{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks number ja vaata, mida see sinu isiksuse kohta ütleb

    M e kõik tahame teada, milline iseloomujoon on meie iseloomu juures domineeriv, kas pole? Et seda aga teha on olemas mitmeid...

 

 

Me kõik tahame teada, milline iseloomujoon on meie iseloomu juures domineeriv, kas pole? Et seda aga teha on olemas mitmeid erinevaid meetodeid, nagu näiteks astroloogia, lemmikvärv jne. Aga mis siis, kui me väidame, et selle vastuse saab ka lihtsalt selle abil, kui sa valid ühe numbri alljärgnevast neljast numbrist.


Mis on numeroloogia? 

Numeroloogia on teadus, mille algus ulatub tagasi aegade algusesse ja mis sai loodud inimese elus ettetulevate numbrite tõttu. Vaaraode ajal elanud egiptlased mõtlesid, et numbritel on tihe side universumi funktsioneerimisega. See teadus analüüsib ja uurib numbreid, et leida alusinformatsiooni selle inimese kohta, kes seda konsulteerib, tema mineviku, oleviku ja tuleviku suhtes. Igale numbrile on omistatud erinev võime ja see võimaldabki isiku kohta rohkem andmeid teada saada.

Vali üks numbritest (7, 24, 61, 3) ja vaata, mida see sinu iseloomu kohta ütleb.

Kui sa valisid number 7:

Iseloomujoon, mis sind kõige rohkem ilmestab, on kujutlusvõime. Sa armastad reisida, avastada uusi kohti, seigelda siis, kui isu selle järgi tuleb; kohtuda uute inimestega jne. Teiste uued ideed ja arvamused võtad sa alati avasüli vastu ja sulle meeldib teistega suhelda, sa seltskonnas olemist.

Sa oled ka suur unistaja, sinu unistustel on su elus suur koht. Sa ei kõhkle uusi stsenaariume välja leiutamast, mis tihti eelnevast hullemad on. Sa oled loominguine ja ilmselt kuulsust kogunud juba artistina, muusikuna, kunstnikuna või siis teatrivallas. Sa armastad loodust ja võid tundide kaupa imetleda päikeseloojangut või merd.
 
 
 
 
 
 


Kui sa valisid number 24:

Sinu peamine trump on sinu iseseisvus. Sa armastad asju kontrolli all hoida ja neid omal viisil ellu viia. Sul on juhiloomus ja inimesed järgnevad sinu ideedele vabatahtlikult. Sinu arvamust on raske muuta ja sa ei ole kergesti mõjutatav. Sa austad teiste arvamusi ja ideid aga see ei muuda siiski sinu omi,  sest oma arvamusest hoiad sa kaljukindlalt kinni. Sa oled intelligentne, julge ja sul pole vaja midagi ega kedagi, et edu ja oma tahtmist saavutada.

Kui sa valisid number 61:

Sind iseloomustab optimism. Sa pulbitsed energiast. Sulle meeldib olla tähelepanu keskmes ja sa ei tunne end enne hästi, kui kõikide pilgud on sinule suunatud. Sa ümbritsed end alati ainult positiivsete inimestega. Sa armastad pidutseda kuni varahommikuni. Sa oled oma loomult jutukas, rõõmus ja sotsiaalne. Sa köidad inimesi ja sinu kohalolek ei jäta kedagi ükskõikseks.

Kui sa valisid number 3:

Sind kõige iseloomustavam joon ilmselt on sinu tagasihoidlikkus. Sa oled hea inimene ja oma headusega tõmbad sa teisi inimesi ligi. Sa oled teiste vastu tähelepanelik, sa armastad inimesi ja oskad neid mõista. Sa oled hea nõuandja ja inimesed tulevad ise sinu juurde selleks, et nõu saada ja oma muresid sinuga jagada. Sa oled positiivne, tark ja hea.


Kommentaare ei ole