{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 7. mai

  foto : unsplash / Joshua Hill Jäär Armastus. Täna...

 

foto : unsplash / Joshua Hill

Jäär

Armastus. Tänasel päeval võivad sulle mõned üllatused varuks olla. Töö. Üldiselt peaks sind ees ootama hea ja rahulik päev. Tervis. Hoia oma tervist rohkem ja jälgi paremini, mida sa sööd. Raha. Sündmused hakkavad sinu kasuks arenema. 

Väike nõuanne: tee minevikuga lõpparve


Sõnn

Armastus. Sa oled kas siis teadlikult või alateadlikult andnud lootusi ühele töökaaslasele või koostööpartnerile, ainus probleem seisneb selles, et tema võtab seda väga tõsiselt. Töö. Täna pead sa lahenduse leidma ühele keerulisele probleemile. Tervis. Millal sa viimati terve öö magasid? Sa heidad liiga hilja magama ja ärkad varavalges, selle all kannatab aga eelkõige su tervis. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta.

Väike nõuanne: kutsu külla need, kes on sinu jaoks olulised


Kaksikud

Armastus. Hea päev selleks, et teha suuremaid tulevikuplaane. Või organiseerida romantiline õhtusöök. Töö. Sa tahad oma ellu muutusi ja oled väsinud samast igapäevasest rutiinist. Tervis. Üldiselt oled sa heas vormis, ainult natuke hajameelne ja  kaldud kõike unustama. Raha. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: kõigepealt töö, siis lõbu


Vähk

Armastus. Saturni praegune aspekt avaldab mõju sinu paarisuhtele ja vähemalt täna peaksid teie pilgud vaatama samas suunas. Töö. Kui ambitsioonikas sa oled? Sa oled küll viisakas ja naeratad alati aga pead kahetsusega tõdema, et teised on sama ajaga jõudnud palju kaugemale, kui sina. Tervis. Millal sa viimati sporti tegid? Raha. Kui sa otsid, siis sa leiad. 

Väike nõuanne: kui sa tahad rääkida ja nõu pidada, siis vali hoolega oma usaldusaluseid ja ära vali selleks esimest ettejuhtuvat

 


Lõvi

Armastus. Tänane õhkkond on pigem pingeline. Ära ütle välja kõike, mida sa mõtled ja pea meeles, et targem annab järele. Töö. Asjad hakkavad lõpuks ometi õiges suunas liikuma. Tervis. Istu ükskord maha ja puhka. Raha. Lõpeta see suur kulutamine ja hakka kokku hoidma. 

Väike nõuanne: kuula oma südant


Neitsi

Armastus. Ära ole nii nõudlik kogu aeg ja su suhted teistega muutuvad palju paremaks. Töö. Jupiter peaks sulle täna kaasa tooma head õnne töö juures. Tervis. Söö tervislikumalt. Raha. Ükski planeet ei mõjuta hetkel su rahaasju.

Väike nõuanne: ära lase oma tuju rikkuda teiste märkustest


Kaalud

Armastus. Kui sa kogu aeg surud oma kaaslast nurka, võib ta ühel hetkel murduda ja minna mujalt lohutust otsima. Töö. Ära usu nii palju kuulujutte. Ära lase ennast neist mõjutada. Tervis. Su tervis muutub veelgi paremaks. Raha. Sa pead olema praegusel hetkel äärmiselt ettevaatlik oma rahaasjadega ümber käies.

Väike nõuanne: ära seisa kogu maailmale vastu oma õigust taga ajades, tegutse targalt


Skorpion

Armastus. Sa oled sügavalt solvunud oma kaaslase peale ja sepitsed kättemaksuplaane. Sa peaksid õppima andestama, selle asemel, et rikkuda enda ja teise inimese elu ära. Töö. Keegi ei saa kahelda, et sa oled oma ala spetsialist. Ära ainult pea vajalikuks seda iga hinna eest tõestada igale inimesele. Tervis. Söö rohkem värsket, su organism vajab vitamiine. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: vaata asju sellisena nagu nad on, mitte sellisena nagu nad võiksid olla

 


Ambur

Armastus. Kõik su pingutused, mida sa teed selle jaoks, et su suhe toimiks, hakkavad nüüd vilja kandma. Töö. Sa võid korda saata ühe väga suure vea, kui sa ei ole piisavalt hoolikas. Tervis. Väga hea päev on sind ees ootamas. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära kuula neid, kellele meeldib kõigile halvasti öelda


Kaljukits

Armastus. Su kaaslase märkused on hakanud sulle närvidele käima. Ära siiski ärritu ja ära võta isiklikult, tal on töö juures probleeme. Töö. Sa ei saa aru, miks asjad nii aeglaselt liiguvad. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Raha. Merkuur toetab sind. 

Väike nõuanne: ära raiska oma aega selgituste peale, sa ei pea ennast alati õigustama


Veevalaja

Armastus. Tänane päev ei tule kõige parem, võimaluse korral mine linna peale jalutama või loodusesse. Töö. Täna saad sa ühe väga hea uudise, mida sa ei osanud oodatagi. Tervis. Sa peaksid olema heas vaimses ja füüsilises vormis. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: jäta minevik minevikku ja ära otsi tuha alt hõõguvaid süsi


Kalad

Armastus. Hoia oma suhteid nendega, kes on sulle kallid. Ole paindlikum ja järeleandlikum. Töö. Kui mõni su töökaaslastes on sündinud Amburi või Veevalaja tähtkujus, ei tule tänane päev just kõige parem. Tervis. Hoia oma kehakaalu. Raha. Hea rahaõnn on täna sinuga.

Väike nõuanne: ole tark ja ära muretse ette

Kommentaare ei ole