{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sulle ei meeldi koristada? Äkki on see nii sinu sodiaagimärgi pärast!

  Foto : unsplash / Micheile Henderson      Kas sulle ei me...

 

Foto : unsplash / Micheile Henderson

 

 

 Kas sulle ei meeldi koristada? Äkki polegi see sinu süü, vaid sinu sodiaagimärgi oma! Astroloogiaga on nii, et horoskoopidesse kas usutakse või mitte aga kui sa loed sageli horoskoope, siis sa tead, et sinu sodiaagimärk võib määrata sinu isiksust. Näiteks Neitsi tähtkujus sündinud inimesed on suured korraarmastajad, samal ajal, kui Kalad võivad taluda segadust ilma, et see neid häiriks. 


Jäär (21. märts - 20. aprill)

Jäär võib hakata koristama ükskõik mis kell, isegi keset ööd, kui tal peaks tahtmine peale tulema. Ära seisa tema teele ette, ära katsu teda mõistusele tuua, ära anna talle nõu, sest ta võib seda väga halvasti võtta. 

Ta tormab, pea ees, koristades kõike samaaegselt, lükates mööblit, tõmmates lapiga, tolmuimejaga... See pole enam inimene, vaid tõeline tornaado, mis pühib kõik oma teelt. Ta on impulsiivne, julge, energiline. Ta on loodud selleks, et viia läbi kevadine suurpuhastus ja mitte igapäevaseid väikeseid koristusi. 


Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)

Kui üks Sõnn on otsustanud koristada, siis isegi, kui koristada on vaja palju, pole vaja muretseda, ta teeb kõik töö korralikult ja hästi ära. Ta koristab korralikult ja mitte keegi ei saa teda peatada. Ta ei vaja teiste nõuandeid, kriitikat ega takistusi. Vastasel korral võib ta vihastada ja minna ust enesele järel paugutades minema. Ta on loodud ise juhtima ja käsklusi andma, mitte teiste sõna kuulama. Isegi, kui oma loomult on ta pigem abivalmis ja hea, ei armasta ta, kui talle vastu vaieldakse. Lase tal tegutseda nii nagu tema ise seda õigeks peab. 


Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni)

Keset suurt koristustööd võib Kaksik täitsa vabalt jätta lapi või tolmuimeja sinnapaika selleks, et lobiseda telefonis sõpradega, kuulata muusikat või minna välja jalutama. Aga ära arva, et ta koristamise päris pooleli jätab. Ta on nagu võlur või haldjas, umbes nagu Mary Poppins, kes leiab isegi aega, et värskeid lilli vaasi panna. 

Kui ta asub tolmu vastu võitlema, kui ta koristab ja sätib - tema, kellele meeldib üle kõige lõbutseda - siis teeb ta seda sellepärast, et oleks ilus vaadata. 


Vähk (22. juuni - 22. juuli)

Kas ta koristaks sellisel juhul, kui tal muud võimalust ei oleks? Pole kindel. Ta võib jätta riideid toolile vedelema, ta võib jätta ajakirju lauale ja põrandale laokile, ta võib vaadata mööblil olevast tolmukihist mööda. Teda see ei häiri. 

Aga isegi, kui koristamine ei paku talle huvi, siis on ta alati abivalmis ja selleks, et teistele rõõmu teha, ta koristab. Kui ta on nii lepliku meelega. Aga ta on aeglane. Aga ära tee talle etteheiteid. Kiida teda ja julgusta, vastasel korral ta võib solvuda. Ja sellisel puhul võib ta kas ärrituda või lukustada end oma tuppa. Ta on emotsionaalne ja sellepärast väga tujukas. 

 

 

 

 


Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Lõvi lausa pakatab energiast ja elujõust, ta on pidevalt tegevuses. Tal on alati midagi käsil. 

Tema kodu tundub alati korras, midagi ei vedele kuskil. Aga tegelikult see ainult tundub nii. Ta teeb kõike korraga ent mitte põhjalikult: paneb pesu masinasse, triigib, teeb voodid ära, koristab ja puhastab. 

 

Neitsi ( 23. august - 22. september) 

Kui Neitsi tähtkujus sündinu koristab, siis teeb ta seda hoolikalt, nii nagu peab ja puhastab ära viimasegi seinaprao. Ta on kohusetundlik ja organiseerib oma aega hästi. 

Ainult, et sageli kõige raskem on algus. Talle meeldib istuda diivani peal ja vaadata telekat. Ent soov elada puhtas kodus nii, et miski tema pilku ei häiriks,  annab talle jõudu koristamiseks.  


Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Tema jätaks koristamise hea meelega kellegi teise peale, kui ta vaid saaks. Ja kui ta ka ei leia seda kedagi teist, kes peseks nõud ja koristaks ta kodu, siis ta leiutab mõne superhea idee, kuidas koristada võimalikult ruttu võimalikult vähese ajaga. 

Ta lihtsalt leiab, et tal on palju pakilisemaid asju teha, kasvõi minna näiteks linna peale, trenni, sõpradele külla või lihtsalt loodusesse jalutama. 


Skorpion ( 23. oktoober - 22. november)

Mitte miski ei saa viia tema tähelepanu kõrvale, kui ta on otsustanud hakata oma kodu koristama. Ta koristab sama hoolikalt, energiliselt ja julgelt, kui mõni professionaalne koristaja. Ta ei talu laiskust. Ta vajab tegevust selleks, et tunda end elavana. Koristamine võib talle isegi rõõmu valmistada, sest see lihtsalt pakub talle huvi. 

 

 

 

 


Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Tema üks puudustest on see, et ta on hooletu. Ta on suur unistaja ja kas siis sellepärast, et ta unustab või ei tule talle lihtsalt meelde, aga ta jätab tihti koristamise, mida ta lubas teha, mõneks teiseks korraks. Tolmuimeja võib vedeleda tükk aega keset tuba, nõudehunnik võib kasvada kraanikausis, pesu võibki jääda masinasse ootama, et keegi kuivama riputaks. 

Tal on kalduvus uskuda, et kõik saab ühel hetkel iseenesest korda. Kuidas? Seda ei tea keegi. Tal on alati mitu uut projekti peas ja tema probleem seisneb selles, et ta ei suuda ühele asjale keskenduda korraga. 


Kaljukits ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Selleks, et koristada, ta teiste julgustust ei vaja. Ta ei talu segadust oma elamises. Ta ei jäta enne, kui kõik on korras ja teeb kõike sisseõpitud kohusetundest. Ta teeb kõike ise: triigib, peseb ja koristab. Ja kõike sellepärast, et nii peab. Ta isegi ei naudi seda. Ta võtab väljakutsed vastu nii nagu peab ja ei jäta enne, kui kodu korras. 

 

Veevalaja ( 20. jaanuar - 19. veebruar)

Tema võtab koristamist lõbusalt: ta seob põlle ette, rätiku pähe, võtab lapi kätte ja koristab lauldes ning tantsides kogu kodu ära. Siis, kui tal tuju peale tuleb. Ta tahab kõiges lõbu näha ja ei hooli teiste arvamusest. Ta ei võta õieti midagi tõsiselt. Ta võib kõiki koristustöid teha aga tingimusel, et teda ei sunnita selleks. 

 

Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)

Ta on võimeline täiesti süüdimatult sulle silma vaadata ja vanduda, et ta koristas terve hommikupooliku ehkki ta pole tolmuimejat väljagi võtnud juba terve nädala. Koristamine pole just tema kõige tugevam külg. Lisaks sellele on ta laisk ja võib elada keset segadust, ilma, et see teda häiriks. 

Aga kuna ta on nutikas, siis leiab ta ikka kellegi, kes tema eest triigiks ja koristaks.  



© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole