{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 31. mai

  foto : unsplash/ Krzysztof Niewolny Jäär Armastus...

 

foto : unsplash/ Krzysztof Niewolny

Jäär

Armastus. Täna peaksid sa veetma meeldivaid hetki partneriga. Väike nõuanne: hoia keelepeksjatest eemale, kelle eesmärk on su ellu ainult rohkem probleeme tekitada. Kui sa oled aga vallaline, siis ilmselt ei tea sa praegusel hetkel, mida sa õieti tahad oma eluga peale hakata. Töö. Sul on palju plaane aga nende ellu viimiseks puuduvad võimalused ja vahendid. Tervis. Marss annab sulle jõudu juurde, ära ainult liiale mine ja end ära kurna. Raha. Sa elad mingis omas maailmas, millel on päris eluga väga vähe pistmist. Ära muutu liiga hulljulgeks ja heida aeg-ajalt pilk oma kontole.

Väike nõuanne: kohane iga olukorraga


Sõnn

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib elu sind kokku viia inimesega, kellega sind on ees ootamas väga tormiline suhe. Töö. Sa oled iseseisev ja sõltumatu, ütled alati välja oma arvamuse, hoolimata sellest, et sageli jääb sul taktitundest puudu. Selline hoiak võib aga tekitada pingeid töökaaslastega. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: võitle masenduse vastu: suhtle rohkem teiste inimestega, tee sporti, naera!


Kaksikud

Armastus. Kui viimasel ajal pole sul aega olnud tegeleda armastusega, siis täna olukord muutub ühe hetkega. Tänasel päeval on sinu jaoks varuks üks väga ilus üllatus. Töö. Täna avaneb üks võimalus silma paista eeskujuliku tööga. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Raha. Ole ettenägelikum ja ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: ära lase pessimismil oma elu ära rikkuda


Vähk

Armastus. Kui sa oled otsinud õiget inimest oma ellu, siis te end täna ilusaks ja ole valmis üheks ootamatuks kohtumiseks, mis täna aset leiab. Töö. Võta arvesse ja kuula seda, mida teised sulle ütlevad. Tervis. Lõpuks ometi paraneb su enesetunne. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära jää oma muredega üksi



Lõvi

Armastus. Ole paindlikum ja järeleandlikum, lase oma elukaaslasel ka mõnikord oma arvamust avaldada. See muudab teie omavahelist suhet paremaks. Töö. Täna saad sa seda, mida sa tahad, nii et küsi julgelt. Tervis. Viimase aja väsimus ja kurnatus peaksid hakkama kaduma. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ära pea pikka viha. Anna andeks, see on sulle endale parem ja nii hoiad sa oma vaimset tervist


Neitsi

Armastus. Tänane päev võib tuua su ellu suuri muutuseid ja häid uudiseid. Töö. Jupiter toetab sind su ettevõtmistes. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: ära solvu iga kord, kui keegi sulle mõne märkuse teeb. Võta seda parem, kui võimalust end parandada


Kaalud

Armastus. Hoia täna keelt rohkem hammaste taga. Töö. Sa oled liiga pealiskaudseks muutunud. Isegi, kui kõik tundub lihtne ja elementaarne, katsu võtta oma tööd tõsisemalt. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Planeedid aitavad sul paremini oma rahaasju organiseerida.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg selle peale, mis halvasti läks. Ümbritse end rõõmsameelsete ja optimistlike inimestega.


Skorpion

Armastus. Tegelikult, oma südame põhjas, hoolid sa oma elukaaslasest aga ei taha kuidagi talle oma tundeid välja näidata. See näiline ükskõiksus võib sulle endale kalliks maksma minna. Töö. Ole diplomaatilisem ja ära tee töökaaslastele oma pidevate märkustega haiget. Tervis. Jupiter kaitseb su tervise. Raha. Täna saadab sind erakordselt hea rahaõnn.

Väike nõuanne: näe rohkem võimalusi oma elus

 


Ambur

Armastus. Võib juhtuda, et su elukaaslane on täna eriti halvas tujus. Ära tee välja ja ole rohkem omaette. Töö. Kasuta diplomaatiat, et lahendada ära keerulisemad probleemid. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Planeetide seis on üsna neutraalne.

Väike nõuanne: muuda oma elu lihtsamaks ja vabasta end sellest, mida sa enam ei vaja. Tee suurpuhastus oma peas, sahtlites ja suhetes


Kaljukits

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma armastust ja rõõmu. Töö. Päike ja Jupiter kaitsevad su tööasju. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda ja paremini toituda. Raha. Praegu pole kõige õigem aeg kulutamiseks.

Väike nõuanne: selle asemel, et teha kõike ise ja olla pärast väsinud, anna ka teistele töökohustused kätte


Veevalaja

Armastus. Ära mängi oma partneri tunnetega. Töö. Tänu visadusele ja otsusekindlale vaimule saadab sind täna edu kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: kui rutiin ja üksluine elu sind kurnavad, siis võta midagi ette, et seda muuta.


Kalad

Armastus. Tänane päev võib kaasa tuua arusaamatusi ja möödarääkimisi. Töö. Täna võib üks tore vahejuhtum aset leida. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Sinu raha sektoris valitseb hetkel rahu ja vaikus, midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: õpi vahet tegema asjadel, mis on tõesti tähtsad

Kommentaare ei ole