{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kes ikka ja jälle armuvad valesse inimesse

  foto : unsplash / frank mckenna Alati on võimalik sattuda ...

 

foto : unsplash / frank mckenna

Alati on võimalik sattuda vale inimese otsa, sellise, kes on emotsionaalselt kättesaamatu või kes otsib lihtsalt teistsugust suhet. Selliseid asju juhtub, sinna ei ole midagi parata. Kui selline asi peaks aga korduma kogu aeg, siis on midagi valesti. Suhe emotsionaalselt kättesaamatu inimesega võib olla väga raske, sest sellisel inimesel on raske oma tundeid jagada ja näidata välja lähedust. Keeruline on ka see, kui üks inimene kardab lausa teise liigset emotsionaalsust ja ülivõimsaid tundeid, sest ta ei oska sellistes olukordades midagi peale hakata. Ja sealt tekivadki probleemid. Aga miks meid siis ometi tõmbavad sellised inimesed? Kui sina oled selline inimene, kes soovib rohkem avatust ja lähedust oma partneri poolt, võib siiski juhtuda, et sind tõmbavad inimesed, kes on emotsionaalselt kättesaamatud. Sellisel juhul ei tea sa alati, mida sinu kaaslane mõtleb, tema käitumine võib sulle tunduda kummalisena, ka ei tea sa, millised on tema tõelised tunded sinu vastu, sest kord on ta külm ja jahe, siis soe ja hooliv. Kui see kõik tuleb sulle tuttav ette, siis võib juhtuda, et süüdi on hoopis sinu tähemärk. Vähemalt osalised. Millised tähemärgid armuvad siis sageli valesse inimesse? 

 


Kaljukits

Kui Kaljukits on otsustanud end kellegagi siduda, siis võib tema peale kindel olla. Ta võtab kõike tõsiselt. Ja ta teab, et õige suhe nõuab mõlemapoolseid pingutusi. Kui ta näeb, et teine inimene ei jaga tema mõtteviisi, siis ei hakka ta üldse oma aega tema peale raiskama. 

Kaljukits aimab üldiselt, kui keegi tahab talle valetada või mängib tema tunnetega. Ent kui ta on tõesti kõrvuni armunud, siis on tal klapid peas, mille tõttu ta ei  näe seda, mis tegelikult toimub. Ja sellepärast ei näegi ta, et teine inimene on emotsionaalselt kättesaamatu, sest ta enda isiklikud tunded löövad üle pea. Ent Kaljukits on truu ja töökas, kui ta leiab, et see suhe on väärt, et selle nimel pingutada, siis ta on ka valmis seda tegema. 


Jäär

Jäär on sodiaagi esimene märk ja võib öelda, et talle meeldib olla esimesel kohal. Ta on oma loomult üsna tormakas, ta teeb kõik, et viia oma unistusi ellu. Talle meeldivad sellised inimesed, kes jagavad tema maailmavaadet ja selle tõttu valib ta mõnikord endale sellise pidevalt uute elamuste järele januneva inimese, kes aga emotsionaalselt pole valmis tõsiseks suhteks. 

 

 

Aga Jäär vajab samuti armastust nagu kõik teised. Kedagi, kellega koos aega veeta. Kui sellel teisel aga aega pole, siis jätab Jäär ta maha ja läheb uue kaaslase otsingutele. 


Ambur

Ambur on optimistlik, elurõõmus, alati valmis kampa lööma. Oma hinges on ta aga romantik, kes vajab enda kõrvale samasuguste iseloomuomadustega inimest. Tema kaaslased aga ei sarnane talle, sest otsides ühte ja õiget inimest oma ellu, flirdib ta kõikidega ja seega on tal palju austajaid ilma, et ühelgi neist oleks talle midagi õieti pakkuda. 

Aga Ambur ei anna kunagi alla, ta on valmis muutma inimesi enda ümber sellisteks nagu tema seda tahab. Iga kord see läbi ei lähe muidugi. Aga selle asemel, et iga kord põgeneda kohe, kui asjad ei liigu tema soovide kohaselt, võiks ta natuke pingutada ja muuta oma suhet paremaks. Ambur on oma südames aus, kui midagi on valesti, siis ta ütleb seda ja ei hakka keerutama. Ja selle tõttu ei jää ta liiga kauaks sellisesse suhtesse, mis talle midagi ei anna.

Kommentaare ei ole