{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juunikuu tuleb ülihea kahe tähemärgi jaoks

  foto: unsplash / Aaron Burden  Ja ongi maikuu selleks korr...

 

foto: unsplash / Aaron Burden

 Ja ongi maikuu selleks korraks läbi saanud. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et maikuu tõi kaasa parajalt segadust tänu Merkuuri retrograadile (mis tähendab seda, kui maa pealt vaadatuna tundub nagu liiguks planeet tagurpidi), sellele lisandus ka verine täiskuu (16. mail, mis kannab oma nime oma erilise oranžikas-roosaka värvuse tõttu) ning täielik kuuvarjutus. Selle aasta juunikuu tuleb aga palju rahulikum ja meeldivam. Alates 3. juunist hakkab Merkuur taas normaalselt liikuma, tänu sellele kaovad kõik olme- ja suhteprobleemid, arusaamatused ja möödarääkimised. Ja see on juba iseenesest hea uudis. 

Saturni retrograad kestab aga kogu juunikuu. Sellel aastal leiab Saturni retrograad aset Veevalaja märgis. Sellel ajal on kõige parem lahendada ära kiirelt kõik jooksvad probleemid, sest see võib kaasa tuua erinevaid viivitusi ja takistusi. 

Marss on Jäära märgis kuni 26. juulini. See võib aga muuta meid liiga enesekindlateks, paindumatuteks, uhketeks, julgeteks ja hooletuteks. Samas annab Marsi energia Jääras hästi palju energiat ja jõudu juurde selleks, et olla ettevõtlikum.

Veenus viibib Sõnni märgis 29. maist kuni 23. juunini. 

 

 

Milliseid tähemärke on ees ootamas aga üle ootuste hea juunikuu? 

Kaalusid ja Kaksikuid on ees ootamas väga hea kuu. 

 

Kaksikud

Päike on Kaksikutes kuni 21. juunini ning muudab su elu ilusaks. Hea õnn saadab sind terve juunikuu jooksul. Kõikides valdkondades saadab sind edu, sa leiad kõik vahendid, mida sa vajad selleks, et lahendada oma probleeme. Ka raha ei jää tulemata. Mõtle ainult häid mõtteid, usu imedesse ja imed hakkavad su elus aset leidma. 

 

Kaalud

Veenus Sõnni märgis muudab sind vastupandamatuks. Sa muutud enesekindlamaks ja julgemaks. Suure tõenäosusega leiab just juunikuus aset üks väga oluline kohtumine, mis muudab kogu su edasist elu. Töö juures ole kannatlik, sest juunikuu toob sulle väga häid uudiseid. Ilmselt on tegu ametikõrgenduse või palgatõusuga. Juunikuu toob sulle ka raha juurde. Kõik läheb hästi ja palju paremini, kui sa seda oodatagi oskad. 

 

Kommentaare ei ole