{ads}

HIDE

Viimased

latest

14. juunil on taevas täiskuu Amburis: olge muutusteks valmis

  foto : unsplash/ filmplusdigital Selle kuu täiskuu on taev...

 

foto : unsplash/ filmplusdigital

Selle kuu täiskuu on taevas 14. juunil. Ja sellel hetkel asub Kuu Amburi märgis. Tegemist on ka superkuuga, sest Kuu on sellel hetkel oma orbiidil maale kõige lähemal ja paistab meile seega veelgi suuremana, kui tavaliselt. Üldiselt kutsutakse juunikuu täiskuud maasikate kuuks, sest maasikate hooaeg on kätte jõudnud ning aeg on tähistada suve algust. Millist mõju see täiskuu aga meile avaldab? 

Täiskuu on iga kuu kõrghetk, mis aitab viia ellu unistusi ja soove, vähemalt liikuda selles suunas. Kuna tegemist on superkuuga, siis on tema mõju veelgi suurem. 

Täiskuu leiab aset Amburi märgis ja kannab seega tulemärgi energiat. Ambur saab igas olukorras hakkama, on hea suhtleja ja väga väljendusrikas. Tõenäoliselt on tema energiat järgnevatel päevadel tunda. Ambur on lisaks ka ettevõtlik ja hästi tegus ning rõõmsameelne. Ilmselt nakatab ta meid kõiki oma optimistliku maailmavaatega. 

 

Võib juhtuda, et järgmistel päevadel tuleb sulle palju häid ideid, sa saad telefonikõnesid vanadelt sõpradelt, kellest sa pole ammu kuulnud ja hakkad nägema elu palju paremas valguses. Seega asjad hakkavad liikuma ja sinu enda otsustada jääb, kas sa viid oma unistused ja eesmärgid ellu või mitte. 

Seekordse täiskuuga oleme me jõudnud peaaegu suve algusesse. On mida tähistada. Merkuuri retrograad ning päikese- ja kuuvarjutused on nüüd läbi saanud, uus ajastu on algamas.

Mitmed head võimalused võivad tekkida. Ilmselt kuuled sa järgmisel nädalal palju häid uudiseid. Ja meie omalt poolt soovime, et kõik su unistused täituksid. Ole rõõmus! 

 

 

Võib ka juhtuda, et mõnikord muutud sa liiga emotsionaalseks ja lained löövad üle pea. Sellisel puhul aitab, kui võtta mõneks ajaks aeg maha ja mõtelda selle üle, mida sa oma ellu tegelikult tahad. Pane silmad kinni ja näe end oma peas nagu oleksid su unistused juba täitunud. Tunne rõõmu ja rahulolu. 

Ära riku oma elu ja tervist muretsemisega. Ümbritse end teiste inimestega. Käimas on Kaksikute ajastu ja selle tõttu on kõik suhtlemisviisid soositud. 

Kõige paremat kasu lõikavad sellest täiskuust Kaksikud ise muidugi, Neitsi, Amburid (kuidas siis muidu) ja Kaalud. 

Täiskuu võib mõjutada ka und ja muuta meid paljuski äärmuslikeks, vaata ette, et sa end ära ei kurna!

Kommentaare ei ole