{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suhtehoroskoop : kuidas käituvad erinevad sodiaagimärgid, kui nad tahavad lahku minna?

  Foto : unsplash / Alex Iby      On märke, mis ei peta. Ta...

 

Foto : unsplash / Alex Iby

 

 

 On märke, mis ei peta. Tavaliselt võib juba märkide järgi ära tunda, et suhe hakkab läbi saama. Selleks, et ennetada lahku minemist, oleks hea tunda neid märke ja teada, kuidas su elukaaslane käituma hakkab, kui ta ei tunne enam ennast suhtes hästi. 

Astroloogid usuvad, et mõned teatud märgid ja käitumisharjumused võivad märku anda peatsest lahku minemisest. Näiteks, kui Skorpion hakkab tegema teravaid märkuseid terve päeva jooksul või kui Kalade tähtkujus sündinud inimest ei huvita enam üldse sinu probleemid, siis pole see hea märk. Kui teie voodielu pole enam nii kirglik nagu varem Lõviga või kui Sõnn keeldub sind kallistamast, siis on aeg vaadata, mis lahti on. 


Jäär

Jäärale meeldib, kui viimane sõna talle jääb. Kui suhe teda aga enam ei huvita, siis hakkab ta tüli norima tühiste asjade pärast. Kui ta hakkab sind kohtlema, kui rivaali, kellega ta peab sunni viisiliselt kodu jagama ja mitte partnerit, siis on asjad halvad.  

Sõnn

Kui teie suhtes ei ole enam lähedust, siis on asjad halvad. Sest ta on tõeline kaisukaru. Tema jaoks on kallistamised ja musitamised armastuse keeleks. Kui ta aga ei taha enam, et sa teda puudutad ega otsi ka ise lähedust, siis on midagi tõsist lahti. 

Kaksikud

Kui majas on vaikus, on lood tõsised. Kaksik armastab palju rääkida, ta tahab kõike teada... Ta suhtleb kogu aeg ja kõigiga. Tal on alati mõni jututeema. Kui teie igapäevaelus on aga pikki pingeid täis vaikusehetki, siis on lood halvad. 

 

 

 

 

Vähk

Asjad on halvad siis, kui ta ei usalda sind enam. Tema jaoks on usaldus kõige tähtsam, iga suhte alus, sest ta vajab palju aega selleks, et oma südant avada kellelegi. Ta usaldab oma tunded sulle ja tahab, et sina teeksid sama. 

Lõvi

Asjad on halvad, kui teie voodielu on läbi. Lõvi on tulemärk, ta on väga romantiline. Vahekorrad on tema jaoks võimalused sulle oma armastust tõestada ja talle meeldib see. Kui ta aga ei otsi enam sinu lähedust, siis on midagi väga valesti. 

Neitsi

Asjad on halvad, kui ta ei tee sinuga enam tulevikuplaane. Neitsi organiseerib hästi oma elu, ta on ettevaatlik ja planeerib kõike. Ta teab täpselt, mida ta järgmise 10 aasta jooksul teha kavatseb. Ta analüüsib kõike ja kontrollib kaks korda üle. Ka oma suhtes näeb ta kaugele. Kui ta sinuga ühist tulevikku ei plaani, siis ütleb ta sulle seda. 

Kaalud

Asjad on halvasti siis, kui teie vahel on liiga palju arusaamatusi ja lahkhelisid. Ta on oma loomult pigem leplik, alati valmis tegema järeleandmisi selleks, et kõik oleks hästi. Ta tahab leida endale tõelist ja kindlat elukaaslast ning leida elus harmooniat. Kui ta aga enam sinu mõttekäigust aru ei saa ja kui ta enam ühist keelt sinuga ei leia, on kõik läbi.

 

 

 

 

 

Skorpion

Asjad on halvad siis, kui ta sind kogu aeg solvab. Talle ei ole mürginoolt niisama antud. See mürgine nõel on väga terav ja ta oskab vajutada alati sinna, kus kõige rohkem haiget teeb. Ta on võimeline teist inimest alandama, tegema talle etteheiteid, solvama. Kui tema väikesed naljatused muutuvad solvavateks ja alandavateks, siis on kõik läbi teie vahel.

Ambur

Asjad on halvad, kui teie elus on liiga palju igavust ja rutiini. Suhe temaga on alati seiklus omaette. Ta on tulemärk ja tahab olla pidevalt liikumises, rutiini ja üksluisust ei talu ta sugugi. Kui te enam ei suuda lõbutseda omavahel ega elu nautiga, kui rutiin teie elus on kestnud liiga kaua, siis võid sa kindel olla, et su Ambur varsti minema kappab.

Kaljukits

Asjad on halvad, kui tema jaoks töö on tähtsam, kui teie suhe. Kaljukits on küll suur tööori aga samuti truu kaaslane. Ta on ambitsioonikas ja teeb visalt karjääri aga investeerib sama tõsiselt oma suhtesse. Kui ta aga veedab rohkem aega töö juures, kui kodus, siis ei ole sina enam tema elus kõige tähtsamal kohal. 

Veevalaja

Asjad on tõsised, kui ta enam ei kutsu sind oma sõpradega välja. Tema elus on sõbrad väga tähtsal kohal. Ta peab sõpru väga kalliteks. Kui sa käid Veevalajaga, siis pead ka sina hindama tema sõpru ja tema sõbrad peavad samuti sind hindama. Kui ta aga hakkab sind oma sõpradest eemale hoidma ja veedab rohkem aega sõprade, kui sinuga, on midagi lahti. 

Kalad

Asjad on halvad, kui ta enam sinu eest ei hoolitse. Ta on väga tundlik ja heatahtlik oma loomu poolest. Ta teeb kõik, et teised end hästi tunneks. Kui sina tunned end halvasti, tunneb ka tema end halvasti. Kui ta aga enam ei huvitu sinu probleemidest, siis on asjalood halvad. 


Kommentaare ei ole