{ads}

HIDE

Viimased

latest

14. juunil on taevas superkuu ja toob meile kaasa head õnne

foto : unsplash / Ahsan Avi    Ja ongi selle aasta kuues kuu...

foto : unsplash / Ahsan Avi

 

 Ja ongi selle aasta kuues kuu poole peal. Aasta algus oli üsna sündmusterohke, 14. juuni täiskuu paneb sellele nüüd punkti ning saadab meile vajalikku energiat, et oma plaane ja eesmärke ellu viia. Ilmselt oleme me selle auga välja teeninud. 

Selle kevade viimane täiskuu särab taevas 14. juunil Amburi märgis. Ja sellel täiskuul on missioon : taastada usk imedesse. Tegemist on superkuuga, see tähendab, et Kuu on sellel hetkel oma orbiidil Maale kõige lähemalolevas punktis ja seega on meil võimalus näha Kuud palju suuremana, kui tavaliselt. Ja see tähendab ka seda, et Kuu võime on palju tugevam. 

Pane paika oma soovid ülejäänud aastaks ja soovi midagi, sest selle superkuu mõju kestab vaid hetke. Ja ära unusta enne kõike soovida tervist ja hingerahu, et su soovid ei oleks ainult materiaalsed. 

 

 

Seda täiskuud juhib seega Amburi energia, mis paneb meid kaugemale nägema ning kõrgemale sihtima. Mine oma kullapotile järele aga ära oota, et su varandus on sind koduukse taga ootamas. Astu oma mugavustsoonist välja. Avarda silmaringi, muuda oma mõtlemist ja eluvaadet, sihi tähtede poole. Ole optimistlik ja ära lase enesehaletsusel enese üle võimust saada, katsu näha kõike pigem heas valguses. Usu iseendasse. Pane oma eesmärgid kirja ja ära lepi ainult vähesega. Küsi seda, mida sa väärt oled. 


Mida superkuu igale tähemärgile kaasa toob? 

Nagu iga kosmilise sündmuse puhul, on superkuu mõju erinev olenevalt tähemärgist. 

Jäär, aeg on astuda välja neist piiridest, mille sa ise oled endale seadnud ja mis ei lase sul elust rõõmu tunda. Muuda oma harjumusi, muuda oma mõtteviisi ja kogu su elu muutub koos sellega. Head uudised, mis puudutavad tööasju, armastust ja sõpru, on sinu poole juba teel.

Sõnn, ära koorma end üle. Sa tahad jõuda igale poole ja teha kõik ise ära ja selle tõttu pole sul sugugi aega. Sa ootad suve, et endale puhkust võtta. Õpi ütlema EI.

Kaksikud, lisaks täiskuule, on Merkuur sinu märgis tagasi. Sina oled ilmselt praegu tõeotsingutel. Viimasel ajal oled sa oma elus teinud suurpuhastuse ja mõtelnud oma tuleviku üle järele. Nüüd on aeg otsustada ja uurida järele, kus see tõde siis lõpuks peidus on. 

Vähk, see täiskuu toob sulle kaasa isiklikku heaolu. Sa tunned ilmselt väsimust juba pikemat aega. Hea oleks, kui sa muudaksid oma eluviise, see tooks kasu nii vaimsele, kui füüsilisele tervisele. 

 

 

Lõvi, sina mõtled ilmselt ainult armastuse peale. Sa pühendud kogu hingega sellele, keda sa armastad. Kui sa oled vallaline, siis ära vali selleks esimest ettejuhtuvat. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis avaneb sul võimalus oma elu muuta, midagi on kohe-kohe juhtumas, mis seob sind veelgi rohkem oma kaaslasega.

Neitsi, tõenäoliselt tuleb sul minevikuga tõtt vaadata: sul on mõned lahendamata jäänud probleemid, millega sa pead tegelema. Sa pead ravima oma hinge terveks.

Kui sa oled sündinud Kaalude tähtkujus, siis ilmselt ei anta sulle sugugi enam rahu. Korraga on kõigil sind vaja. Ära ennast ainult ära kurna ja vali hoolikamalt, mille peale sa oma energiat kulutad. 

Skorpion, tõenäoliselt tunned sa, et töö juures ei hinnata sinu oskusi vääriliselt. Sa oled uhke oma töö üle ja tahaksid, et ka teised sinu pingutusi märkaksid. Seisa oma huvide eest väljas, sinu hiilgeaeg ei ole enam kaugel.

Ambur, tõenäoliselt oled sa selle täiskuu ajal rambivalguses ja tähesäras. Sa oled nii lähedal oma unistuste täitumisele. Sa tead ju küll seda soovi, mida sa oma südames kannad ja millest sa unistad. Varsti on, mida tähistada. 

Kaljukits, pane tähele, mida sa järgnevatel öödel oma unes näed, sest su unenäod on tähendusrikkad. Sa saad ühe tähtsa sõnumi. 

Veevalaja, viimasel ajal on sul raske olnud töö juures oma arvamust kuuldavaks teha, nüüd aga lahenevad kõik arusaamatused. Suhe töökaaslastega muutub paremaks. Töö juures võid sa saada häid uudiseid järgnevatel päevadel. Lisaks annab see täiskuu sulle enesekindlust juurde. 

Kui sa oled sündinud Kalade tähtkujus, siis on sinu elus hetkel tähtis pöördepunkt. Sa pead mõtlema oma tuleviku ja karjääri peale. Kui su praegune töökoht ei vasta sinu ootustele, siis otsi midagi muud, õpi ennast rohkem hindama ja väärtustama.



Kommentaare ei ole