{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna varahommikul võis taevas näha täielikku kuuvarjutust ja täiskuud: vaata, kuidas see sinu tähemärki mõjutab

  foto : unsplash / filmplusdigital 16. mai täiskuu Skorpion...

 

foto : unsplash / filmplusdigital

16. mai täiskuu Skorpioni märgis toob kaasa tõelise tornaado. Kuna samal ajal leiab aset ka kuuvarjutus, siis on täiskuu mõju veelgi suurem ja tugevam. Ilma ette hoiatamata toob seekordne täiskuu välja meie kõige suuremad hingesaladused.

Kinnitage turvavöö, sest me oleme jõudmas pööriste ja õhuaukude piirkonda. Maikuus on taevas eriti raske ja pingeline. Merkuur liigub retrograadselt juba 10. maist alates, 16. mai varahommikul on taevas aga superkuu Skorpioni märgis. 

Seekordset täiskuud kutsutakse lillede kuuks, sest maikuus õitsevad igal pool põhjapoolsusel lilled ja just selles perioodis on lillede õitseaeg kõige suurem. 

Superkuu on aga see täiskuu sellepärast, et ta on sellel hetkel oma orbiidil maale kõige lähemal ja seega on Kuu energia veelgi tugevam ja võimsam. 

Kuna täiskuu tõuseb Skorpioni märgis, siis tõenäoliselt ei ole tõehetk enam kaugel, tahame me seda või mitte. Skorpion võib meid muuta eriti emotsionaalseteks. 

 

 

Selle täiskuu sõnum on järgmine: aitab küll sellest pealiskaudsest elust, tegele sellega, mida sa hoiad teiste silme eest varjus selleks, et sa saaksid olla sina ise ja elada julgelt valguse käes. 

Skorpioni energia aitab meil vabaneda oma emotsionaalset koormat maha panna. Aga kõigepealt tuleb luukered kapist välja tuua. 

Lisaks täiskuule leiab 16. mai varahommikul aset ka täielik kuuvarjutus. Tegemist on haruldase nähtusega. Tõenäoliselt sunnib see kuuvarjutus meil muuta midagi oma elus, jättes kõik selja taha, tahad sa seda siis või mitte. 


Jäär

See täiskuu võib muuta sind liiga emotsionaalseks. Aga praegu on kõige parem aeg selleks, et vabaneda oma halbadest harjumustest või siis suhetest, mis ei mõju sulle hästi.

Sõnn

Mõtle selle peale, kuidas sa saaksid oma suhteid teistega paremaks muuta aga ära seejuures unusta iseennast. 

Kaksikud

Sa pead midagi oma igapäevases elus muutma selleks, et parandada oma elu kvaliteeti. 

Vähk

Sinu ellu on tulemas armastus. Või kui sa juba oled kellegagi koos, siis aitab seekordne täiskuu muuta sul oma suhet paremaks. Täna ja järgnevatel päevadel võib keegi sulle armastust avaldada või teha abieluettepaneku. 

Lõvi

Pereasjad on sinu prioriteediks praegu. Sa oled oma juurte otsingutel. Kui sa oled mõne sugulasega tülis või on teil erimeelsusi, on praegu õige aeg rääkida asjad sirgeks.

Neitsi

Sina oled selle täiskuu ajal kõige populaarsem. Su elu peaks praegusel hetkel olema veelgi sündmusterohkem, kui tavaliselt. Ära unusta oma prioriteete paika panna. 

 

 

Kaalud 

Keskendu iseendale. Otsi oma õnne, hoia oma vaimset tervist ja hingerahu, selle asemel, et muretseda oma rahaasjade pärast.

Skorpion

Seekordne täiskuu leiab aset sinu märgis, seega mõjutab see just sind kõige rohkem. Tõenäoliselt tuleb sul minevikuga tõtt vaadata. 

Ambur

Puhka ja mõtle elu üle järele. Isegi kui sul pole harjumuseks analüüsida oma hingeelu, siis vähemalt mõneks päevaks võiksid sa võtta aega selleks, et olla üksi ja omaette, mitte kogu aeg teistega koos.

Kaljukits

Ükskõik, kui palju sa ka üksi ei pinguta oma tööd tehes, teistega koos läheb kõik kiiremini. Ära seda unusta.

Veevalaja

Sina pead ilmselt oma hingehaavu ravima, seekordne täiskuu aitab sind selles ja soovitab sul võtta rohkem aega iseenda jaoks. Ära siiski täiesti oma lähedasi unusta, kelle tuge läheb sul alati vaja.

Kalad

Tööalased eesmärgid, elufilosoofia... sinul juba mõtteainetest puudust ei tule. Sa oled õigel teel. 

Kommentaare ei ole