{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 05. mai

  foto : unsplash / Ilona Frey  Jäär Armastus. Kui ...

 

foto : unsplash / Ilona Frey

 Jäär

Armastus. Kui sa pühendad liiga palju aega oma tööasjadele, annavad lähedased sulle teada, et sa pead panema prioriteedid oma elus paika. Töö. Üks ootamatu vahejuhtum võib täna aset leida. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Suhkur ja rasvane toit ei tee su tervisele head. Raha. Kõik võimalused on avatud, hea õnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: mõtle sellele, mis aitab sind elus edasi


Sõnn

Armastus. Tänane peaks sind ees ootama rahulik päev ilma suuremate vahejuhtumiteta. Töö. Sa võid öelda midagi, mis võib sulle kalliks maksma minna. Tervis. Võta ennast käsile, kaua sa ootad. Raha. Head võimalused võivad täna tekkida.

Väike nõuanne: võta aega maha


Kaksikud

Armastus. Kui sul on juba kaaslane, naudi praegust rahulikku perioodi, kui sa oled vallaline, siis ära unusta oma lähedasi. Töö. Sa oled väsinud igapäevasest rutiinist ja tahad oma ellu vaheldust. Tervis. Ära kurna oma tervist ära. Raha. Kõige õigem aeg, et leida teisi võimalusi, mis aitavad sul oma tulevikku kindlustada.

Väike nõuanne: ära kritiseeri kogu aeg teisi


Vähk

Armastus. Täna oled sa eriti halvas tujus ja kõige rohkem saab seda tunda sinu elukaaslane. Töö. Saturn aitab sul oma töökohuseid paremini ellu viia. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest. 

Väike nõuanne: ära suru oma arvamust teistele peale

 


Lõvi

Armastus. Sa tunned igavust, sa tahaksid vaheldust oma igapäevasesse ellu. Töö. Ühtegi suuremat probleemi ei tohiks täna tekkida. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema väga heas vormis, ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Paljud teie seast saavad täna suure summa raha.

Väike nõuanne: parem on ennetada, kui ravida


Neitsi

Armastus. Täna oled sa eriti kangekaelne ja jonnakas. Kaaslase peale vihastades võid sa ukse enda järel kinni panna ja minna otsima lohutust mujalt. Töö. Olgem ausad, sa ei ole rahul kõigega, sul on tunne, et su töökoht on süüdi selles, et sa oled nii närviliseks läinud ja kannatad stressi all. Tervis. Katsu leida võimalusi, mis aitavad sul pingeid maandada. Raha. Suuremaid probleeme ei tohiks ette tulla.

Väike nõuanne: hoia oma närve ja ära ärritu nii tihti


Kaalud

Armastus. Üks väga ilus üllatus on sind täna ootamas. Töö. Ära keeldu abist, kui sulle seda pakutakse. Tervis. Tõenäoliselt tunned sa väsimust ja oled kurnatud, ära muretse, see läheb varsti mööda. Raha. Mõned ootamatused võivad tekkida.

Väike nõuanne: mine reisime, suhtle rohkem teistega, loe mõnda head raamatut, avarda silmaringi


Skorpion

Armastus. Ära anna kiusatusele järele ja ära mõtle nii palju selle kena inimese peale, keda sa hiljuti kohtusid. Töö. Üks väga hea võimalus võib täna tekkida, hoia silmad lahti. Tervis. Midagi tõsist ei tohiks juhtuda, hoia siiski oma tervist rohkem, sest su immuunsus pole hetkel kõige tugevam. Raha. Ära mängi oma rahaga.

Väike nõuanne: ära aja juuksekarva lõhki

 


Ambur

Armastus. Ära sega omavahel ära armastust ja tööasju. Töö. Igal pool on neid, kes kõike kritiseerivad, ära võta seda isiklikult. Tervis. Su tervis ei ole kõige parem hetkel, lähedaste probleemid panevad sind muretsema. Mõtle rohkem iseenda ja oma tervise peale. Raha. Üks väga hea võimalus võib täna tekkida.

Väike nõuanne: ära unusta piisavalt magada


Kaljukits

Armastus. Kui sul on tunne, et su kaaslane ei saa sinust aru, siis räägi temaga, nii lihtne see ongi. Organiseeri õhtusöök küünlavalgel, loo sobiv meeleolu südame puistamiseks ja rääkige asjad sirgeks. Töö. Tuleb tunnistada, et sind hinnatakse ja austatakse nii nooremate, kui vanemate kolleegide poolt. Tervis. Kuula oma keha, kui sa oled väsinud siis võta aega maha ja puhka. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne: ela tänases päevas, ära muretse homse pärast, ära nuta minevikku taga


Veevalaja

Armastus. Sa võid ise ka üllatuda sellest, mida tänasel päeval sulle varuks on. Töö. Sa oled enesekindel ja ambitsioonikas. Suure tahtejõuga ja tead, mida sa tahad. Täna saadab sind hea edu kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Peale viimase aja terviseprobleeme tunned sa end jälle hästi. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest ja ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne : hinda rohkem oma aega


Kalad

Armastus. Sa oled õnnelik ja rahul oma eluga. Töö. Mõned väiksemad probleemid võivad tekkida, millele sa pead leidma kiire lahenduse. Tervis. Hoia rohkem oma vaimset tervist. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

Kommentaare ei ole