{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 29. mai

  foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok Jäär Armastus. Pr...

 

foto : unsplash / Yoksel 🌿 Zok

Jäär

Armastus. Praegusel perioodil peaksid sa oma eluga küll rahul olema, suhe partneriga on väga hea ja lähedane. Kui sa oled aga vallaline, võib täna üks väga tähtis kohtumine aset leida. Töö. Sa oled väga ambitsioonikas ja sul on kõrged sihid, ära ainult teisi oma eesmärkide elluviimise juures jalge alla talla. Tervis. Ära kurna ennast ära ja mõtle rohkem oma tervise peale. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja ära tee midagi mõtlematult.

Väike nõuanne: keskendu rohkem oma eraelule, ära unusta, et sa elad iseenda, mitte teist jaoks


Sõnn

Armastus. Tõenäoliselt igatsed sa sellise elu järgi nagu seda filmides ja raamatutes võib kohata. Igapäevane üksluine elu ei sobi sulle enam. Ära muuda ise oma elu keeruliseks. Töö. Sa oled otsustanud viia oma eesmärgid ellu ja see on väga hea, sest visadus viib sihile. Tervis. Tänu Merkuuri aspektile peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Planeetide seis on üsna neutraalne.

Väike nõuanne: pane prioriteedid paika


Kaksikud

Armastus. Su eraelu muutub rahulikumaks, kõik pinged ja arusaamatused peaksid kaduma. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Sa pead rohkem magama. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: lõpeta see pidev muretsemine. Su hirmudel pole alust. Sa ei saa võita, kui sa tunned juba ette, et oled kaotanud


Vähk

Armastus. Tänane päev tuleb eriti rahulik neile, kes on juba paarisuhtes. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, kõik sujub täna hästi. Tervis. Hoidu liialdustest. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: kuula rohkem oma lähedasi

 


Lõvi

Armastus. Sa ei tea enam isegi, mida sa oma südames tunned. Töö. Mõtle rohkem oma tuleviku peale ja tegutse selles suunas. Tervis. Hoidu liiga rasvasest toidust. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest.

Väike nõuanne: otsi rohkem hingerahu


Neitsi

Armastus. Õpi paremini suhtlema ja räägi sellest, mis sind murelikuks teeb. Töö. Täna leiad sa toetust sealt, kust sa ei oleks osanud seda oodatagi. Tervis. Väga hea päev selleks, et teha sporti ja liikuda rohkem. Raha. Rikkaks sa täna ei saa aga suuremaid probleeme ei tohiks ka tekkida.

Väike nõuanne: ära sekku teiste asjadesse


Kaalud

Armastus. Ära otsi oma ellu vaheldust iga hinnaga. Töö. Hoia oma vaimset tervist. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: mõtle rohkem oma lähedaste tunnete peale

 

Skorpion

Armastus.  Veenus kingib sulle väga ilusa päeva. Töö. Ära muutu liiga võimukaks ja autoritaarseks, kui sa ei taha, et su suhted teistega selle all kannataksid. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ole parem nii iseenda, kui teiste vastu

 


Ambur

Armastus. Hoolitse rohkem oma elukaaslase eest, võib juhtuda, et ta tunneb end üksi. Töö. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Kuluta oma raha targalt.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära tööasju ja armastust


Kaljukits

Armastus. Suhe elukaaslasega on veelgi lähedasem. Töö. Ole ettevõtlikum, kui sa tahad midagi muuta. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas stressi maandada. Raha. Sa võid leida lahenduse ühele probleemile.

Väike nõuanne: mõtle ainult häid mõtteid


Veevalaja

Armastus. Üks arusaamatus võib täna tekkida, millest saab alguse suur tüli. Töö. Tänu Merkuurile läheb täna kõik hästi. Tervis. Sa ei mõtle sugugi oma tervise peale ja see ei ole hea. Raha. Ükski planeet ei mõjuta praegu sinu raha sektorit.

Väike nõuanne: seisa oma õiguste eest väljas


Kalad

Armastus. Sa oled muutunud liiga nõudlikuks. Töö. Saturn paneb sind rohkem tööd tegema. Tervis. Sa oled väga heas vormis. Raha. Hoia rohkem kokku, sest planeedid ei aita sind täna.

Väike nõuanne: ära mõtle kogu aeg selle peale, mida sa ei taha, suuna oma mõtted parematele radadele


Kommentaare ei ole