{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: reede, 06. mai

foto : unspalsh / Aaron Burden    Jäär Armastus. Tä...

foto : unspalsh / Aaron Burden

 

 Jäär

Armastus. Tänane päev võib ühes asjas avada su silmad. Võib-olla on tegemist ühe suure saladusega, mida su kaaslane on su eest kiivalt varjanud. Töö. Tõenäoliselt ei lähe täna kõik nii nagu sa seda sooviksid. Mõned pingelised olukorrad võivad tekkida, mis nõuavad kiiret sekkumist. Tervis. Hoia oma vererõhku ja ära lase stressil üle pea kasvada. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika ja tee oma elus suurpuhastus


Sõnn

Armastus. Ära lase oma usaldust kuritarvitada. Töö. Täna peaks sind ees ootama üsna hea päev. Tervis. Aeg on muuta oma eluviise paremaks ja lõpetada enese nuumamine. Raha. Sul on raske kokku hoida, raha nagu kaoks sõrmede vahelt. Koosta eelarve, see võib sind aidata.

Väike nõuanne: katsu näha asju teisest vaatenurgast


Kaksikud

Armastus. Tööasjad viivad sind kokku ühe Lõvi tähtkujus sündinud inimesega, kes ei jäta sind ükskõikseks. Töö. Veenuse mõjul oled sa palju tundlikum ja võtad palju rohkem südamesse. Katsu siiski kuulujuttudele mitte tähelepanu pöörata. Tervis. Viimasel ajal vaevavad sind ärevushäired, sa oled rahutu, ilma et teaksid selle põhjust. Sa magad halvasti ja ei puhka end korralikult välja. Hakka rohkem liikuma ja tee sporti, see aitab pead tuulutada ja muuta enesetunnet paremaks. Raha. Tänane päev peaks sulle kaasa tooma häid uudiseid.

Väike nõuanne: hoia häid suhteid oma lähedastega

 

Vähk

Armastus. Sa tahaksid armastust oma ellu, tunda liblikaid kõhus ja olla õnnelik. Kui sa aga vaatad oma elukaaslast, kes rahuldub igaõhtuse teleka vaatamisega, ei ole sa kindel, kas sa oled teinud õige valiku. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Hoia oma tervist, vaata, et sa külma ei saa. Raha. Su rahaasjad on üsna heas korras ja ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: mõtle endast hästi ja ära ole liiga nõudlik iseenda vastu



Lõvi

Armastus. Ära kamanda nii palju. Kas sulle meeldiks, kui teine inimene sinuga nii räägiks nagu sina seda teed? Ega sa talle ema eest ei ole. Töö. Tänu töökaaslaste toetusele suudad sa täna ühe suure probleemi ära lahendada. Tervis. Kui sa hakkaksid rohkem magama ja paremini sööma, paraneks su tervis ja enesetunne. Raha. Pea oma eelarvest kinni, see on väga tähtis.

Väike nõuanne: võta aega maha ja naudi praegust hetke, mis ei tule kunagi enam tagasi


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks tulema eriti emotsionaalne, võib juhtuda, et su elukaaslane avaldab sulle ühe suure saladuse, mida ta pole veel kunagi kellegi rääkinud. Tänu sellele mõistad sa teda ja tema käitumist aga paremini. Töö. Ole veelgi eeskujulikum, et kellelgi midagi öelda ei oleks ja vii oma eesmärgid ellu. Tervis. Sa oled väga heas vormis täna. Raha. Ära kuluta nii palju. 

Väike nõuanne: sa ei saa kõikidele meele järgi olla


Kaalud

Armastus. Miks sa oled nii melanhoolne ja mõtled mineviku peale, kui su elus on kõik korras? Ära igatse taga seda, mida sul enam ei ole. Hinda rohkem seda, mis sul on. Töö. Väike pettumus võib täna sind ees oodata. Sulle võib tunduda, et inimesed ei pea enam oma lubadustest kinni. Tervis. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks tekkida. Raha. Ole arukam ja ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: lahenda oma pereprobleemid ruttu ära, nii saad sa hingerahu tagasi


Skorpion

Armastus. Sa unistad suurest armastusest nagu seda teleekraanilt näha võib. Ja sellepärast ei märkagi naabrimeest, kes sulle juba pikemat aega silma teeb. Töö. Kõik läheb täna paremini, kui sa seda ootad. Tervis. Hoia oma tervist ja ära kurna ennast ära. Raha. Raha eest õnne osta ei saa.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust

 


Ambur

Armastus. Sa mõtled heldimusega selle aja peale, kui te kohtusite ja ei tülitsenud veel nii palju. Nüüd pead sa kogu aeg hoolega oma sõnu valima ja see tundub nii väsitav. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini, sa oled muutunud liiga hajameelseks. Tervis. Hoia oma kehakaalu, suvi ei ole enam kaugel. Raha. Väga head võimalused võivad täna tekkida.

Väike nõuanne: hinda rohkem väikesi rõõme


Kaljukits

Armastus. Tänane päev ei tohiks sulle ühtegi probleemi kaasa tuua, kõik läheb hästi. Töö. Kindlusta oma positsiooni ja ära lase endale pähe istuda. Tervis. Sa oled muutunud liiga närviliseks ja vajad puhkust. Raha. Väga hea päev selleks, et tegeleda oma rahaasjadega ja leida uusi ja paremaid võimalusi, kuidas oma tulevikku kindlustada.

Väike nõuanne: hoia oma head nime


Veevalaja

Armastus. Tõenäoliselt võtab üks su eksidest sinuga ühendust täna. Töö. Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid. Tervis. Sa oled väga heas vormis, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Kes otsib, see leiab.

Väike nõuanne: ära vea alt neid, kes sind usaldavad


Kalad

Armastus. Ära pea nii pikka viha ja ära unusta, et targem annab järele. Töö. Su kannatlikkusel on piirid. Sa oled liiga kaua oodanud ja nüüd tahad sa asjad selgeks rääkida. Tervis. Tõenäoliselt oled sa heas vormis. Raha. Mõnikord on sul raske oma eelarvest kinni pidada, tänane päev peaks sulle tooma aga häid uudiseid, mis võimaldavad sul teha suuremaid plaane.

Väike nõuanne: ära unusta viia oma plaane ellu


Kommentaare ei ole