{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 24. mai

  foto : unsplash / Illiya Vjestica Jäär  Armastus....

 

foto : unsplash / Illiya Vjestica

Jäär 

Armastus. Kui sa oled juba koos kellegagi, siis tuleb tänane päev ilus ja romantiline. Kui sa oled aga vallaline, siis võid sa sattuda vale inimese otsa täna. Töö. Üldjoontes peaks kõik hästi minema, ära suru ainult oma arvamust teistele peale. Tervis. Terviseprobleeme ei tohiks tekkida, tee rohkem sporti, see aitab sul mõtetes korda luua. Raha. Saturni mõju annab endast tunda, mõned viivitused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära tuku ja jälgi, mis su ümber toimub


Sõnn

Armastus. Sa igatsed hingesugulase järele. Ilmselt loed sa liiga palju armastusromaane. Töö. Sa oled ettevõtlik, aktiivne ja abivalmis, haarad headest võimalustest lennult kinni. Ära tee kadedatest välja. Tervis. Kaks planeeti kaitsevad su tervist, Jupiter annab sulle jõudu juurde, Marss aga muudab tervist tugevamaks. Raha. Ära paiguta oma raha kahtlastesse tehingutesse.

Väike nõuanne: ära süüdista teisi viivitustes


Kaksikud

Armastus. Ära mängi tulega, mõni inimene võib tõsiselt võtta seda, mida sa ütled. Töö. Ole tähelepanelikum ja hoidu möödarääkimistest ülemustega. Tervis. Hoia oma vererõhku, ära ärritu, joo rahustavat taimeteed. Raha. Üks lähedane võib sulle täna raha pärast etteheiteid teha.

Väike nõuanne: ära ole liiga karm iseenda vastu, kõik inimesed teevad vigu


Vähk

Armastus. Kõiki su pingutusi saadab edu. Töö. Tee omalt poolt kõik, et su suhted töökaaslastega oleksid head. Tervis. Hea oleks, kui sa toituksid tervislikumalt. Raha. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid.

Väike nõuanne: sea endale eesmärgid ja pea neist kinni (muuda oma elu paremaks, mõtle häid mõtteid, vabane halbadest harjumustest)

 


Lõvi

Armastus. Planeet Pluuto tekitab segadust täna sinu eraelus. Töö. Ära räägi kõigile oma isiklikust elust, kõik ei ole sinu sõbrad, eriti töö juures. Tervis. Üldiselt peaksid sa heas vormis olema. Natuke närviline ainult. Raha. Õpi oma vigadest.

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda tuleviku pärast, mõtle häid mõtteid


Neitsi

Armastus. Ära otsi oma ellu vaheldust mujalt, hoolitse rohkem oma suhte eest. Töö. Sa tahad uusi väljakutseid. Tervis. Üldine tervis hakkab paranema. Raha. Praegu pole aeg suurte kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: ära ole liiga naiivne


Kaalud

Armastus. Tänasel päeval on sulle üks suur üllatus varuks. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Liigu rohkem. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: võta kuulda sõprade nõuandeid


Skorpion

Armastus. Igavuse üle sul täna kurta pole vaja. Töö. Mõned ootamatud takistused võivad tekkida. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju

 


Ambur

Armastus. Tänane päev võib muuta su suhet veelgi lähedasemaks. Töö. Nii head päeva kui täna iga päev just ette ei tule. Tervis. Lõpuks ometi peaksid kõik su terviseprobleemid kaduma. Raha. Hoia oma rahaasjadel silm peal. 

Väike nõuanne: ära otsi endale probleeme juurde pideva hädaldamisega


Kaljukits

Armastus. Üks väga ilus ja unustamatu kohtumine võib täna aset leida. Töö. Ole kannatlik, sul tuleb veel natuke oodata enne, kui head uudised saabuvad. Tervis. Sa oled heas vormis aga ei maga piisavalt. Raha. Täna võib rahaingel sind külastada.

Väike nõuanne: ela rohkem käesolevas hetkes, naudi tänast päeva, ära kahetse minevikku taga ega muretse tuleviku pärast 


Veevalaja

Armastus. Võta aega selleks, et rääkida oma elukaaslasega südamest südamesse. Muidu jäätegi võõraks. Töö. Jupiter aitab sul täna karjääri teha. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Halbu üllatusi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: ära suru oma arvamust iga eest teistele peale


Kalad

Armastus. Keegi on sinust huvitatud ja annab sulle sellest täna teada. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Mõtle rohkem häid mõtteid ja hoia oma vaimset tervist. Raha. Usalda oma saatust, hea õnn ei jäta sind maha.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

Kommentaare ei ole