{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõik need väikesed asjad, mis tõestavad, et sa oled sündinud Sõnni tähtkujus

  Foto : unsplash /Pablo Merchan Montes      Selleks, et si...

 

Foto : unsplash /Pablo Merchan Montes

 

 

 Selleks, et sind välja vihastada, ei ole vaja sulle punast värvi näidata, piisab sellestki, kui sul ei lasta rahulikult süüa.

Sõnnide aeg hakkab peale 21. aprillil. Ta on sodiaagiratta teine märk peale Jäära, kellega algab peale astroloogiline uus aasta. Lisaks sellele on Sõnn ka üks sodiaagi salapärasematest märkidest, keda sageli valesti mõistetakse. Kord on ta heas tujus, kord hoiab oma saladusi ja mõtteid enda teada. Tema ainus sõber on tema enda köök (kus ta on nutnud ja naernud - vähemalt ei räägi keegi tema saladusi edasi). Jah, ta sööb emotsionaalselt aga tänu sellele, et ta mõtleb liiga palju. Enamiku ajast veedab ta mõteldes, mitte tegutsedes. 

 

 

 

 

Üks tema ilusamatest omadustest on kindlasti lojaalsust. Kui ta on hakanud sind usaldama, siis on parem, kui sa tema tundeid ei peta. Ta on valmis sinu pärast kuu alla tooma ja mägesid paigast liigutama aga enne pead sa talle tõestama, et oled tema truudust väärt. Jah, tal on kõrged ootused ja ta on väga nõudlik. Sa lihtsalt pead sellega arvestama. Kui ta peaks töötama kõrgel ametipostil, siis säilitab ta inimlikkuse aga sa pead aru saama, et tal on vaja oma plaanid ellu viia ja sina pead temale seejuures abiks olema. Ja ära unusta, et ta paneb kõike tähele. 

Sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, kui ...

Sul ei ole vaja palju sõpru. Et mis mõttega su Facebooki sõpradelistis on 23860 sõpra, kui mitte ükski neist ei ole valmis väikest sõrmegi liigutama selleks, et sulle kolimise juures abi pakkuda? Sulle ei meeldi pealiskaudsed inimesed. Sinu ainuke ja tõeline sõber oled sina ise! 

Söömine on sinu jaoks tõeliselt emotsionaalne tegevus

Sinu ja toidu vahel on tõeline ja suur armastus! Ja sa oled väga hea kokk.

Ametialane edu on sinu jaoks oluline

Sa ei tunnista seda avalikult, sest sa ei taha, et sind peetaks karjeristiks (selles pole midagi halba) aga sinu ametialane elu on sinu jaoks palju tähtsam, kui su eraelu.  

 

 

 

 

Sa kaitsed oma lähedasi isegi siis, kui nad on millegagi hakkama saanud

Sa kaitsed neid alati, ükskõik mis ka ei peaks juhtuma. 

Sa ei tunnista mitte kunagi, et sa oled kangekaelne

Ja sellest piisabki selleks, et tõestada, et sa oled kangekaelne

Sa oled väga emotsionaalne ehkki teised seda ei arva

Ilmselt on sulle juba ette heidetud, et sa tundud esmapilgul jahe ja eemalolev. Sina ise pead seda valeks ja see teeb sulle tõeliselt haiget. Sa ei ole ju ometi tundetu. 

 

 

 

 

Sa tead, et tänu oma loomulikule võlule võid sa saada kõik, mida sa tahad

Sind valitseb armastuse- ja ilu planeet Veenus. Sa oskad inimesi ära võluda nii, et sa saad alati oma tahtmist. Aga sa ei tunnista seda mitte kunagi.  

Sulle meeldivad ilusad ja hinnalised asjad

See lihtsalt on nii. Ja sul on hea maitse. Sulle ei meeldi maitselagedad inimesed.  

Sulle ei meeldi end väsitada

Kindlasti ei lähe sa maratoni jooksma. Või vähemalt ei tee sa seda ilma väga hea põhjuseta. 



 


 

 


Kommentaare ei ole