{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 8. mai

  foto : unsplash/ Anisur Rahman Jäär Armastus.  Är...

 

foto : unsplash/ Anisur Rahman

Jäär

Armastus.  Ära lämmata oma kaaslast tunnetevooluga üle, katsu ennast paremini kontrolliga. Töö. Ära lase oma headust kurjasti ära kasutada, vaata alati, kellega sul tegemist on. Tervis. Sa pead õppima rohkem puhkama. Raha. Mõned väiksemad probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära ole nii küüniline


Sõnn

Armastus. Katsu välja uurida, mis su elukaaslast rahutuks teeb. Mõned inimesed ei taha oma probleemidest rääkida. Töö. Sa tuled igas olukorras toime ja oled valmis uuteks väljakutseteks. Tervis. Viimasel ajal tunned sa väsimust ja masendust, võib-olla aitaks see, kui sa muudaks oma eluviise paremaks. Raha. Su rahaasjad ei olegi nii halvas seisus, kui sa seda arvad. Hoidu siiski suurematest kulutustest. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid


Kaksikud

Armastus. Täna on hea päev selleks, et rääkida sirgeks kõik arusaamatused ja möödarääkimised. Töö. Ära tee väljagi kadedatest. Tervis. Sa vajad puhkust kiiremas korras. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse ja kontrolli alati kõik faktid üle


Vähk

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma armastust. Töö. Praegusel perioodil on sul väga head väljavaated. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu

 


Lõvi

Armastus. Ära võrdle enda elu teistega, sa ei tea kunagi, milline tegelikult nende elu välja näeb. Töö. Täna läheb kõik hästi, planeedid aitavad sind. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea, hoolimata väikestest probleemidest. Raha. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära hädalda nii palju, mõtle nendele probleemidele, mille eest sind on säästetud


Neitsi

Armastus. Võib juhtuda, et sulle tehakse etteheiteid, et sa oled hakanud liiga palju aega sõpradega veetma. Töö. Täna on sind ees ootamas väga hea päev. Tervis. Ära võta kõike nii südamesse, masendus ja stress ei ole head tervisele. Raha. Sul on kuldaväärt ideed. 

Väike nõuanne: oleks on paha poiss, väike on on hea


Kaalud

Armastus. Sa oled hakanud tähenärijaks ja teed oma sõnadega haiget. Töö. Su olukord pole kõige parem, suhe töökaaslastega on täis pingeid ja arusaamatusi. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna. 

Väike nõuanne: selle jaoks, et elada rahus, pead sa rohkem järeleandmisi tegema


Skorpion

Armastus. Elukaaslase sugulased võivad täna probleeme tekitada. Töö. Katsu iga olukorraga ruttu kohaneda. Tervis. Sa oled hakanud liiga palju sööma. Raha. Suuremaid probleeme ei ole ettenäha, tänane päev võib sulle tuua isegi ühe rõõmusõnumi.

Väike nõuanne: sa ei pea olema kogu aeg tugev

 


Ambur

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas, rahulik ja muretu. Töö. Kõik läheb täna hästi ja ilma probleemideta. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: vaata asju läbi teise vaatenurga

 

Kaljukits

Armastus.  Õhkkond on pingeline ja äikest täis. Otsi rohkem lahendusi, mitte võimalust teisele halvasti öelda. Töö. Ole julgem ja ettevõtlikum täna. Tervis. Ära ülehinda oma võimeid. Raha. Varsti peaksid su rahaprobleemid leidma lahenduse.

Väike nõuanne: ole kannatlikum


Veevalaja

Armastus. Üks väga ilus vahejuhtum peaks täna aset leidma. Töö. Sul on raske unustada solvanguid ja selle tõttu on suhted mõnede töökaaslastega rasked. Õpi andestama ja katsu näha rohkem head, kui halba. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Midagi märkimisväärset ei tohiks täna juhtuda.

Väike nõuanne: ära karda raskusi, kui sa tahad edu saavutada, pead sa valmis olema väljakutseteks


Kalad

Armastus. Hoolitse rohkem oma kaaslase eest, ta võib tunda end täna üksi. Töö. Ära muutu liiga emotsionaalseks töö juures. Tervis. Mitte ükski planeet ei mõjuta hetkel sinu tervist. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: ära vallanda jõudu, mida sa kontrollida ei suuda

Kommentaare ei ole