{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 20. mai

  foto : unsplash / Joydeep Pal Jäär Armastus. Ära ...

 

foto : unsplash / Joydeep Pal

Jäär

Armastus. Ära võta ühtegi otsust täna vastu seoses oma tuleviku ja eluga, sa võid seda hiljem teravalt kahetseda  ja sul tuleb oma sõnad tagasi võtta. Töö. Planeetide seis on hea, kõik läheb nii nagu vaja. Tervis. Hoia rohkem oma närve. Raha. Vaata, et sa petturite küüsi ei satu.

Väike nõuanne: ole parem oma lähedaste vastu


Sõnn

Armastus. Kodus peaks valitsema hea õhkkond, nii saad sa puhata närve tööpingetest. Töö. Ära ütle kõike välja, mida sa mõtled, sest täna võib eriti pingerikas päev sind ees oodata. Tervis. Sa sööd liiga palju ja tead seda ise ka. Raha. Ole ettevaatlik, sest halvad üllatused võivad täna juhtuda. 

Väike nõuanne: ära usalda neid, kes meelitavad selleks, et oma tahtmist saada


Kaksikud

Armastus. Liiga palju ahvatlusi on ümberringi, hoidke üksteisel kallimaga silma peal. Töö. Sa oled palju ettevõtlikum, kui kunagi varem ja asud suuremaid projekte ellu viima. Tervis. Tänu Kuu seisule peaksid sa olema heas vormis. Raha. Pinged hakkavad kaduma ja su probleemid lahenevad.

Väike nõuanne: isegi, kui sul läheb kõik hästi, ära kiitle sellega


Vähk

Armastus. Jupiteri ja Pluuto seis on sinu jaoks pigem halb ja see võib tuua kaasa suhteprobleeme ja möödarääkimisi. Töö. Mine ja tegutse, kaua sa ootad! Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, optimistlik ja energiat täis. Raha. Sa näed vaeva, et parandada oma majanduslikku seisu ja olla tasemel. Ära unusta, et kõige tähtsamaid asju elus raha eest osta ei saa.

Väike nõuanne: ära hoia oma arvamusest iga hinna eest kinni

 


Lõvi

Armastus. Tänane päev toob sulle nii edu kui armastust. Palju õnne, sest kõigil täna nii palju ei vea kui sinul. Töö. Sa oled ettevõtlik, edukas, särav, muljetavaldav, pädev, sul on suured plaanid ja suured püüdlused. Kõik läheb hästi. Tervis. Tervis on sul hea ja energiast puudu ei tule. Raha. Saturni mõju on soodne ja tõenäoliselt saad sa täna või homme raha.

Väike nõuanne: kõige tähtsam on panna paika eesmärgid


Neitsi

Armastus. Täna saadab hea õnn just vallalisi. Töö. Ülemusega võivad täna pinged tekkida, lase mõnel kolleegil teie vahel vaherahu teha, kui sa ei taha, et olukord hullemaks läheks. Tervis. Sa pead aega maha võtma ja mõtlema rohkem enda peale. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest. Sa ei tea kunagi, mida see sulle kaasa tuua võib.

Väike nõuanne: ole soojem teistega suheldes ja ära näita välja nii palju ükskõiksust kõige suhtes


Kaalud

Armastus. Vallalised: elu võib võtta täna täiesti uue pöörde. Töö. Huvitavad võimalused võivad tekkida töö juures. Tervis. Hoia oma vererõhku. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: naudi rohkem oma elu


Skorpion

Armastus. Jupiter toob õnne täna sinu ellu. Töö. Sul on suured plaanid aga puuduvad vahendid ja võimalused, et neid ellu viia. Tervis. Tervis on kõige tähtsam vara. Seega hoia seda, mis sul on. Raha. Piira oma kulutusi, ära tee suuri ostusid ja ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära ole kogu aeg kaitsepositsioonis. Ava ennast teistele ja head võimalused hakkavad tekkima

 


Ambur

Armastus. Veenus muudab su päeva ilusaks, mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Töö. Kõikide suureks üllatuseks juhtub täna sinuga kogu aeg midagi. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Hoidu impulsiivsusest ja ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: pane paika eesmärgid lähitulevikuks


Kaljukits

Armastus. Sa näitad, et ka sinul on süda ja sa oskad armastada. Töö. Keskendu paremini ja ära muutu liiga hajameelseks. Tegele ühe asjaga korraga. Tervis. Muuda oma toitumist ja su tervis paraneb. Raha. Väga hea päev on sind ees ootamas, palju häid üllatusi võib tekkida.

Väike nõuanne: ära astu kaks korda samasse ämbrisse


Veevalaja

Armastus. Tänases päevas peaks olema palju armastust. Töö. Sa oled alati valmis asjaajamist enda peale võtma. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära tee vigu.

Väike nõuanne: kõik ärritavad sind? Äkki oled sa ise liiga äärmuslikuks muutunud


Kalad

Armastus. Hea suhe nendega, keda sa armastad ja kes on sulle kallid. Töö. Saturn aitab sul olla kannatlik ja sihikindel. Hea edu saadab sind su ettevõtmistes. Tervis. Täna läheb kõik hästi. Raha. Võib juhtuda, et sa saad suure summa raha.

Väike nõuanne: ära räägi oma eraelust esimesele ettejuhtuvale, kes kohe esimesel võimalusel kõik kogu külale edasi räägib

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole