{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 12. mai

  foto : unsplash / Svitlana Jäär Armastus. Marss k...

 

foto : unsplash / Svitlana

Jäär

Armastus. Marss kohtub Veenusega. Täna kohtud sa ühe võluva tundmatuga. Kui sa annad vaba voli oma tunnetele, võid sa oma lähedastele haiget teha. Töö. Sulle antakse suuremat tegevusruumi. Tervis. Jätka samas vaimus, kõik läheb hästi. Raha. Ole julgem ja ettevõtlikum.

Väike nõuanne: võta aega selleks, et elada, olla õnnelik ja armastada

 

Sõnn

Armastus. Mitte midagi erilist ei tohiks täna juhtuda. Töö. Juba pikemat aega kogud sa julgust, et küsida palgakõrgendust. Planeedid on sinuga, kui sa otsustad seda täna teha. Tervis. Sa sööd liiga palju. Vähemalt katsu selle tasakaalustamiseks rohkem liikuda. Raha. Alates tänasest hakkab su majanduslik seis paremuse poole liikuma vaikselt.

Väike nõuanne: ära mine kõikide pakkumistega täna kaasa


Kaksikud

Armastus. Ajad ei ole kõige paremad praegu, liiga palju pingeid on aja jooksul tekkinud. Töö. Suhe töökaaslastega võib täna olla üsna konfliktne. Tervis. Tänu Jupiterile oled sa heas vormis. Raha. Rahaprobleemidest on saanud tõeline stressiallikas. Organiseeri oma raha paremini.

Väike nõuanne: ära ülehinda oma võimeid


Vähk

Armastus. Täna avaneb väga hea võimalus muuta oma suhet paremaks. Töö. Tänane päev peaks algamas rahulikult, ilma suuremate sündmusteta, päeva lõpp võib tuua aga ühe kummalise vahejuhtumi. Tervis. Õpi oma keha paremini kuulama. Raha. Sa kardad riskida, sest hirm kõike kaotada on suur. Aga ära unusta, et julge hundi rind on rasvane.

Väike nõuanne: kohane iga olukorraga ruttu

 


Lõvi

Armastus. Planeedid jätavad su täna sootuks rahule, seega peaks sind ees ootama üsna rahulik päev. Töö. Juba mõnda aega tunned sa rahulolematust suure rutiini ja üksluisuse tõttu, mis su elus valitseb. Tervis. Tee midagi, mis aitab sul musti mõtteid minema pühkida. Raha. Rahaprobleemid tekitavad pingeid koduseinte vahel. 

Väike nõuanne: kaitse oma vaatenurka aga austa ka teiste oma


Neitsi

Armastus. Su kaaslane võib sulle esitada ühe väga olulise küsimuse täna. Töö. Sul on suur töökoormus aga sa ei kurda. Tervis. Sa vajad tõesti puhkust. Raha. Sa võid leida võimalusi, kuidas oma rahaasju paremasse seisu saada.

Väike nõuanne: ära otsi endale probleeme juurde


Kaalud

Armastus. Aitab küll tühjadest sõnadest, nüüd on aeg tegudeks. Töö. Mõned ootamatud muutused võivad tekkida. Tervis. Su tervis hakkab veelgi paremaks muutuma. Raha. Planeedid soosivad sind täna.

Väike nõuanne: ära jäta kõike homse peale


Skorpion

Armastus. Su igapäevased pingutused oma suhte hoidmisel hakkavad end ära tasuma. Töö. Ole ettevõtlikum ja algatusvõimelisem. Tervis. Täna peaksid sa olema eriti heas vormis. Raha. Magavale kassile hiir suhu ei jookse.

Väike nõuanne: arvesta ka teiste arvamusega

 


Ambur

Armastus. Veenusel on täna sinu jaoks mõned üllatused varuks. Töö. Sa oled tõusuteel, jätka samas vaimus. Tervis. Ükski planeet ei mõjuta su tervise sektorit täna. Raha. Tõenäoliselt toob tänane päev sulle häid uudiseid.

Väike nõuanne: selleks, et masendusest vabaneda, käi optimistlike inimestega läbi


Kaljukits

Armastus. Mitte miski ei tule täna teie rahulikku elu rikkuma. Töö. Muutused juhtkonnas leiavad peatselt aset. Tervis. Liigne stress ei ole tervisele hea. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: kuula ka teisi inimesi


Veevalaja

Armastus. Sa tunned end üksi ja ei usu enam armastusse. Töö. Väga head võimalused võivad täna tekkida. Tervis. Sa pead rohkem magama. Raha. Ratsa rikkaks saavad vähesed.

Väike nõuanne: ära lase ootamatutel sündmustel oma meelerahu rikkuda


Kalad

Armastus. Tänane päev toob su ellu palju armastust. Töö. Tänane päev tuleb täis häid uudiseid ja üllatusi. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Hoidu suurematest kulutustest. 

Väike nõuanne: vii alustatud lõpuni enne, kui uue asja käsile võtad



Kommentaare ei ole