{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 24. juuni hommikul rivistuvad 5 planeeti meie kohal taevas, tegemist on haruldase nähtusega

foto : unsplash / Alexander Andrews    Juunikuu taevas on as...

foto : unsplash / Alexander Andrews

 

 Juunikuu taevas on aset leidmas haruldane nähtus: 5 planeeti rivistuvad meie kohal taevas, moodustades ilusa planeetide paraadi. Marssi, Jupiteri, Veenus, Merkuuri ja Saturni on võimalik vaadelda 24. juuni varahommikul. Aga lisaks sellele ilusale paraadile, võib sellisel planeetide seisul olla ka teine tähendus meie elule. Liites oma jõud üle 18. aasta, kutsuvad Merkuur, Veenus, Marss, Jupiter ja Saturn meid üles ehitama paremat ja ilusamat tulevikku. Kindlasti võib öelda, et see nädal, mis meid ees ootamas on, on täis häid üllatusi.

Kui sa soovid aga planeetide paraadi oma silmaga näha ja saada endale planeetide kosmilist energiat, pead sa väga vara ärkama, umbes 45 minutit enne päikese tõusu. Mine näiteks aeda või akna peale, et tõmmata endasse head energiat.

Tegemist on haruldase 5 planeedi konjunktsiooniga, mis leidis viimati aset 2004. aastal ja järgmine korda võib näha sellist planeetide paraadi alles 2040. aastal! Mis on veelgi tähelepanuväärsem, on see, et kõik Päikesesüsteemi planeedid on rivistunud õiges reas Päikese järel. Merkuur on esimene planeet, mis seejärel varju tagasi läheb, seejärel hakkavad ka tema kaaslased tasapisi eemalduma.



Ent tegemist pole ainult silmailuga. Jupiteri ja Marsi rivistumine Jäära märgis tähendab seda, et praegu on õige aeg uute asjadega tegemiseks. Kui sul on mõned plaanid, mille elluviimist sa oled edasi lükanud, siis praegu on kõige õigem aeg nendega tegelemiseks. Kõik õnnestub, kui sa ise sellesse usud.

Sellist planeetide seisu oleks hea kasutada ära ka visualiseerimiseks ja parema tuleviku loomiseks. Kasuta ära praegust planeetide energiat ja unista sellisest elust, mida sa tahaksid elada. Ja oota seejärel, kuni imed hakkavad juhtuma. Sest imed leiavad meie ümber aset iga päev, usume me sellesse või mitte. 



Kuidas see planeetide paraad aga sinu tähemärki mõjutab? 

Jäär, kaks planeeti (Marss ja Jupiter) on sinu märgis ja selle tõttu mõjutab seekordne planeetide energia just sind kõige rohkem. Võib juhtuda, et sa muutud närvilisemaks ja ärritud kergemini. Selle asemel, et teistele haiget teha, vii parem oma eesmärke ja unistusi ellu. Kasuta planeetide energiat targalt. Ja ära unusta, et kõik mida sa teed, teed sa endale.

Sõnn, sa oled hakanud liiga palju unistama. Võib-olla on aeg viia nüüd oma unistused ellu? Universum aitab sind selles. Ära jää niisama istuma ja ära maga häid võimalusi maha.

Kaksikud, sa otsid ilmselt hingesõpra oma ellu. Sa ei taha enam üksi olla. Südames ja hinges üksi. Sest sa tead, et üksi ei jõua sa kaugele. Praegu on õige hetk selleks, et helistada oma sõpradele.

Vähk, sa oled muutunud ambitsioonikamaks ja tead, mida sa tahad. Kui sa soov on karjääri teha, siis praegu on selleks kõige õigem aeg. Mida sa ka ette ei võta, kõik läheb hästi. Seega ära muretse enam. Räägi rohkem oma plaanidest.

Lõvi, sul võib tekkida tunne nagu oleksid sa juba puhkusel. Kui sa puhkusele sel suvel aga ei lähe, siis on sellel planeetide paraadil sinu jaoks teine tähendust. Võib-olla on aeg avastada uusi silmapiire? 

 

 

Neitsi, sa vajad raha. Tõenäoliselt on su elu tänu mõningatele rahaprobleemidele muutunud natuke pingelisemaks. Ilmselt leiad sa võimaluse, kuidas oma probleeme lahendada.

Kaalud, selline planeetide seis toob su ellu armastust. Ilmselt võid sa kohtuda järgmisel nädalal suure armastusega.

Skorpion, hoolitse oma tervise eest. Mine trenni tegema ja liigu rohkem. Aeg on enda eest hoolitseda ja muuta oma eluviise paremaks. 

Ambur, tõenäoliselt on su elus üks pidu teise otsa hetkel. Parim võimalus, kuidas oma energiat kulutada. Ilmselt lood sa uusi tutvusi.

Kaljukits, rahulik nädalavahetus on sind ees ootamas. Mõne päeva pärast hakkad sa nägema selgemalt ühte probleemi ja leiad sellele lahenduse.

Veevalaja, ärkamiseaeg on käes. Planeetide seis annab sulle energiat juurde. Uued ideed ja plaanid tekivad. Ära unusta kõike üles kirjutada ja seejärel tegutseda.

Kalad, piirake oma kulutusi. Kohe praegu te ilmselt palgatõusu ei saa, küll aga lubavad planeedid enne aasta lõppu kiiret sissetulekute kasvu.

Kommentaare ei ole