{ads}

HIDE

Viimased

latest

Teadlased selgitasid välja, milline näeb meeste arvates välja ideaalne naisekeha (mida pole tegelikult olemas)

foto : unsplash / Museums Victoria   Ülikoolid on viinud läb...

foto : unsplash / Museums Victoria

 

Ülikoolid on viinud läbi erinevaid uurimistöid selgitamaks välja täiuslikkuse vorme. Mitmed uuringud on naiste kehale meeste pilgu läbi, et teada saada, milline on siis meeste arvates ideaalne naise keha. Sellised imelikud uurimistööd praegusel ajal, kus üha rohkem ja rohkem räägitakse sellest, kuidas tuleb ennast rohkem armastada just sellisena nagu sa oled. Selle antud uurimistöö sõnum ongi üsna lihtne: täiuslikku keha lihtsalt ei ole olemas ja selle asemel, et katsuda end kogu aeg muuta, tuleb võtta end sellisena nagu sa oled: kõikide oma vigade ja puudustega. Me ei pea vastama ühiskonna nõudmistele. 

 

 

Milline on siis meeste arvates ideaalne naisekeha? 

Briti ajaleht Mirror kogus kokku erinevate uurimistööde andmed, et välja selgitada, milline naisetüüp tundub meeste jaoks kõige atraktiivsemana. Ja selgus, et meeste arvates on Kelly Brooke kõike täiuslikuma kehaga naine. Kelly Brooke on 27-aastane naine, kes armastab hamburgereid ja kartulikrõpse süüa ega häbene oma vormikat keha sugugi. Noorele naisele ei meeldi miski, mis on võlts ja ülepakutud: valeripsmed, solaariumi päevitus, blondid juuksepikendused ja kunstküüned. Ta heidab naistele ette, et need nii palju raha kulutavad sellise jama peale. 

 

 

Kelly Brooke on uhke oma keha üle ja leiab, et 50ndate aastatel nägid naised palju seksikamad välja. Just see ongi tema ideaal. Ta tahab olla just selline nagu ta on. Ta mõtleb oma emale, kellele tänu on tal just selline nägu, naeratus ja keha ning ta tunneb tänulikkust selle üle. Ta ei taha seda kõike ära rikkuda. Kas pole normaalne mõtlemisviis? 

Teadlaste sõnul ongi ideaalne naine natuke tema moodi: tumedate pikkade lokkis juustega. Mehi köidavad samuti suured silmad ja ilus kulmukaar natuke lapselikus näos. 

Mis puutub aga ideaalsesse kehasse, siis sellist ei ole üldse olemas, sest uurimistöös osalenud mehed kujutasid ette naisi, kelle talje oli liiga peenike, võttes arvesse puusajoont. Ideaalseks pikkuseks pidasid mehed aga 1m73. 

Aga jällegi, ideaalset keha ei ole olemas. Sest kõikidel inimestel on erinev maitse. Isegi Kelly Brooke saab iga päev solvavaid kirju oma keha aadressil läbi sotsiaalmeedia.

Kommentaare ei ole