{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid on kõige suuremad lobamokad?

  foto : unsplash / Cherrydeck Kas sina said koolis kogu aeg...

 

foto : unsplash / Cherrydeck

Kas sina said koolis kogu aeg noomida selle tõttu, et sa liiga palju tundide ajal lobisesid? Kas sa rääkisid isegi oma kassiga kodus? Siis me võime sulle öelda, miks see nii on. 

Kas su lähedased ei jaksa su loba enam ära kuulata? Või siis hoopis vastupidi, teistel on sinuga raske, sest sa räägid nii vähe? Võib-olla on asi selles, et sa oled sündinud teatud tähtkujus? Vaata, milline on lobamokkadest tähemärkide edetabel, alustame viimasest kohast ehk siis nendest, kes paistavad pigem silma oma vaikimise poolest.


12. Kaljukits

Kui sa tahad midagi teada saada Kaljukitselt, kelle päevakava on nii tihe, et niisama lobisemine sinna sisse lihtsalt ei mahu, siis jõudu sulle! Kaljukits leiab, et lobisemise eest palka ei maksta. 


11. Skorpion

Skorpion käiks pigem tulistel sütel, korrutades endamisi peas korrutustabelit, selle asemel, et niisama lobiseda maast ja ilmast.


10. Sõnn

Kui kiiret ei ole, siis ta eelistab palju rohkem saata lühikese ja konkreetse sõnumi, selle asemel, et hakata pajatama pikalt ja laialt. Ainus jututeema, mis teda köidab ja paneb rääkima, on toit ja kunst. 

 

 


9. Neitsi

Neitsi on praktilise meelega ja pädev. Kui tal on vaja sulle midagi edasi öelda, siis räägib ta sellest otse. Pisiasjad ja detailid ei puutu asjasse.


8. Jäär

Jääral on kogu aeg kiire, aega pole, ta tahab tegusid, mitte niisama juttu puhuda. Kust seda aegagi võtta, et maha istuda niisama? Aga pilte võib ta saata küll lugematul hulgal.


7. Veevalaja

Kui Veevalaja peab sind oma usalduse vääriliseks, arutab ta sinuga maailmaasju kuni varahommikuni. Kui sa teda aga ei huvita, ei vasta ta isegi sinu sõnumitele.


6. Kalad

Kui Kaladel tekib kellegagi hingeline side, siis võib ta lakkamatult rääkida absoluutselt kõigest. 


5. Vähk

Vähk võib lobiseda üsna palju ja terve õhtu. Ainult, et ta muudab oma jutustuste sündmusi üsna tihti, milla kangelane ta ise on. 

 

 


4. Ambur

Amburile meeldib sulle midagi uut rääkida. Ja sulle midagi uut õpetada. Tahad sa siis seda, või mitte. Ta on väga hea suhtleja ja võib üksi rääkida ilma ainsagi probleemita. Kui sa teda ei takista, võib ta sulle ka Vana-Egiptusest ja Antiikajast rääkida.


3. Lõvi

Lõvile meeldib, kui teda kuulatakse ja nähakse, selle pärast tahab ta silma paista rääkides, lauldes, tantsides või laotades oma asjad töökaaslaste laua peale laiali. Ta on hästi väljendusrikas. 


2. Kaalud

Kaalud on nii toredad, et neil tutvusringkond palju suurem, kui tavalistel surelikel. Päeva jooksul jõuavad Kaalud palju rohkem rääkida, kui kõik teised kokku. Vähemalt enam-vähem sinnakanti. 


1. Kaksikud

Need, kellel on au tunda Kaksikute tähtkujus sündinuid, ei üllata see ilmselt, et Kaksikud on selle edetabeli esimesel kohal. Kaksikute kõige suurem hirm on see, kui nad korraga ei saa enam rääkida või kui neil puudub võimalus rääkimiseks. Kaksikud räägivad kõigiga meelsasti, isegi iseendaga.

Kommentaare ei ole