitmed head ideed, ära unusta neid ka teistega jagada ning seejärel ellu rakendada. Ilusat suve!

Kommentaare ei ole